![]() |
שתיית אבקת חלבון באמצע הלילה
זה טוב לשתות אבקת חלבון באמצע הלילה?
נגיד לפני השינה אני תמיד אוכל טונה במים(כי הספיגה שלו איטית), וקורה לי הרבה שאני מתעורר פעם-פעמיים במהלך הלילה, עכשיו אם אני מתעורר בהפרש של איזה 3-4 שעות כל פעם, זה טוב לקחת סקופ של אבקת חלבון לפני שאני חוזר לישון? או שלא צריך? סתם בתור דוגמא- הולך לישון ב12, לוקח טונה, קם ב2:30-3 לוקח אבקת חלבון וחוזק לישון, עוד פעם גם ב5-5:30, לוקח אבקת חלבון וחוזר לישון, ואז קם ב8-8:30 ואוכל ארוחת בוקר... פשוט קראתי איפשהוא שכדאי לעשות את זה, וזה מונע פירוק קאטבולי של השריר... אבל אני רוצה להיות בטוח. אגב, ואם אני עושה את זה, האם אני צריך להקטין את צריכת החלבון בכל ארוחה? כי אני צורך עוד חלבון בלילה... אז יכול להיות שזה כבר יותר מדי? |
אין צורך, אין חשיבות לתזמון של צריכת החלבון\ לספיגה שלו אלא אם מדובר בצום ממושך.(14 שעות)
בטח קראתה את זה באחד המארים באתר הראשי ( יש שם לא מעט מיתוסים). מה שחשוב הוא שבסוף היום תגיע לכמות החלבון שאתה צריך ולא משנה מתי תצרוך חלבון. קרא את זה http://www.tapuz.co.il/Forums2008/Ar...=132&aId=87637 |
תודה רבה:)
האמת התעוררתי בלילה שעבר פעמים ובאמת שתיתי, אבל אני אפסיק עם זה... |
Lol נשמע הזוי.
|
תפסיק עם זה..
|
כן אני יודע שלחלק מכם זה נשמע הזוי, אבל יש לזה סיבה, פשוט בזמן לימודים אני צריך לקום מוקדם, כדי להגיע לרכבת ולהגיע בזמן לאוניברסיטה.
ועכשיו אני בחופש, והגוף שלי רגיל לקום מוקדם, מתוך אינסטינקט, ככה שאני קם ממש ממש מוקדם אוטמטית, וישר חוזר לישון. בכל מקרה, עשיתי את זה רק פעם אחת(אתמול), ואני לא אעשה את זה יותר. |
להזיק זה לא יכול, אבל זה סתם התעסקות בקקה
|
עם אתה במסה מומלץ לאכול לפני השינה ארוחה נחמדה של
3 פרוסות לחם טחינה קצת וטונה ואיזה ירק זה שאתה תקום כל 4 שעות זה לא כזה משנה וארוחה שרשמתי מלה מספיקה. |
גם ארוחה לפני שינה לא צריך..
|
ציטוט:
וגם צהריים אין צורך לאכול... ממה בדיוק ארוחה שלפני השינה שונה משאר הארוחות? .... |
ציטוט:
|
מה שחשוב בסופו של דבר הוא להגיע ל-x קלוריות שלכם ולא משנה אם זה יהיה בבוקר,בצהריים ,בקיץ בסתיו או באביב :)
|
מקצוענים אכן קמים בלילה ושותים חלבון או אוכלים,אתה ממש לא צריך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בואו לא נרחיב את הדיבור כי זה לא משנה. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ