![]() |
אוסף התוספים הנוכחי שלי
זהו האוסף הצנוע שלי,כרגע נשארו לי רק 2 כפות בחלבון ואני בהפסקה מהנו אקספלוד והקריאטין של צ'מפיון זה הקריאטין השני שאנסה בחודש הבא(אחרי שניסיתי את ABB שאיכזב)מקווה לטוב.
http://i33.tinypic.com/rtjq6q.jpg |
מכובד ביותר!
חח קבל ח"ח ובהצלחה :d |
אחי איך האיסוגיינר והטרו מאס?
|
ציטוט:
|
האיזוגיינר אחד היפים חחח
|
אני מאמין שהם טובים ופצצות אבל זה לא מצדיק את המחיר המופרז שלהם למה מה יש שמה זהב.
והקריאטינים אפשר לחשוב שיש הבדל כזה גדול בין החברות, אני מאמין שקניתה את זה בזול אז היתפנקתה לך עם התוספים אם יש כסף ליקנות אותם סבבה, כי סך הכל הם טובים זה רק המחיר בעיתי. |
ימאנייק ישך תטובים ביותר :)
אשמח אם תביא ביקורת על האיסו גיינר וגם על הטרו מאס וגם הנו אקספלווד שווה תכסף??מה אתה אומר?? |
ציטוט:
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
בנו מבזבזות מאות שקלים על בגדים נעלים חזיות איפור הדבר היחיד שאנכנו צריכים לתחזק זה תאבקות שלנו, |
לא להאמין שבחו"ל היתה משיג הכל ב-300-600 ש"ח
ובארץ הכל ביחד יוצא מששהו כמו 1200-1700 ש"ח -לא חישבתי בדיוק. מתי המחירים יירדו בארץ!???!?!?! יענו מי לא היה רוצה לקנות את הנואקספולד ב-30$ מאשר לקנות בארץ בפאקין 420 ש"ח!!!!300 ש"ח הבדל |
ציטוט:
המחירים רק ילכו ויעלו, גם בארץ וגם בחול ! |
אני חוץ מאבקת חלבון לא צריך את כל החרא הזה.
ריכוז באימון זה הכול פסיכולוגי. אם אתה מכניס לעצמך רעל לראש, אתה תיהיה מרוכז. רוצים כוח? רוצים חוזק? רוצים תוצאות? קחו gh. יותר זול. יותר תוצאות. |
ציטוט:
ציטוט:
|
ציטוט:
|
המחירים הולכים לרדת טיפה בארץ לדעתי כי המחיר של הנפט התאזן קצת .. מ-140 דולר ל-70 דולר לחבית, ככה שתצפו לירידת מחירים גם באוכל :)
|
ציטוט:
בארץ שהנפט והדולר עולים אז ישר דואגים להעלות מחירים ..שהם יורדים..זה לא בוער לאף אחד ככה זה במדינה המושחתת הזו |
ציטוט:
רוצה לזרוק כסף על מוצרים שבקושי עובדים? תהנה. אני כבר שנתיים מסתדר יופי עם אבקת חלבון. |
אדם שנראה כמוך לא לוקח גיינר^??? מוזררר
לא בא לריב פשוט מחפש טיפה הגיון |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ