![]() |
בעיות פאקינג בדדליפט (גב עקום)
אני לא מצליח לעשות את הדדליפט ולשמור על הגב ישר וזה הורג אותייייייייי
יש לי גב בכלל לא גמיש , מישהו יכול להביא לי כמה טיפים? |
ידידי
אתה בסדר, לאט לאט. רק התחלת להתאמן אני מניח וזה הגיוני שאין לך גמישות מספקת. אגב, הגמישות היא לא בגב, אלא בהאמסטרינגס. מחר אני אעבוד, תבוא אני אראה לך איך לעשות דדליפט כמו שצריך. תמשיך עם הסקוואטים כדי לשפר את הגמישות והכל יסתדר, פשוט סבלנות :) |
דבר ראשון תוריד משקל ותעבד על התנועה עם משקל נמוך :d אחרי זה יבוא עם הזמן
|
ציטוט:
|
מוט באמצע הרגל, כיפוף קל בברכיים עד שהשוקיים נוגעות במוט, מבליט חזה החוצה, ידיים ישרות לאורך כל התנועה, מוט מגרד את העור לאורך כל התנועה, התנועה מגיעה מהרגליים.
http://startingstrength.wikia.com/wiki/Deadlift_Videos המון סירטונים להדרכה. |
יש לי אבל בעיה בלעשות את זה. כמו שdark muse אמר הבעיה היא בהמאסטרינגס, המאמן שלי אמר לי שיש לי המאסטרינגס ארוך או משהו..
|
גם לי היה קשה בהתחלה, כל החרטא של האמסטרינג ארוך וכאלה זה שטויות, תתמקד בלעבוד על הטכניקה כמו שצריך ותפסיק לחפש מה לא בסדר בגוף שלך אלא מה לא בסדר בטכניקה.
|
ואי אני כזה דביל - ראיתי סרטון אחד ממה שהבאת, אני צריך לכופף הרבה יותר את הברכיים ממה שאני עושה - ואז כשעולים צריך קודם ליישר כמעט את הרגלים, נכון?
|
ציטוט:
בעיקרון בערך אחרי שהמוט מגיע לברכיים מתחילים להעלות את הגב, תחשב על זה שאתה עושה רבע סקוואט ואז עולה עם הגב, כנ"ל בירידה מכופף את הגב עם התחת בחוץ ואז רבע סקוואט כשהמוט מגיע לברכיים. תשמור על המוט צמוד לשוקיים. |
ציטוט:
דבר שני, אנשים עם שרירים מקוצרים או בעיות אחרות בגוף, לא יוכלו לבצע תרגילים בטכניקה נכונה לעיתים, לכן להגיד "אל תייחס לזה" זה פשוט שטות. להרבה אנשים יהיה קשה לרדת נמוך בסקוואט או להתחיל לעשות דדליפט וכפי שראית, הגב שלך מתעגל מהר מאוד כשאתה יורד. הראתי לך היום קצת, אבל יש עוד הרבה מה לעבוד על התנועה של הסקוואט והדדליפט. אם אתה מתאמן מחר על שרירים אחרים אז זה לא משנה, אני יכול אחרי האימון או לפניו להראות ולהסביר לך איך לבצע את התרגילים ואיך אתה, לפי היכולת שלך, צריך לבצע אותם. |
מיוז מה זה קשור? אפשר לעשות סטיף גם בלי לרדת עד הרצפה ובלי לעקם את הגב, ההאמסטרינג לא בסדר והרצפה עקומה זאת התשובה שקצת קשה? אתה יודע שלא
אני לא בא בטענות כנגדו, סתם כדי להראות איך צריך להתייחס לבעיה ולא לחפש לתרץ את זה בשטויות |
הוא לא ירד עד הרצפה, ורוב הזמן הגב שלו היה ישר. לעיתים הוא ירד נמוך והתעגל. הוא עובד כרגע עם משקל נמוך והדגש כרגע זה באמת הטמעת הטכניקה בתנועה.
הרבה אנשים לא יוכלו לבצע סקוואט נכון וכמו שצריך בגלל קיצור שרירים בהמסטרינג. אתה לא בא למכון כושר כשמעולם לא התאמנת ומתחיל לעשות סקוואט עמוק כשהגב שלך מתעגל באמצע הדרך. אלו דברים שבונים ולוקח זמן. היום הצלחתי להוריד אותו לסקוואט מקביל עם שמירה על גב ישר בעזרת טכניקה נכונה. עם הזמן כשהוא ימשיך לבצע סקוואטים, הוא ירכוש את הגמישות ולא תיהיה לו בעיה אני מאמין לבצע כל מה שהוא רק ירצה. |
בדיוק
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 21:59. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ