![]() |
קריאטין מונו-קצת סדר ברשותכם...
שלום חברים :)
לאחר שנתיים ללא שימוש בקריאטין ההתנסות הראשונה הייתה לא משהו בכלל (מלווה בריצה לשירותים כל 2 דקות) החלטתי לתת לקריאטין הדמנות נוספת, בחיפוש עלו לי מספר שאלות ברשותכם: 1.אם אני לוקח 5 גרם כל יום,אין צורך לעשות הפסקות?,ובמינונים של 10 גרם כל יום צריך הפסקות?(אם כן כמה?) 2.מה צורת השימוש המעודפת והמומלצת מבעלי הנסיון פה? 3.בלקיחת 5 גרם ליום תופעת הריצה לשירותים תתבטל ?(לפני שנתיים הייתי עושה העמסות) ו3 ליטר מים ביום מספיק לכמות כזאת ללא התיבשות?,ומתי לצרוך לפני או אחרי אימון? בבוקר? |
ציטוט:
2. לאט לאט העדפה הופכת ל-5 ג' ביום. 3. לדעתי כן,בכל מקרה תנסה ותראה. 4. מים שותים עד שצבע השתן בהיר יכול להיות 1-2-3-4 ליטר. 5. כל עוד אתה צורך 5 ג' זה לא משנה מתי. |
Hradcore -
אם אני לוקח כל יום חמש גרם אני יכול אחרי אימון או בבוקר או בערב.. זה משנה או לא ? ואם זה משנה מתי הכי טוב לקחת ? ועל בטן ריקה או לא ? |
לא משנה ולא משנה.
|
אם כבר מדברים על פיפי למה לי זה תמיד צהוב ואני שותה 5ליטר ביום?
|
ציטוט:
|
לא:) אני לא לוקח איזה עוד סיבה יכולה להיות?
|
תודה.
|
ציטוט:
רגע אחי אבל ביום אימון משתמשים 5גרם לפני אימון ו5 גרם לאחר האימון לא? ככה משתמשים או שלא צריך וצריך גם 5גרם ביום אימון כי לפי מה שראיתי ככה משתמשים.? |
תאמת העניין הזה של השתייה וקראטין לא יודע כמה זה נכון אני שותה רק שאני צמא ולוקח 5 גרם ביום וזה סבבה לגמרי עדיין יש ספחית נוזלים
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
ותודה בכל מקרה משה.. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:23. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ