![]() |
הזמנתי קריאטין מונודהרייט של אופטמיום מי שהשתמש בזה שיכנס בבקשה.
טוב כרגע הזמנתי תקריאטין נתחיללהשתמש בוא מתחילת שבוע הבא http://www.israelbody.org/Index.asp?...yID=146&Page=1
כמובן שזה הקריאטין.... טוב אנשים כל מי שהשתמש בוא השתמש סתם לדעת איך זה עבד עליכם? הרגשתם שיפור התקדתמתם עם זה זה נתן לכם תפוש? שאלה בקשר לאופן השימוש:צריך להשתמש ביום שאן אימון כפית אחת בבוקר ביום שי שאימון כפית לפני אימון וכפית אחרי אימו ןשזה בעצם 5גרם ככה נכון?:) טוב אז אנשים כל מי שהשתמש/משתמש בקריאטין מונו טהור אי ךזה משפיע עליכם עוזר לכם? לפי מה שאני שמעתי על חלק מהאנשים זה לא כל כך משפיע הקריאטין האם זה נכון?.. |
כן אחי.. לא רוצה לבעס אותך וגם רוב הסיכוים שתהיה בצד שכן משפיע עליו
עליי בכל אופן לא עזר... אולי פסיכולוגית אבל גם לא נראה לי... קיצר יושבת לי פה חצי קופסת קריאטין שאין לי מושג מה לעשות א יתה |
ציטוט:
.. |
ציטוט:
ורוב מי שאני מכיר שהשתמש בקריאטין אז הוא השפיע עליו טוב מאוד! |
רציתי לשאול עוד שאלה על הדרך אני יודע שקריאטין סופח המון נוזלים מה שאומר שאני אמור לשתות המון באיזה כמויות צריך לשתות בערך תודה מראש
|
:[ מישהו יכול להגיב?
הקפצה. |
בעקרון חצי ליטר על כל 5 גרם. אבל תשתה יותר כי זה משתנה מאדם לאדם
|
כמו תמיד, עד שהשתן שקוף.
|
סתם שאלה..למה אתה מזמין ואז שואל?
|
לא הייתי לוקח את הקראטין הזה! תיקח למשל creakic..
|
ציטוט:
מונודרייט עובד מעולה. |
רצוי לא לצפות לנסים ונפלאות אבל החומר בהחלט יכול לתת בוסט של כוח ועליה מסוימת במאסה.
סך הכל תוסף טוב, מאוד זול יחסית, אין לו שום תופעות לוואי, אז למה לא? אגב גם ברמות הגבוהות יותר לא מזלזלים בתוסף הזה...משתמשים בו לפני סייקל כדי להכין את הגוף ואחרי כדי לשמור על כוח ומאסה. בהצלחה. |
תודה על התגובות ידתעי בערך כמה לשתות רק רציתי להיות בטוח :} אשמח לעוד תגובות מאנשים שהתנסו בקריאטןי שלמונו ואיך זההשפיע עליהם.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 08:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ