![]() |
למה לא לאכול שומן אחרי אימון?
למה אומרים להמנע מלאכול שומן אחרי אימון?
וכמה זמן אחרי כבר "אפשר"? |
כי אתה מוריד את הערך הגליקמי של הפחמימה ואחרי אימון אתה צריך כמה שיותר גבוה שהערך הזה יהיה
|
אז מתי כבר אפשר לחשוב על לשלב שומן?
|
ציטוט:
|
סיבה מאוד פשוטה שומן מאט את הספיגה של החלבון ואחרי האימון זה לא מה שאתה רוצה
|
ציטוט:
מה שחשוב בסופו של דבר, שהחלבון יספג, כל כך ישנה אתה חושב אם הספיגה תדחה בעוד שעה?:rolleyes: |
ציטוט:
|
לא לא לא ולא....
הבחור שהגיב ראשון צדק....שומן מוריד בהמון את הערך הגליקמי ואחרי אימון חשובה קפיצת אינסולין בדם |
רצות כאן מספר טעויות....
-אין חשיבות למהירות ספיגת החלבון. -חלון ההזדמנויות הוא לא שעתיים ,אלא 24 ואפילו 48 שעות -אין קשר בין ערך גליקמי לתגובה אינסולינית,לדוגמא: חלב ידוע בערך גליקמי נמוך עם תגובה אינסולינית גבוהה. אתה יכול אחרי האימון לשתות את החלבון עם חלב 3% לא יקרה שום דבר. |
ציטוט:
ציטוט:
בכל אופן, אני זוכר שראיתי הרבה מחקרים שהראו שאין בעיה עם צריכה של שומן אחרי האימון אבל לא יצא לי לקרוא אותם במלואם ולהתעמק בנושא. אני אחפש אותם. |
ציטוט:
|
ציטוט:
נכון או לא? |
אז זה בסדר להוסיף לסלט שאני אוכל אחרי אימון שמן זית?
|
ציטוט:
|
נו אבל שומן מאט את הספיגה גם של פחמימה וגם של חלבון אז אוקיי מבחינת חלבון זה לא משנה ואבל מבחינת הפחמימה כן ואז כל תהליך ההתאוששות מאט
|
ציטוט:
ראיתי בפורום של לייל שכיום מדברים על טווח של 36 שעות סינטזת החלבון מגיעה לפיק כעבור 24 שעות, ויורדת בהדרגה עד 36 שעות לאחר האימון |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
בכל אופן, שים לב שבהקשר הזה יש קשר בין התגובה האינסולינית לתגובה הגליקמית. זה שהן לא חייבות להיות חופפות לא אומר שהן אף פעם לא חופפות. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:44. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ