![]() |
תמונות| אני חדש +שאלה
שלום אני חדש בפורום
אני דני מטר 74 מישקל 63 וחצי אחוז שומן נמוך מיתאמן כבר 3וחצי חודשים על מסה הינה סירטון שלי עם כמה תמונות http://www.youtube.com/watch?v=VNK_MEl_qZM ושאלה אני הזמנתי SERIUS MASS 5.5 קג זה יתאים לי אתם חושבים המליצו לי המאמן |
בן כמה אתה אתה ניראה 16 ככה,
ותהרוג אותי לא יודע מאיפה הבאתה את הפוזות האלה, יש לך עוד הרבה עבודה אחי אבל להתחלה זה בסדר . סיריוס מאס יעזור לך אבל דבר ראשון אוכל רק אחרי זה תוספים אחי. ומה הקאע עם הגוף מטרה בחר גוף וזהוא. |
סרטון ממש מוזר ><
הלפני והאחרי, כמה זמן הפרש? |
חצי שנה אבל אימונין 3 חודש
|
מסה מסה מסה
אי אפשר לשפוט עוד עכשיו |
תן במאסה חזק!
הגוף מטרה שלך שחיף |
לא הבנתי כלום מהסירטון מראים בהתחלה את הגוף שלך ואז את הגוף מטרה ופתאום בלי קשר אתה שם תמונות של הפנים שלך או של חברה שלך
|
חצי סרטון זה תמונות של דוגמנים, עוד רבע תמונות שלך עם חברה שלך, ורבע הראשון והמאוד לא ברור זה בערך מה שרצית להעביר כאן..
בגדול תפציץ במסה. בהצלחה. |
א') תשפר את האנגלית שלך=]
ב') שיפור יפה כל הכבוד ג') תעבוד על הפוזות ד') בהצלחה בגוף מטרה עריכה: עכשיו ראיתי את סוף הסרטון חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ח סורי אחי הייתי חייב |
אחי המון בהצלחה לך בשינוי רואים שאתה בחור נשמה אבל אין ספק
הסרטון הרג אותי, מצחוק, קטל אותי, קודם אני רואה אותך בשדה תעופה, אני כזה סבבה הינה הילדון מתחיל לגדול, אחרכך אני רואה אותך בבית שלך עם קצת מאסה, אמרתי לעצמי הופה יופי הוא מתקדם, פתאום אני רואה גוף מטרה, פה שאלתי את עצמי מה קורה פה, אחרכך גוף של איזה מקועקע, פה חיכיתי לתשובות מאלוהים, ואז הגיע התמונה של הפנים שלך, פה אמרתי לעצמי אם זה הסירטון ששלחת להתקבל ללהקה צבאית, ואז התמונה שלך ושל חברה שלך, אחי קיצר.. זה לא סרטון לפני ואחרי, זה סרטון קורות חיים :idea: |
חחחחחח אני פה נישבר מיצחוק
|
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח :D
|
ציטוט:
פעם ראשונה יצאתי שזה הגיע להוא המקועקע איך אמר בסוף הסרטון kiss kiss BANG BANG |
תסתפר...
|
שינוי טוב מה אתה בא לסטלבת מה זה התמונות האלה של הנשיקות והחברות תשאיר את זה לפייסבוק היית מעלה תתמונות מהסרטון וזהו
|
ציטוט:
תן במאסה... רק במאסה :11: ותוסף תזונה, כשמו הוא. תאכל |
ציטוט:
ותפטר מהמראה האימו |
חחח דני כמה דברים....
א. מאז שאני זוכרת אותך, יש לך שיפור ממש גדול!!!חבר'ה הילד היה על סף אנורקסיה חחח....כל הכבוד ב.אתה חייב לעבוד על פוזות ג.באיזה חדר כושר אתה מתאמן? ד. מה אתה שם תמונות של קרינה חח מה הקשר?אתם עדין יחד? תיהיו בריאים |
ציטוט:
|
תמשיך לאכול ולהיתאמן ..ותעשה גלח אין כמו גלח הבנות אוהבות גלח גם :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:55. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ