![]() |
שאלה בנושא חיטוב
האם תפריט חיטוב יכול לגרום לחוסר אונות ? או חוסר חשק מיני?
|
ציטוט:
אם אתה יורד ל% שומן נמוכים מדי (3-7 אחוז, תלוי בבן אדם) באמת יש סיכוי שתהיה לך אימפוטנציה. |
קצת הגזמת , לא?!?!?
|
אני רק בתחילת החיטוב , אני מרגיש רעב כל היום
זה לא אימפוטנציה אבל זה עדיין לא זה אני רק שואל לדעת האם זה הגיוני שהחיטוב הוא הסיבה לכך ? |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש למישהו תשובה חד משמעית? זה משפיע או לא?
|
ציטוט:
|
bullet
אם אני רק בתחילת בחיטוב -שבוע ראשון יכול להיות שיש השפעה של התפריט שלי לירידה בחשק ובאונות שלי ? |
באמא שלי אי אפשר לדעת אם האנשים פה צינים או לא :disgust:
בולט אני חושב ומקווה שצחקת, אם לא - תסביר את עצמך. |
ציטוט:
|
אבל המצב תמיד הפיך זאת אומרת נניח עשיתי חיטוב ממש קיצוני ונפגע לי לגמרי החשק המיני אז אחרי זה הוא יחזור שאני יתחיל לאכול טוב?
|
ציטוט:
בכל אופן... תחשוב על זה ככה, נניח שבן אדם די שמן, משהו כמו 20% שומן יורד כל הדרך ל7% שומן בלי לעשות הפסקה מדיאטה... ונניח שהוא לא יורד בגרעון של 500 קל' אלא 1000. כשהוא מתקרב ל7% שומן (סתם דוגמא) הגוף שלו לא מבין שהוא רוצה להיות Ripped2Shreads!!! אלא חושב שפשוט אין למסכן אוכל. אם אין לך אוכל, בטח שאין לך אוכל כדי לתת לאישה ולילדים... אז למה לייצר עוד ילדים אם הם ימותו מרעב? אז המנגנון של ההתרבות מתחיל להתכבות (ירידה בטסטסטרון)... וזה ברור שאם הבן אדם יעשה העמסה, הוא שוב יעלה. למה כ"כ קשה להגיע ל% נמוכים בלי לאבד המון שריר? אחת מהסיבות הם שהטסט' יורד חזק ואז אין לגיטימציה לשמור על השריר. רוני קולמן 3.5% שומן בתחרות? אני מתערב שעומד לו כמו שצריך, אבל זה רק בזכות הסטרואידים. |
השאלה שלי היא התופעה הגיונית גם כאשר נמצאים בשבוע הראשון
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ