![]() |
שווה לנסות את החלבון של יוניברסל?
המחיר קורץ הערכים טובים מאוד והחברה גם מצוינת
....תמיד אני קונה אופטימום אבל 3 קילו ב 330 שקל נשמע מפתה |
קודם כל רוב המקומות מכרים אותה ב 300
דבר שני והכי חשוב, אם אתא הלא הולך לשהתמש בבלנדר אז חבל לך על הכסף, לא תצליח בחיים לגרום לה להתערבב |
שווה לנסות את האופטימום גולד 100% :)
|
אפשר להביא גם ב250 אבל שיהיה
|
איזה ילדים יאאלה, מה שאתם עושים זה הדבר הכי מעצבן בעולם.
|
לי יש את האבקה הזאתי והיא סבבה במכה אתה לא יכול לשתות אותה אם אתה לא שם הרבה מים כי אני שם קצת
אז אני שותה קצת קצת וזה לא כזה נורא בכלל היא סבבה מתערבבת ועוד איך מי אמר שלא? |
ציטוט:
נשמע מפתה , כמו ללקק שק אשכים מיוזע עם פפילומה עליו. אופטימום גולד ... וזהו |
מה פתאוםם !
אתמול היא סוף סוף נגמרה לי ואני רק מודה לאלוהים . חשבתי לפתוח אשכול אם מישהו צריך פח חדש לחדר .. חחח בחיים אל תקנה יוניברסל אתה רק תסבול ! |
איפה בדיוק אתם קונים ב250?
|
נראה לי יש פה סמויים של ישראל בודי שמעודדים לקנות רק מוצרים שיש להם בחנות...
עד כדי כך אבקה גרועה??? |
מה אתם סתם מלכלכים לי יש אבקה כזאת ואני משתמש בה כבר חודשים אחלה טעם ורואים תוצאות וזה לא טעם "סביל"זה
טעים!וגם אם יש כאלה שזה לא טעים להם אז לא נורא זה לא ממתק זה לא אמור להיות טעים תפסיקו להיתפנק! ובקשר לעירבוב זה לא שהיא נישארת גושים אבל אם להיות קנה לא חסרות אבקות שמתערבבות יותר טוב אבל שוב לא להתפנק!:) שלא נדבר על זה שהיא בכלל לא יקרה 3קילו ב 290-310שקל! |
ציטוט:
|
אני קונה מהמאמן שלי אבל לא חסרים מקומות ראיתי ב289 באתר אחד לא זוכר איפה
לא חסר אבל אם אתה מנתניה יש פה גם חנות שמוכרת ב279 2.3 אני יתן לך תשם לגבי ה3קילו לא שאלתי בחנות. ואני בטוח שלישראל בודי יש בחנות גם.. תתקשר ותבדוק הם לא אמורים למכור את זה בהרבה זה אבקה זולה~ |
כמות על איכות...?
לא נראה לי. אופטימום. |
על טעם ועל ריח אין מה להיתווכח לי זה טעים אני רואה תוצאות העירבוב שלה לא הכי מדאיג אותי...
כל אחד והציפיות שלו~ |
ציטוט:
בכל אתר ברשת ה 3 קילו עולה 330-340 בחנויות ליד הבית יש רק אופטימום וצ'מפיון |
לא יודע מה להגיד לך אני קונה מהמאמן שלי..
אמרתי לך תתקשר לישראלבודי ותשאל.. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ