![]() |
שאלה| האם לקנות או לא?
שלום לכולם..
קוראים לי רועי, אני בן 15 וחצי, אני 1.80 ס"מ ושוקל כ 73 ק"ג.. אני שחקן כדוסל ומתאמן רציני במכון כושר.. כמו שאתם רואים אני חדש בפורום, אבל אני מתאמן במכון כושר כבר שנה ומשהו.. עכשיו, יש לי שאלה ואני מקווה שתעזרו לי..=] בתקופת החופש הגדול שקלתי כ 69 ק"ג והגוף שלי היה מחוטב מאוד.. אבל מאז גבהתי כ- 6 ס"מ ובזמן הצמיחה שלי גם עליתי במאסה..והיום יש לי מאסת שריר דיי גדולה ואני שוקל כ 73 ק"ג.... לדוגמה: בחופש הגדול גודל הבייספס שלי היה כ- 32 ועכשיו הוא- 37. בזמן האחרון חשבתי לקנות ויטה לייף 2000 כדי שיעזור לי להתחטב בחזרה אבל עדיין לשמור על מאסת שריר, שעבדתי קשה כדי לפתח אותה.. *שכחתי לציין: אני מתאמן כדורסל כ-5 אימונים בשבוע(אירובי) + 3/2 אימונים במכון(אנאירובי, עבודה עם משקלים כבדים) אז מה אתם אומרים? כדאי לי לקנות את התוסף??? אם אתם רוצים אני יעלה תמונות מהחופש הגדול ומעכשיו אם זה יעזור.. תודה מראש PEACE :king: |
אתה בגיל ההתבגרות ואתה תעלה משקל -העצמות גדלות,מסת שריר עולה ולאו דווקא מסת השומן.
אני לא רואה צורך לקחת שורף שומן עם האימונים האינטנסיביים שאתה מבצע,בהצלחה. |
טוב תודה אחי..
אבל לא יודע.. חשבתי לקנות את זה כי אני רוצה יותר להבליט קוביות(בינתיים רואים לי רק 4 אבל יש לי עוד 4 שבקושי רואים) ובכלל אני רוצה קצת להתחטב.. עוד תגובותת?? |
חבל לך על הכסף
תקשיב לתגובה של הארדקור 3 |
אל תדאג יראו את הקוביות אתה צעיר תן לגיל לעשות את שלו.
|
חח סבבה אחים תודה רבה..
אני יתחיל לעבוד חזק על הבטן התחתונה יותר.. |
אין דבר כזה בטן תחתונה.
|
וואי בואו לא נכנס לעיניין הזה
בחייאת תעבוד רגיל על בטן גג עד 6 סטים שני תרגילים שונים...פשוט אין כזה דבר בטן תחתונה! |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:53. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ