![]() |
סקר האימונים הגדול:כמה שעות אחרי שקמתם אתם הולכים לאימון?
סקר נחמד שיכול לעזור פה לכולם
אז מתי אתם הולכים לאימון כמה שעות אחרי שקמתם ולמה? האם זה אילוצים. ? כי אתם בעבודה \צבא\לימודים או שפשוט אתם לא מסוגלים להתאמן בשעות הבוקר \צהריים? כמו כן בכמה ארוחות אתם מתדלקים את הגוף לפני האימון? אני אישית מתאמן ב4-5 אחרי הצהריים ואת היום שלי אני מתחיל ב8 בבווקר אני הולך לאימון אחרי שהגוף מתודלק ב3 ארוחות טובות ו 1-2 ספלי קפה להתאמן שעה שעתיים שלוש ישר אחרי שקמתי זה פשוט סיוט אני עדיין גמור מהשינה גם עם הייתי יכול לא הייתי הולך להתאמן בשעות האלו : מה איתכם? |
יש ימים שאני אוכל ב12 צהריים, מתאמן ב7-8 בערב ולא אוכל כלום עד האימון, וזה סבבה לגמרי.
יש ימים שאני אוכל ב3 צהריים ומתאמן ב6 וגם זה סבבה לגמרי. מתרגלים |
בד"כ זה
שישבת (הכי קל אין צבא) אז בא לאימון לקראת 12 בצהרים. בימים אחרים בשבוע מתי שיש אוטו (בד"כ סביב 6 בערב). מנסה לאכול בין שעתיים-שעתיים וחצי לפני האימון. |
בימים רגילים עם בצפר, קם ב7וחצי בבוקר והולך למכון ב7 בערב. בין לבין יש לי איזה 5 ארוחות.. אוכל 2-3 שעות לפני אימון ארוחת צהריים רצינית, וחצי שעה 2 כוסות קפה, תפוח וסנדוויץ'.
|
עכשיו בחופש נגיד קמתי היום ב12
אכלתי בוקר ב12 ביניים ב3 צהריים ב6 7 וחצי בננה ב8 אימון |
קם ב6 הולך לעבוד ב6 וחצי וחוזר הביתה ב6 ואז מתאמן
מביא אוכל לעבודה הרבה וזהו |
ציטוט:
12 שעות אתה עובד ועוד קם ב6 בבוקר? איזה סיוט! אני בערך כמו the sun אוכל 2 ארוחות גדולות לפניי האימון |
ציטוט:
כמוני כמוך .. קם ב 6:00 אוכל מכין אוכל לעבודה , יוצא.. מסיים לעבוד ב 18:00 מגיע הביתה ב 19:00 , אוכל ממתין שעה והולך להתאמן עד 9:00 |
תלוי ביום, לפעמים קם בחמש והולך להתאמן בשש ולפעמים קם בשבע וחצי (לבית ספר) והולך להתאמן אחרי הצהריים בחמש-שש.
אם אני הולך להתאמן בבוקר זה בגלל שיש לי אימון אחרי הצהריים וכשאני הולך להתאמן בערב זה בגלל בית ספר. |
קם ב-7בבוקר מתאמן ב 7בערב.
לפעמים אוכל שעה לפני אימון יוגורט ובננה ולפעמים שאני ממהר אז לא אוכל.. |
כל הכבוד למי שמצליח אחרי 10-12 שעות ללכת להתאמן באמת
|
ציטוט:
|
קם ב6 וחצי ארוחת בוקר גדולה
מסיים ביהס" ב1 וחצי ישירות הולך למכון (2 מטר מהביהס" למזלי ) 3 סנדוויצים שעתיים לפניי |
קם ב7 ורבע אוכל לפני הבית ספר .. אוכל כמה סנוויצים בבצפר .. חוזר מבית ספר אוכל צהרים ארוחה גדולה ואז חצי שעה לפני אימון אוכל איזה פרי או משהו .
|
5 בערך (אחר הצהריים)
|
בחופשים אני אוהב להתאמן מאוחר
באיזה 10-11 בלילה ימים של בצפר בערך ב8 |
4 זה שעה טובה
|
שיש בצפר קם בשבע לא אוכל בכלל עד שאני חוזר הביתה לא מספיק..
חוזר לפעמים באחד וחצי לפעמים ב12 וחצי לפעמים גם ברבע לארבע... אוכל איזה חצי שעה-שעה אחרי שאני חוזר ומתאמן בשבע ורבע בערב בערך |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:22. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ