![]() |
בקשר לתזונאי (כמו גיל גרנות)
אתם מכירים מישהו שיכול לעזור לי בהורדת אחוזי שומן? (מישהו שכמו גיל אבל בלי אבקות או משהו)
:10: :sbb3: :cool: תודה לעוזרים. (אין לי בעיה עם האבקות יש לי בעיה עם הכסף) |
לדעתי אתה יכול להיסתדר טוב גם בלי תזונאי , ואתה בטח גם יודע את זה כי עברת שינוי משמעותי
בכל מקרה נירא לי שאתה יכול לפנות לגיל ושהוא יבנה לך תוכנית בלי אבקות http://photos-396.ll.facebook.com/ph...73994_2439.jpg |
xD מה התמונה קשורה חחחחחח...
הבעיה שלי אני לא יודע כמה אחוזי שומן יש לי ואם אני מוריד או נישאר עם אותו אחוז שומן. אם אני הפנה לגיל ויבקש תפריט לירידה במישקל ואחוזי שומן בלי אבקות הוא יתן לי? (כמובן בתשלום) |
כמובן.
לא חייב גם רק את גיל יש גם את חן שהוא אחלה של יועץ! |
אתה יכול להגיד לגיל שאתה לא מעוניין להשתמש בתוספי מזון.
|
ואיך אני משיג אותו? (פלאפון,טלפון משהו?) (את חן או גיל)
(ומה המחיר?) תודה על העזרה. |
ממה שאני יודע , זה 800 שקל ל5 פגישות ב5 חודשים.
3 של שעה ו 2 של חצי שעה כל חודש. יש עוד אפשרות של 300 שקל אבל אני לא זוכר כמה פגישות. תחפש פה את הטלפון שלהם http://www.israelbody.org |
יוסי שלום רב,
כמו שידוע לי, חברי הפורום מקבלים מחירים ממש טובים ולכן חשוב לציין שאתה חבר פורום ותקבל מחיר שונה... בקשר למחירים הם משתנים בהתאם לכמות הפגישות שאתה בוחר לקחת... וכמו שנאמר, גיל או כל אחד אחר מצוות ישראלבודי לא יעשו משהו שמנוגד לרצונך, אתה תקבל יעוץ והדרכה זה הכל. מה שתבחר לעשות בסופו של דבר תלוי בך ולא באף אחד אחר. מה שלא תבחר לעשות שיהייה בהצלחה ! אלון |
למי לפי דעתכם הכי טוב ללכת?
|
שניהם אותו דבר. ההבדל בינהם זה ההמתנה לפגישה. אצל גיל תיצטרך להמתין הרבה זמן לפגישה ראשונה מכיוון שהוא בעל העסק ויש לו עוד פגישות עסקיות ואצל חן המצב הרבה יותר פנוי.
|
ואיך אני משיג את חן?
|
ציטוט:
ואני ממליץ על חן בחום,ניהלתי איתו הרבה שיחות מעמיקות והוא תותח אמיתי |
כן הוא גם מפתח גוף רציני =]
|
ציטוט:
|
הכי טוב שתיצור קשר עם הילה, שאחראית על לוח הפגישות של גיל וחן בנוסף היא תיתן לך את כל המידע שאתה צריך בנוגע למחירים, מה אתה מקבל בתמורה וכו'
ניתן להשיג אותה בנייד: 050-2929029 או דרך החנות 1-599-500-590. שלומיק |
אתה נגד תוספי מזון בגלל הכסף אבל מצד שני אתה הולך לייעוץ תזונתי אצל גיל...
|
ציטוט:
היעוץ נותן לו הרבה ידע והבנה בקשר לאימונים ולתפריטים ובסופו של דבר יוצא הרבה יותר זול מי להשקיע כל חודש 400 שקל על אבקה (אין לי כלום נגד אבקות אני גם משתמש בסיריוס מאס). |
בדיוק..!!!
|
לא חסר ידע באינטרנט
התירוץ של לא לקנות אבקות בגלל שזה יקר זה טימטום אפילו אחרי ההתיקרות, חלבון יוצא יותר זול מקוטג' גבינה לבנה או טונה, אז איפה ההיגיון פה? |
^^
הקטע שזה בא בבום ולך תסביר להורים |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:37. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ