![]() |
תפריט מסה
ארוחת בוקר 7:00
דגנים 30 ג' כוס חלב 100 גרם גבינה ארוחה 2 10:00 •פיתה/לחמנייה •גבינה צהובה 9% \ גבינה לבנה ארוחה 3 : 12:00 •2פרוסות פסטרמה •לחמנייה \פיתה •חומוס ארוחה לפני אימון פרי אחרי אימון •פיתה\לחמנייה •טונה במים •מלפפון חמוץ ארוחה: 4:30 •דג 200 ג' : \חזה עוף •תפוח אדמה\אורז ארוחה 7:00 פסטה\מלשייק טבעי •קלוריות: 2334 •חלבונים: 134.5 •פחמימות: 340 •שומנים: 45.5 התפריט הזה בסדר צריך לשנות משהו גיל 15 משקל 55 גובה 165 |
חומוס פיתות תנסה לנקות את התפריט אחי
|
ציטוט:
חומוס-שומן איכותי למרות שיש טיפה רווי אבל אם לא להגזים זה בסדר פיתה פחמימה מהירה-סבב האחרי אימון בארוחה של 4:30 תזיז ללפני האימון כי לללכת להתאמן אחרי פרי בודד לא משהו... |
אין עם זה בעיה אבל לא אוכל את הדברים האלה אחרי אימון
|
תפריט נחמד אבל יש לתקן הרבה דברים..
הייתי מציע לך להיכנס לקישור הבא ולראות תפריטים נוספים: http://www.netogreen.co.il/pages1305.aspx בהצלחה |
ציטוט:
|
ציטוט:
15חלבון אין מספיק חלבון |
ציטוט:
גם תחומוס הייתי מחליף בטחינה. תסתכל בתפריטים אחרים פה ותראה ששלך קצת יוצא דופן. אם אתה מאוד רזה אז זה פחות משנה, למרות שלדעתי בכל מקרה עדיף לאכול את הטוב יותר. |
פיתה מעולה... לא קשור שמן/רזה רק אל תוכל 20 פיתות וזה יהיה טוב כל עוד זה נכנס לך בתפריט עדיף על לחם לפי דעתי
תוסיף שומנים אחי עוד 10 לפחות |
תפריט טוב כל עוד מספר הקלוריות שבו הוא מעל להוצאה הקלורית שלך ביום.
אתה גם יכול להוריד 50-100 גרם דג בארוחה של 4 ולהוסיף עוד קצת פחמימה על חשבון הקלוריות שירדו לך |
ציטוט:
בקשר לתפריט, נראה טוב אם כי הייתי מוריד בחלבונים ומוסיף עוד 15 גרם שומן (טחינה, שקדים, שמן זית וכו...) |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 16:21. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ