![]() |
כאב איום בגב התחתון באמצע סט במכון
באמצע התרגיל הזה
http://www.exrx.net/WeightExercises/...SeatedRow.html הרגשתי כאב ממש חזק וחד בגב התחתון ממש מעל הישבן ,פשוט עזבתי את המתקן שאחזתי בו ממש באמצע המשיכה ולא יכולתי לקום כמה דקות . ממה זה יכול להיגרם? זה ממש מדאיג אותי . זה קרה אתמול ועד עכשיו יש לי כאבים שם |
אולי לא עשית חימום לפני והתחלת עם משקל גבוה, ונתפס משהו..
|
ציטוט:
ניהיה לי כמו כאב חד בדיוק מעל הישבן ... שהקרין לרגל ימין , לא יכולתי לזוז כמה דקות ... בדקתי את זה , ויש לי פריצות דיסק בגב :( אני מציע לבדוק לא צריך להלחץ ... אבל למען הסר ספק |
ציטוט:
|
תראה אחי בתרגיל הזה יש מתיחה של הגב ויכול להיות שכתוצאה יהיה לך כאב בגב... לא לכולם מתאים לעשות ככה. אני עושה את התרגיל בגב זקוף ורק הידיים זזות.
|
ציטוט:
אני אגש לאורטופד ,מקווה שזה לא משהו רציני |
ציטוט:
מה באמת הכי טוב לעשות? |
ציטוט:
|
הלינק לתרגיל לא עובד...
איזה תרגיל זה וממה צריך להיזהר? תודה! |
אם עשית את התרגיל כמו בוידאו אז זה די ברור
|
ציטוט:
|
יש לכם סרטון המציג ביצוע נכון של התרגיל?
|
הסירטון שהובא פה מראה ביצוע טוב , דווקא פה כל הפואנטה למתוח את הגב...
|
^אז למה הם אומרים שיש בעיה עם הסרטון? או שלא הבנתי אותם?
|
הם יכולים להגיד הרבה דברים...
תמיד יהיו אנשים שיציגו את הטכניקה המשובחת שלהם בטענה שכל השאר טועים. |
ציטוט:
התנועה חתירה - פשיטה בכתף וכפיפה במרפק - שריר מטרה רחב גבי - ועל כן שממש לא צריך שום תנועה מיותרת בעמ"ש. יש תרגיל שהוא עשוי לבלבל את אלו שלא מכירים אותו והוא פשיטת גו (או עמ"ש) שהוא על אותו בסיס רק בלי תנועה של הכתף והזרוע |
ציטוט:
תודה |
החתירה בסרטון מבוצעת רע.
|
הנה ביצוע די נקי של התרגיל
http://www.expertvillage.com/video/1...ghtlifting.htm פשוט הוא עובד פה עם משקלים קלים לכן גם אם תרצה לא תבצע אותו נקי עם משקל מכובד , שוב הסירטון למעלה הוא לא רע המתיחה הזאת לא תהרוס את התרגיל ובטח שלא תגרום בעיות בגב אם אתה שומר על גב ישר , אתה לא חייב לעשות מתיחה כמו בסירטון שהיבאו למעלה אבל מתיחה קלה חייבת להיות. |
נראה לי שהתרגיל הזה השבית לי את הגב להרבה זמן .חזרו לי עכשיו הכאבים בבום רציני
אם הייתי יודע שהגב יכול להיות ככה רגיש הייתי חושב פעמיים אם להתאמן על סטים חזקים של 6-7 חזרות וזה מעצבן שזה קורה אחרי שירות צבאי שסחבתי 30 קילו פקל על הגב וסחיבת אנשים בטירונות,והגב נשאר בריא |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:51. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ