![]() |
פיצוחים
מה אתם אומרים על פיצוחים?..
קבוקים , קשיו , גרעינים .. מה הערכים ? |
אפשר לאכול מדי פעם אבל רצוי שלא..במיוחד אם אתה כרגע בחיטוב..הערכים הקלוריים שלהם מאוד מאוד גבוהים..בסביבות ה500-700 קלוריות אם לא יותר ל100 גרם..
|
בוטנים, שקדים, אגוזי מלך, הם אחלה מקור לשומן איכותי.
אתה יכול לשלב את זה עם ארוחות |
קשיו ושקדים לא קלויים "שומן איכותי" ואפשר לשלב אותם בתפריט יומי:)
גרעינים שחורים?סתם מג'אייף לא יעזור לך ממש חוץ מלשבת מול הטלויזיה ולנשנש:idea: |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כן אהה זבלה העיקר מרווחים 400 אלף דולר לעונה זבלה
מה אתם אומרים על קבוקים< ואני במסה ולא יכול בלי הנשנושים האלה את הסבל אני משאיר לחיוטב.. |
ציטוט:
|
יש לי נטייה להצטברות שומן מזוין בבטן!!!
אבל לא נטייה לשמנה. |
ציטוט:
|
אבל אנשים השאלה פה
שגרעינים לא קלווים זה שומן איכותי וגרעינים קלווים זה שומן לא איכותיי אז תעשו תחישוב פהה פעם הייתי אוכל גרעינים חופשי (קלוי מי אוכל לא קלוי ) אבל מי שאני יודע שיש בזה יםםםם של שומן לא טוב כי זה קלוי אז נהרס השומן אז הפסקתי לאכול אבל בחגים פש ושם אוכל אבל מנסה כמה שפחות |
אף אחד לא אמר אבל מנציס אין בזה כמעט שומן והשומן שיש בזה הוא שומן טוב תקראו על החבילה ושלא נדבר שזה הכי טעים בעולם אין שישי שאני לא מתפנק על איזה חופן !
|
פיצוחים זה משמין עדיף להימנע...
|
ציטוט:
נו באמת אין דבר כזה משמין הכל תלוי בה"כ הקלוריות שאכלתה בסוף היום פותח האשכול, הפיצוחים שציינתה עשירים בשומן ומומלץ לאכול אותם טבעיים (לא קלויים). אני לדוגמה משלב בתור שומן איכותי שקדים ואגוזים אחרי הארוחה וזה כמו פיצוחים. בשביל ערכים יש לך את מחשבוני תזונה http://www.israelbody.com/newreply.p...reply&p=679959 |
חח מדי פעם לאכול 100 גרם אגוזי מלך זה טוב אבל אל תשכחו שזה גם עושה פצעים בפנים כל הפיצוחים ;)
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 22:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ