![]() |
זקוק להמלצה על תוסף מזון.
קראאתי מאמים על תוספי מזון לעלייה במסה וכל זהה והכל עשה לי בלבולציה במוח..
והבנתי כזה במעורפל.. אז חשבתי לבקש חוות דעת מהאנשים כאן.. אאז... איזה תוסף מזון אתם ממליצים עליו לעלייה במסה ושרירים? בלי תופעות לוואי,לא כדורים,ובלי טעם לוואי. ואם אפשר - תמונה להמחשה של המוצר. תוסף עד -400 ש"ח. תודה רבה. |
אתה צריך תפריט אוכל מסודר בהתאם למטרה, ואחר-כך תחשוב על תוסף !
בהצלחה ! |
יש לי תפריט של בערך 2100 קל' ליום..
והמטרה היא כמובן לעלייה במסת הגוף והשריר. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שורף במנוחה 1392.
|
ציטוט:
כעקרון אתה אמור לעלות תן לזה זמן קצת, תשקל פעם בשבועיים וכמה אתה שוקל שהבי אמ אר שלך כל כך נמוך?:1eye: |
47-46.
על 1.61 נשקלתי לפני חודש.. כניראאה שעליתי עוד 2 קילו אבל אין להקדים את המאוחר.. לכן חישבתי ע"פ המשקל שאני יודע בבירור. אבל בסדר אני אחכה זמן מה אם אני יראה שהעלייה במסה ובמשקל קצת תקועה אני ילך על עניין התוספות יותר ברצינות.. אאבל בכל אופן רציתי לקבל חוות דעת כבר מעכשיו.. כי כל הכיוונים שלי הם לעלות במשקל ולא לרדת זה ברור. |
ציטוט:
תשקל פעם בשבועיים ותראה מה מצבך, אם אתה לא עולה במשקל תאכל יותר (תעלה ב200-300 קל') ד"א כמה חלבון אתה אוכל ? |
בסביבות 100.
ופחמימות על סביבות ה270. אני משחק איתם לפעמים חלבון יותר ולפעמים פחמימות יותר. יום אחד הגעתי ל190 חלבונים. והרדתי פחמימות ל216 ויום לאחר מכן העלתי פחמימות ב60 גרם והורדתי חלבונים ב90. |
בסדר תשתדל שיהיה לך 2 גרם חלבון לכל ק"ג משקל, גרם שומן לכל ק"ג משקל, ושאר הקלוריות יגיעו מפחמימות.
אתה לא צריך שום תוסף(בייחוד עם משקל כזה)... תשמור את הכסף בינתיים. |
סבבה אחי..
אבל את השומן אני די מזניח.. אני בלחץ מגיע ל-40 גרם. אגב: לזיתים יש אאת אותו ערך כמו לשמן זית?! |
ציטוט:
כפית שמן זית שווה ל6-10 זיתים(תלוי בגודל שלהם) אתה לא חייב לצרוך שומן משמן זית (אני אישית לא אוהב..) אתה יכול גם משקדים ואגוזים (תעדיף לא קלויים), טחינה, חמאת בוטנים ועוד... |
ציטוט:
בנוגע לתוסף,תחילה תתאמן עם תפריט מסודר ושתעצר ההתקדמות תשלב קריאטין. |
תודה אחים שלי..
וממה שאני יודע לקריאטין יש תופאות לוואי לא? |
ציטוט:
|
ציטוט:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=39074 כל מילה מעבר מיותרת |
מבחינת השומן והקלוריות, למה שווה (שקדים אגוזים וכו') כפית שמן זית?
|
ציטוט:
שתי אגוזים (4חצאים) ו6-8שקדים |
יש מקורות שומן אחרים יותר נורמליים?
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 10:43. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ