![]() |
חולה:\ כדאי ללכת להתאמן?
פעם ראשונה שאני מצטנן מאז שהתחלתי להתאמן ואני מרגיש שהגוף נחלש בטירוף ...יש לי טיפה חום, נזלת כל שנייה ומלא אפצ'י...כדאי לנוח בבית או ללכת בכל זאת להתאמן? אני בדרכ מתאמן מאוד אינטנסיבי עם משקלים כבדים אבל נראה לי שאפילו משקולת של 5 קילו יהיה לי קשה להרים היום:\
ללכת או ללא ללכת? |
תלך,תנסה מה יהיה רע?!
לא תרגיש טוב לך הבייתה. |
מה פתאום!תן לגוף להתאושש!!!!
|
ציטוט:
|
מנוחה נשמה מנוחה!
תרגיש טוב :) |
תודה
נראה לי אני אוותר באמת:\ |
תוותר. אתה סתם תתקרר יותר מהמזגן שם ואתה תיהיה יותר חלש באימון שלאחריו סתם תתבאס.
|
כמו בנאדם מטומטם הלכתי בסוף וכמו בנאדם מפגר ניסיתי עוד להרים בהתחלה משקלים שאני מרים בדרכ...ניסיתי להוציא מהסטנד של המשקולות את ה36 קילו שאני עושה בדרכ בלחיצה וכמעט נפלתי אחורה :\ בסוף עשיתי קצת מכונות כמו זקן והלכתי הביתה ....לפחות החום טיפה ירד ..אולי בגלל שהתאמנתי קצת
מה שמבאס עוד יותר זה שירדתי כמעט 2 קילו מלפני 3 ימים כשעוד לא הייתי חולה=\ |
אל תעלב אבל אתה באמת מטומטם...
לא רק שאומרים לך פה חמישה אנשים לנוח ולא להתאמן, אין לך שכל והגיון להבין לבד כשהגוף חולה אז הוא חלש וצריך לנוח כדי שהוא ירפא את עצמו? פעם הבאה פשוט אל תשאל שאלות ותעשה מה שאתה רוצה, גם ככה אתה לא מקשיב. וסליחה אם זה יצא קצת "תוקפני" אבל עדיף שיגידו לך את האמת המרה (שאין לך שכל) לפני שתעשה לעצמך נזק בריאותי חמור. |
אין לי מה להגיד ..מסכים איתך
פשוט עד היום לא ויתרתי על אף אימון ולמרות שכבר תיכננתי לנוח בסוף נכנס לי הג'וק לראש ובלי לחשוב הרבה נכנסתי לאוטו ונסעתי לחדכ...לומדים מטעויות=\ |
חח אני הלכתי למכון עם גרון כואב ואף מנוזל שכל שנייה בא לעשות אפצ'י..
לקחתי סטרפסילז ואקמול לפני האימון והיה טוב חח יצאתי מושפע |
ציטוט:
|
יצאת טיפש.
|
אכן...
|
לא נורא מקסימום הייתה עושה קצת לחיצת חזה עם המשקולות הורודות כמו המבוגרות אצלנו;)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:58. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ