![]() |
[אוסף מתכונים ודרכי הכנה] שיבולת שועל
יאללה אנשים, אחת ולתמיד הגיע הזמן לסגור את העניין הזה.
כל מי שרוצה מוזמן להוסיף פה את המתכון האישי שלו לעשיית מתכונים של שיבולת שועל או לחילופין מכילים שיבולת שועל. זה יחסוך להרבה אנשים זמן חיפוש בין עשרות נושאים על העניין הזה, וגם בתקווה שירחיב את האופקים בנושא זה גם למנוסים. |
אני אפתח במתכון מעולה של orel:
דייסת ש"ש: 80-150 גרם ש"ש מים בכמות פי 2 וחצי מהש"ש כפית קינמון, קמצוץ מלח, קמצוץ ציפורן, 3 כפות סוכר \ 3 טבליות סוכרזית סקופ אבקת חלבון 2 חלבוני ביצה מוקצפים עם מטרפה הוראות הכנה: להרתיח את המים" להכניס את הש"ש לערבב ולהוריד את האש, לקראת סוף הבישול להוסיף א הביצים המוקצפות וסקופ החלבון, בתוספת סוכרזית, ניתן להוסיף גם תותים\צימוקים\פירות יער, לתת להתבשל כ 5 דקות נוספות ולהגיש. המתכון המפורסם של קורן ( The Sun ) : מצרכים: ש"ש, 80-100ג' ( עדיף את הדקה הגרוסה שנראית כמו נסורת ) כוס חלב 1% רבע\חצי כוס מים 2 טבליות סוכרזית צימוקים\אוכמניות\תמרים\משמשים\חמוציות\בננה ( אני שם כף צימוקים ) חצי סקופ אבקת חלבון ( אפשר להחליף בחצי קופסא קוטג' 0.5%, לא ניסיתי אבל זה לא נשמע רע אם שמים עוד 2 סוכרזית בשביל הטעם ) קינמון אופן ההכנה: שופכים את החלב והמים לסיר קטן, זורקים פנימה את הסוכרזית. בנתיים מכינים בצד את כל הדברים ונותנים עירבוב קטן לנוזלים בסיר. זורקים פנימה את הש"ש ומדליקים את האש, מערבבים. כל דקה-שתיים נותנים בחישה לראות מה המצב עם הדייסה, כמה היא סמיכה. ברגע שנהיה בלאגן בפנים ומתחיל לבעבע ונהיה סמיך זורקים פנימה את הפירות שלכם ואת החלבון ( לחבר'ה שאוכלים קוטג' במקום את האבקה תחכו לקראת הסוף להוסיף את הקוטג') מערבבים טוב עד שזה נהיה אחיד. מפזרים למעלה חצי-כפית\כפית של קינמון ומערבבים. להוריד לקערה עמוקה ולטרוף, כשנגמר לבכות שצריך לחכות עד מחר. ערכים למנה (80-90ג' ש"ש ): 500 קל' ~ 75~ פחמימה 30~ חלבון 7~ שומן ב-ת-א-ב-ו-ן! |
במיקרוגל 1:20 על חום 60% - הכי מהר בלי כאב ראש...
|
ש"ש+יוגורט+ חלב + קינמון= טעים
אפשר גם להוסיף סקופ חלבון\ פירות יבשים\ שקדים\אגוזים וכל העולה בראשכם:) |
ש"ש +חלב ודבש יוצא בנזונה
ויש לי מתכון טוב לדיסה לוקחים כוס שיבולת שועל שמים מים חמים מוסיפים חלב סוכר ופירות יבשים קצת קינמון טעם אלוהי |
ש"ש+צימוקים+קינמון+סוכרלוז+חלב+סקופ חלבון+אגוזים.
|
80 גרם שיבולת שועל
40 גרם דבש 250 מ"ל חלב (אפשר להוסיף אגוזים) ערכים: קלוריות 580 חלבון 20 שומן 12 פחמימה 96 |
The sunשים ת'מתכון שלך
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
שמעון אתה אוכל לפי המתכון של קורן? אחלה מתכון יש לו.. אני מגוון בין שלי לשלו חח
|
מחר אני מנסה ש"ש בקערית עם חלב. בלי בלנדר ובלי בישול. נראה איך יוצא :)
|
ציטוט:
|
משקל בגרם של כמות שיבולת שועל בכוס פלסטיק חד פעמית:
http://www.israelbody.com/showthread.php?t=43076 |
אפשר לאכול ש"ש כמו שהיא באה? בלי לבשל?
|
^כמובן
|
ציטוט:
|
ציטוט:
הדבר היחיד שאתה יכול להמליץ בזה זו האפשרות הלא הכרחית לקבל חיידקים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:45. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ