![]() |
ערסים טיפשים %&#%&#%
היום בערב ראיתי כ-ל כ-ך המון ילדים קטנים ומתלהבים זורקים אבנים על מכוניות ואנשים עם פלאפונים (ואני ביניהם) פלוס חוסמים כבישים עם פחי זבל הפוכים..
פאק, זו הדרך שלהם לשמור על קדושת החג ? לזרוק אבנים על אנשים ?! ואם באותה מכונית נוסע זוג שהאישה בו עומדת ללדת ?! מה נהיה מהעם שלנו ?! זה כל כך מרתיח אותי.. צביעות מגעילה של יום כיפור.. מתנהגים כמו פראים אינפנטילים אימפולסיבים ומטומטמים.. פשוט פושעים וביום כיפור שמים כיפה וזורקים אבנים על אנשים.. ומבקשים על זה סליחה ביום כיפור הבא.. דת זה כזה דבר מגעיל..היום אין כבוד לאנשים.. |
מאיפה אתה?
|
כן גם פה זה ככה...תכלס אם הייתי באוטו והיו זורקים אבן או משהו הייתי דורס ת'בני זונות
שונא את הטמבלים האלה |
תאמין לי אדיר, כל פעם שבן אדם נוסף אומר שדת זה בולשיט טהור - אני מרגיש שמחה בלב. ואני אפילו לא הולך להתחיל להסביר למה. יש עוד כל כך הרבה דוגמאות לתופעה הזאת בפרט ולכל זה בכלל.
|
ציטוט:
אני בתור בן אדם שמאוד מתעניין בדת, פשוט לא מוצא סיבה להאמין בזה. ככל שאני קורא(ואני קורא לא קצת) ויודע יותר- ככה אני ניהיה יותר ויותר קיצוני בדעות האתאיסטיות שלי. |
למה לעזאזל אתה קורא ליום כיפור חג?
זה יום צום. |
ציטוט:
אם אתה כבר מתקן ויוצא קטנוני. |
בונא איזה מטומטמים זה משהו...מאיפה אתה באמת?
|
ציטוט:
בדיוק ישבתי אתמול אם חברים הרבא מהם צמים ומאמינים והעברתי להם הרצאה כמה דת זה חרא חחח איך שסימתי לדבר כולם מדליקים סיגריה:jockey: |
ציטוט:
|
תפועה יותר נוראית לדעתי זה הקרבות כלבים כלכך הרתיח אותי ראיתי כמה חבר'ה מבוגרים יחסית בגיאלי ה21+ עושים קרבות כלבים
|
ציטוט:
|
אני פשוט לא מאמין בה' אז כל התנ"ך לא מעניין אותי.
לכן אני אוכל ה שאני רוצה, ומאמין במה שאני רוצה, ואני לא אצום בגלל שההורים שלי צמים או החברים שלי צמים |
Off topic
מה, זה כזה קונספט קשה? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 13:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ