![]() |
שברתי אצבע מתאונת משקולות
היום התחלתי אימון חזה בתרגיל הראשון שלי שזה תרגיל שהוא כולו סופר סט בסט השלישי סיימתי תתרגיל הראשון עברתי לשני ( סופר סט ) זרקתי את המשקולות והמשקולות הקודמות של הסט היו גם הם על הריצפה האצבע שלי ניכנסה בין שתי השקולות נישברה ושפריצים של דם במכון
אחחחחחחח איזה כאבים רק עוד שבועיים אולי אני יוכל לחזור להיאתמן |
חחחחחחחחחחחחח לא הבנתי..או שזה קרה לאצבע ברגל?איך יכולת לזרוק משקולת וזה יהיה בין משקולת אחרת וישבור לך תיד חחח
תיהיה בריא |
יאללה!!! אפשר לחשוב מה קרה לך?? שבועים חחח איזה מפונק אתה יודע כמה פעמים קרה לי את זה וכמה דם יצא לי שמים פלסטר וממישיכים אפשר לחשוב..אתה לא עושה כפיפת אצבע
|
אח שלי הלכתי לצילום האצבע נישברה ישלה שלוש שברים בפנים
|
בסדר זה עדיין לא משנה כלום, אתה עובד עם הכף היד ולא האצבעות!
אני יכול לצלם לך אם אתה רוצה יש אצבע אחד לא ישרה האצבע נשברה ולא חזרה לעצמה..אתה רואה באמצע האצבע בלוטה ענקית! |
ציטוט:
מסקנה לכולם!- לא לזרוק משקולות! אתם לא רוני קולמן! |
[quote=little_friend;680841]החלמה מהירה אחי..
מסקנה לכולם!- לא לזרוק משקולות! אתם לא רוני קולמן![/QUOTE] אה יאנו מי שלא רוני קולמן לא יכול לזרוק משקולות?! מה הקשר בין אחד לשני :no: |
אחח איזה באסה
החלמה מהירה אחי |
החלמה מהירה.
|
תודה לכם חבר'ה :):):):) עכשיו ישלי לי זמן לשפר את הרגליים
|
לא נעים ....... אבל אל תדאג יסתדר לך, גם אני שברתי אצבע מפגיעת כדור כדורגל, החזרתי אותה למקום - שמתי תחבושת והלכתי לאימון ... אבל אצלך כניראה יותר רציני, עם יש לך 3 שברים ...
דרך אגב על איזה אצבע מדובר ? |
החלמה מהירה עיוני! :XDemoticon:
עד עכשיו לא הבנתי אם זו אצבע ביד או ברגל. |
ציטוט:
לדוגמה אתה עובד חזה עליון עם דאמבלס, סט ראשון עשית 12 חזרות .. לא לא, רגע, עשית יותר מ 12, נגיד עשית 15 חזרות, והבנת שהמשקל קטן עליך, לכן בחזרה ה 15 זרקת את המשקולות על הרצפה - לצדדים, והחלתת לא להחזיר את המשקולות למקום בגלל שיש לך עוד שני סטים, אז הלכת להביא משקולות כבדות יותר כדי לבצע סט של 9-10, כסיימת לבצע גם את הסט הזה - הורדת את המשקולות על הרצפה - בזמן שאתה מוריד, נכנסת עם הידית של המשקולות איפה שהאצבעות שלך לבין במשקולות שעל הרצפה - והאצבעות נמאכות, ואז אוצ'''''' אייייייי אמאאאאאאאאאאאא:bow::diractor::bow::diractor::eek:: eek: יש כאן מישהו שלא עבר את זה ? :mellow: |
וואלה אחי,היום במכון ראיתי אותך הולך כזה הצידה ויושב על כיסא וזה..לא הבנתי מה קרה :):):):)..
החלמה מהירה אחי :) |
ציטוט:
אה ו... יש כאלה שזורקים משקולות בשביל הפוזה או שעשו את זה בשביל הפוזה וזה נהיה הרגל,, תפסיקו, אפשר להניח את המשקולות, לא משנה איזה משקל הם. אולי בדדליפ רציני של 1-2 rm אפשר להבין, אבל פה זה נגמר |
קרה גם לי פעם אותה תאונה בדיוק... לא נעים בכלל, רק שאני לא שברתי אותה אבל נפתח לי כל העור וירד מלא דם על הרצפה.
המדריך חבש לי את זה עם יוד וסוג של תחבושת והמשכתי להתאמן |
וואלה לא תאמינו איזה כאבים אני צריך ללכת לעקור תציפורן שבוע הבא כוס אמקק
|
לא קרה לי בחיים ולא הבנתי עוד איך קרה לך. כשרוני אתה..
תרגיש טוב והחלמה מהירה. |
תודה אחי שיהיה לכולם לילה טוב
|
פיי איזה באסה ...מקווה שיתרפא לך מהר
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:24. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ