![]() |
סקר : כל כמה זמן אתם עולים במשקלים?
ובכמה? מכמה.
|
ציטוט:
תוכנית ab 4 פעמים בשבוע :) |
ציטוט:
איך אפשר להגיד כמה עולים במשקלים בכלליות. בדדליפט נגיד עובדים עם המון משקל, מוסיפים כל פעם 5-10 קילו, ביד קדמית מוסיפים 0.5-1 קילו אולי. |
ציטוט:
לא עושה סקוואט בגלל אותה בעיה וסחוס שחוק בברך ... וכן אני מעלה 2 קילו כל אימון שני כמעט בכל תרגיל ... ואני יכול להגיד בכלליות מה שבא לי כי ככה אני עובד |
ציטוט:
|
ציטוט:
לחיצת רגליים פשיטת ברכיים וההפוך ממנו (שכחתי את השם - הפוך מפשיטה) הכל במשקלים נמוכים .. בגלל הסחוס השחוק בברך ... חודש אחרון בגלל בעיות רציניות בברך, לא אימנתי רגליים מעבר ל פעמיים ... והאורטופד בכלל אוסר עליי. אני מנסה למצוא פתרון שלא יוביל אותי למיון ... אבל לא יכול להעלות משקלים לפחות לא ברגליים :( |
ציטוט:
|
ציטוט:
תהיה בריא לי סעמק אין אפשרות לסקוואט חופשי |
ציטוט:
לא מוזר לי שאני מעלה 2 קילו ליד קידמית כל אימון שני ולגב מעלה 2 קילו כל אימון שני ... לא מוזר לי בכלל .... הכל תלוי בגבולות שלי ... אני פשוט מנסה להרים את המשקל המקסימלי שיהיה אופטימלי לטווח של 6-8 חזרות ... |
ציטוט:
|
ציטוט:
עד שאגיע לפיק .. כלומר למשקל המקסימלי שאיתו אני מסוגל לתת בין 6 ל-8 חזרות . התוכנית אימונים שלי ab היא בסיסית נטו של ריפטו ל ab . אבל אני משנה אותה כרגע, כי יש לי בעיה של גדילה ביד קידמית , כי באימון גב אני ממש שובר את היד, ואז נותן באותו אימון גם יד קידמית וקורע אותה לגמרי וכנראה המנוחה שהיא מקבלת לא מספיקה... ולכן היא גדלה לאט יותר משאר החלקים אצלי ... אני יושב עם ארבל על בניית תוכנית יעילה יותר בשבילי :) |
אני לא מתעסק בחרא, פשוט עובד עד שאני מרגיש שבאמת קשה לי וככה מעלה מאימון לאימון ולפעמים גם יש ירידות אני לא יקרע את עצמי בשביל חזרה אחת כי באימון שעבר עשיתי 2 חזרות עם אותו משקל..
|
כל שני אימוניםעולה בכמה שניראה לי לאותו תרגיל ואם צריך מוסיף עוד...
ככה גם עם מתאמנים שלי והתוצאוות....אחושרמוטה! |
^צודק יאיר עליתי עלייך
|
חוץ מסקוואט ולאנג'ים שאני עושה רק במשקלים מאד מאד נמוכים ולא מעלה, כי יש לי בעיות ברכיים, אני מעלה כמעט בהכל משקלים פעם בשבועיים (כל שריר עובד פעם בשבוע).
בנץ' פרס קצת נתקעתי עד אתמול, העלתי סוף סוף ל47.5. אני יודע שזה משקל עלוב, אבל משום מה נתקעתי שם איזה חודש חודשיים. |
תלוי במה ובאימון,
בערך 2.5 כל אימון שני. |
ציטוט:
הגיע הזמן יא חלש!!!!! זה אמור היה להיות הרבה יותר ברור מזמן כבר... אז איך התכנית?איך ההתקדמות שלך? |
חחחחחחחחחח פירקתי את עצמי אתמול עם הגב... הדבר היחיד שאני לא מרוצה ממנו זה הדדילפט המזדיין הזה.
אגב אתה היום במכון? |
לא...אני לא יכול היום אבל חבר טוב וחכם הולך להיות שם....הוא מהפורום גם :)
מה הבעיה עם הדדליפט? |
הגמישות בהמסטרינגס
וזה dark muse נכון... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:40. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ