![]() |
שיפור במשקלים
אני עובד כבר בערך חודשיים עם תכנית abcde (מפאת קוצר זמן) ולאחרונה אני רואה שאני כבר לא מתקדם במשקלים. מעבר לשבועיים שלושה של דרופ סטים / טווח חזרות של כוח יכול להועיל?או שעדיף לשקול שינוי תכנית אימונים/תרגילים?
|
תנסה איפוס של המשקלים, כלומר, תוריד כמה קילו מכל תרגיל ואז כל אימון תוסיף משקל עד שתגיע למשקל המקורי שלך. אני מאמין שמהנקודה הזו תהיה עלייה במשקלים
|
אז התכנית הזאת כנראה פשוט לא טובה לך... או שמשהו בתזונה לא טוב
|
ציטוט:
|
ניסית לשנות תרגילים?טווח חזרות?
אתה יכול להחליף לתוכנית אחרת..ב40 דקות אפשר להספיק הרבה תוכנית ABC: a-חזה יד קדמית B-גב יד קדמית C- רגליים כתפיים שריר גדול-12-16 סטים שריר קטן-8-10 סטים אני מאוד אוהב את התוכנית הזאת,אבל כמובן שזה משתנה. ואם לא תדבר באמצע האימון ותתמקד רק באימון,תסיים את האימון ב40 דקות..(תעשה חישוב של זמן הסט וזמן ההפסקה..תגלה שהאימון הוא די קצר אם תעבוד עם שעון)בכלל,אימון לא אמור לקחת יותר משעה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני עובד תמיד עם סטופר.
וabc 3 או 6 פעמים בשבוע?כי 6 נראה לי תובעני מדי (פציעות וכד') אבל 3 יתן מספיק גירוי לשריר?הרי ב3 יוצא שכל שריר עובד פעם בשבוע ואז זה בדיוק כמו שאני מתאמן עכשיו בabcde אני חושב לנסות שבועיים דרופ סטים ואחרי זה עוד שבועיים כוח/סיבולת ואז לחזור לרגיל או לתכנית אחרת. |
Abc תעשה 4-5 פעמים בשבוע. אתה יכול לקצר קצת זמן מנוחה אם זה עובר לך את הזמן. בפשיטת מרפקים למשל לא צריך לנוח כמו בבנצ' פרס. אז בבנצ' תנוח דקה בערך, ובפשיטה (או תרגילים יותר ממוקדים ולא מורכבים) תנוח 40 שניות.
אם אתה רוצה כוח אז תרד בחזרות, תוסיף עוד סט ותעבוד עם יותר משקל. (אם עבדת 12,10,8 תעבוד נגיד 8,6,6,4) |
ציטוט:
אני לא רואה את עצמי מסוגל לעשות מנוחה של 40 שניות בפשיטה, התרגיל הזה שורף לי רצח |
ציטוט:
|
ציטוט:
בוא נספור את השניות של הסטים והמנוחות באימון ונבדוק כמה לוקח לעשות אימון נטו. דוגמא-אימון חזה+יד אחורית חזה-12 סטים יד אחורית-9 סטים סט-כ20 שניות מנוחה-90 שניות מספר הסטים הכולל הוא 21 זאת אומרת-420 שניות לוקח לעשות את כל הסטים. מנוחה לכל סט-1890 שניות. ביחד האימון הוא-2310 שניות נחלק את השניות ב60 כדי להראות את מספר הדקות: 38.5 דקות. זה כמובן בהנחה שהמנוחה בין סט לסט בשרירים גדולים הוא אותו דבר כמו בקטנים-דקה וחצי. אפשר לעלות קצת את המנוחה כי נשאר קצת זמן בחישוב |
זה מאוד נחמד אם יש לך חדר כושר פרטי.
|
אם מתאמצים גם fbw לוקח 45 דקות גג, השאלה מה אתה רוצה.
אם אתה רוצה פיצולים וכו' לך על abc. Abcde היא תכנית די בעייתית מבחינת העלייה במשקלים, יש כמה דגשים שצריך לשים לב אליהם שיהיו כל הזמן בתכנית, גיוון הוא גם שם המשחק בתכנית הזאת. |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:56. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ