![]() |
גיינר טוב וכשר! דחוף ביותר! (היי זה חרוז! הנה עץ תפוז!)
אני מחפש גיינר טוב כשר, עד עכשיו (תקופה של 3 חודשים) השתמשתי במאסל ג'וס של אולטימייט נוטרישן, אבל במנה יומית אני מקבל 18 גרם שומן רווי:mad: והחלטתי לחתוך למשהו אחר.
מישהו מכיר גיינר טוב יותר וכשר? ובבקשה לא לבזבז פה מקום על תגובות לא רציניות. בברכת אל תסתכל בסוכתי אלא בסוכת בלאטי, ברון. |
הגיינר שהשתמשת בו לא משהו בכלל...
זה ממש חשוב לך הכשרות? לדעתי הכי טוב ללכת על אופטימום וצ'מפיון. |
אולטימייט גם לא כשר, אז מה זה כבר משנה ? תקנה גיינר רגיל איכותי, לא שמעתי על גיינרים כשרים
|
ציטוט:
הראשון שראיתי (k). זאת אמורה להיות בעיה קריטית אם אני שומר כשרות? זה די חשוב לי. |
http://www.israelbody.org/Index.asp?...&ArticleID=196
לא מצאתי גיינר כשר אחר. |
תודה אחי, אבל זה לא חייב להיות גיינר מההיצע שיש לישראלבודי להציע,
מה גם שיש באתרים מסויימים תוספים כשרים שבפירוט לא מצויין שהם כשרים. תודה בכל זאת=) נראה אם מישהו יוכל להמליץ על משהו כשר בסוף...:s |
שמע אחי גם אני שומר כשרות אבל דוגרי אין בשאר הגיינרים והאבקות מחו"ל משהו לא כשר..
לך על אופטימום ולא תתאכזב. |
גיינר אופטימלי כשר. מיוצר בישראל. להשיג בישראלבודי
|
אל תדאג גיינרים לא עשויים מחלב חזיר :)
|
אחי שמע אני גם שומר כשרות
אבל בקטנה תוכל לפי מה שהבנתי מהאתר(היה הרבה שאלות על זה בתגובות על מוצרים) והנציגים אמרו שזה לא כשר כי זה לא מיוצר בארץ אבל אין שם חומרים לא כשרים מבין? לפחות אני מקווה שאין |
זה מיוצר מחלב נוכרי בגלל זה זה כביכול לא כשר..
זה כמו שתאכל קינדר בואנו.. ולמה שלא תכין גיינר בייתי? |
ציטוט:
יש מספיק דברים אחרים חוץ מחזיר אתה יודע:p בקיצ קיצור, שורה תחתונה, אם מישהו מכיר בחור שומר כשרות שמתאמן או יכול באמת להמליץ על משהו טוב כשר ולא מהשוק המחתרתי אז זה מאוד יעזור לי. תודה בכל מקרה אנשים! |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
יש כל מיני דברים בגיינר שאני מבין בהם מאוד בכלליות, למשל חומצות אמינו. איך אני מכניס דברים כאלה לגיינר תוצרת בית? |
ציטוט:
עם קצת קינמון או משהו לבלנדר ויש לך גיינר יש שם כל מה שאתה צריך |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:28. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ