ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף-כללי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=8)
-   -   חולה:\ כדאי ללכת להתאמן? (https://israelbody.com/showthread.php?t=43126)

haas 18-10-08 11:57

חולה:\ כדאי ללכת להתאמן?

פעם ראשונה שאני מצטנן מאז שהתחלתי להתאמן ואני מרגיש שהגוף נחלש בטירוף ...יש לי טיפה חום, נזלת כל שנייה ומלא אפצ'י...כדאי לנוח בבית או ללכת בכל זאת להתאמן? אני בדרכ מתאמן מאוד אינטנסיבי עם משקלים כבדים אבל נראה לי שאפילו משקולת של 5 קילו יהיה לי קשה להרים היום:\
ללכת או ללא ללכת?

xLaes 18-10-08 12:21

תלך,תנסה מה יהיה רע?!
לא תרגיש טוב לך הבייתה.

Hava 18-10-08 12:38

מה פתאום!תן לגוף להתאושש!!!!

מתחילן 18-10-08 12:40

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 676377)
פעם ראשונה שאני מצטנן מאז שהתחלתי להתאמן ואני מרגיש שהגוף נחלש בטירוף ...יש לי טיפה חום, נזלת כל שנייה ומלא אפצ'י...כדאי לנוח בבית או ללכת בכל זאת להתאמן? אני בדרכ מתאמן מאוד אינטנסיבי עם משקלים כבדים אבל נראה לי שאפילו משקולת של 5 קילו יהיה לי קשה להרים היום:\
ללכת או ללא ללכת?

כרגע הגוף שלך זקוק לאנרגיה ולמשאבים רבים על-מנת להילחם בזיהום. לפי דעתי, אם תלך להתאמן או אם תעסוק בפעילות אינטנסיבית כלשהי באופן כללי, זה רק יעכב את ההחלמה. במקומך הייתי נח יומיים בבית וחוזר. ובאופן כללי, כשאני מרגיש שאני מתחיל להיות חולה ויש לי הרגשה של או-טו-טו יש לי חום (גרון כואב, משתעל, תחושת התחלה של מחלה כזאת...), אני לוקח חיזוקית פורטה של הדס - 2 כדורים כל שעתיים וזה פשוט עובד אצלי. ולא, אני ממש לא עובד שלהם, ואין לי תמלוגים מהם או משהו כזה... :) פשוט אדם שאימן אותי בעבר המליץ לי על זה פעם, ניסיתי וזה עובד עליי כמו קסם. נסה פעם אחת גם....

עלוש 18-10-08 12:52

מנוחה נשמה מנוחה!
תרגיש טוב :)

haas 18-10-08 13:08

תודה
נראה לי אני אוותר באמת:\

OmriF 18-10-08 13:15

תוותר. אתה סתם תתקרר יותר מהמזגן שם ואתה תיהיה יותר חלש באימון שלאחריו סתם תתבאס.

haas 18-10-08 15:16

כמו בנאדם מטומטם הלכתי בסוף וכמו בנאדם מפגר ניסיתי עוד להרים בהתחלה משקלים שאני מרים בדרכ...ניסיתי להוציא מהסטנד של המשקולות את ה36 קילו שאני עושה בדרכ בלחיצה וכמעט נפלתי אחורה :\ בסוף עשיתי קצת מכונות כמו זקן והלכתי הביתה ....לפחות החום טיפה ירד ..אולי בגלל שהתאמנתי קצת
מה שמבאס עוד יותר זה שירדתי כמעט 2 קילו מלפני 3 ימים כשעוד לא הייתי חולה=\

Dark_Muse 18-10-08 15:35

אל תעלב אבל אתה באמת מטומטם...

לא רק שאומרים לך פה חמישה אנשים לנוח ולא להתאמן, אין לך שכל והגיון להבין לבד כשהגוף חולה אז הוא חלש וצריך לנוח כדי שהוא ירפא את עצמו?
פעם הבאה פשוט אל תשאל שאלות ותעשה מה שאתה רוצה, גם ככה אתה לא מקשיב.

וסליחה אם זה יצא קצת "תוקפני" אבל עדיף שיגידו לך את האמת המרה (שאין לך שכל) לפני שתעשה לעצמך נזק בריאותי חמור.

haas 18-10-08 15:47

אין לי מה להגיד ..מסכים איתך
פשוט עד היום לא ויתרתי על אף אימון ולמרות שכבר תיכננתי לנוח בסוף נכנס לי הג'וק לראש ובלי לחשוב הרבה נכנסתי לאוטו ונסעתי לחדכ...לומדים מטעויות=\

SaharKazes 18-10-08 17:07

חח אני הלכתי למכון עם גרון כואב ואף מנוזל שכל שנייה בא לעשות אפצ'י..
לקחתי סטרפסילז ואקמול לפני האימון והיה טוב חח
יצאתי מושפע

Dark_Muse 18-10-08 17:49

ציטוט:

פורסם במקור על ידי haas (הודעה 676568)
אין לי מה להגיד ..מסכים איתך
פשוט עד היום לא ויתרתי על אף אימון ולמרות שכבר תיכננתי לנוח בסוף נכנס לי הג'וק לראש ובלי לחשוב הרבה נכנסתי לאוטו ונסעתי לחדכ...לומדים מטעויות=\

עדיף לתת לגוף לנוח כדי לחזור חזקים מאשר להעמיס עליו כשהוא חולה ולהאריך את תקופת החולשה :diractor:

OmriF 18-10-08 18:17

יצאת טיפש.

haas 18-10-08 18:40

אכן...

Bono 18-10-08 18:54

לא נורא מקסימום הייתה עושה קצת לחיצת חזה עם המשקולות הורודות כמו המבוגרות אצלנו;)

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:58.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ