ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   דחוף! כמה זמן צריך לחכות אחרי ארוחת צהריים ? (https://israelbody.com/showthread.php?t=42276)

saidii278 05-10-08 16:56

דחוף! כמה זמן צריך לחכות אחרי ארוחת צהריים ?

לפני שמתאמנים אחרי ארוחת צהרים מה הרווח שצריך להיות

JaSoN.B 05-10-08 17:01

תלוי איזה אימון יש לך.....
אם זה אימון משקולות אז בסביבות השעה וחצי שעתיים, ואם זה אירובי, אז בסביבות השלוש שעותכדי שלא תקיא=]

iGotMilk 05-10-08 17:17

בולשיט הכל..
אני אוכל 10 - 20 דקות לפני האימון ומרגיש הרבה יותר חזק ואנרגטי..

זה אישי בתכלס, אני יודע שיש לי קיבה מברזל ואני לא אקיא משום דבר אז אני מרשה לעצמי מבין?

Bono 05-10-08 19:19

מה כל כך דחוף??????
תאכל 2-4 שעות לפני ארוחה טובה, אם אתה מרגיש עם זה בסדר (לא מרגיש בחילה) תאכל אותה מתי שבא לך.
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=81&Page=2

JaSoN.B 05-10-08 20:17

ציטוט:

פורסם במקור על ידי iGotMilk (הודעה 662830)
בולשיט הכל..

זה אישי בתכלס, אני יודע שיש לי קיבה מברזל ואני לא אקיא משום דבר אז אני מרשה לעצמי מבין?

בעיקרון אתה צודק, כל אחד ואיך שהוא מרגיש, אבל אני אישית לא יכול בקושי ללכת אחרי הארוחת צהריים שלי:winked:אז שלא נחשוב על להתאמן בכלל....:)

amitbatito 05-10-08 20:21

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igotmilk (הודעה 662830)
בולשיט הכל..

אחרי ארוחת צהרים אני הולך ישר לישון אני לא יכול לזוז

king l8 05-10-08 20:36

אחי לפי ההרגשה שלך .. יש כאלה יכולים ללכת אחרי חצי שעה ויש כאלו אחרי 3-4 שעות..

the animal 05-10-08 22:30

לא משנה כל עוד זה יושב לך טוב בבטן.

adimenia 06-10-08 08:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי igotmilk (הודעה 662830)
בולשיט הכל..

אחי אל תטעה כאן אנשים זה שאתה מרגיש יותר יזק חצי שעה אחרי האוכל זה פסיכולוגי מבחינה ביולוגית אחרי חצי שעה אתה עדיין בתהליך העיכול ואין מצב שכל החלבונים\שומן\פחמימות התפרקו ונכנסו למחזור הדם כדי לספק אינרגיה לשירים לוקח בערך 1-2 לעכל ארוחה (תלוי במה אוכלים)

ולא חצי שעה כמו שניראה לך

Holy_Templar 06-10-08 08:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 663502)
אחי אל תטעה כאן אנשים זה שאתה מרגיש יותר יזק חצי שעה אחרי האוכל זה פסיכולוגי מבחינה ביולוגית אחרי חצי שעה אתה עדיין בתהליך העיכול ואין מצב שכל החלבונים\שומן\פחמימות התפרקו ונכנסו למחזור הדם כדי לספק אינרגיה לשירים לוקח בערך 1-2 לעכל ארוחה (תלוי במה אוכלים)

ולא חצי שעה כמו שניראה לך

זה אישי לחלוטין... התחושה באימון ... לכן זה לא רלוונטי .. כל אחד שיחכה כמה שמתאים לו , עדיף לא מתחת ל 40 דקות ..

adimenia 06-10-08 09:09

מה הקשר לתחושה אחי ביולוגית אתה לא מספיק לעכל את האוכל אני לא מדבר על תחושה תחושה זה אכל אישי לכל אחד אבל גם אם אתה מרגיש טוב ואין לך בעיה להתאמן זה לא אומר שעיקלת את האוכל והוא מספק לך את האינרגיה שאתה צריך באימון

Holy_Templar 06-10-08 09:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 663511)
מה הקשר לתחושה אחי ביולוגית אתה לא מספיק לעכל את האוכל אני לא מדבר על תחושה תחושה זה אכל אישי לכל אחד אבל גם אם אתה מרגיש טוב ואין לך בעיה להתאמן זה לא אומר שעיקלת את האוכל והוא מספק לך את האינרגיה שאתה צריך באימון

תקשיב יותר מפעם אני הלכתי להתאמן אחרי 40 דקות מהאוכל ... והיה לי מלא אנרגיה פאמפ מטורף ואימון עצים במיוחד ... אז זה הרגשה אישית לא משנה מה תגיד ..

הסיבות הביולוגיות מובנות לי ...

אבל זה לא משנה את העובדה שיש אימונים ממש טובים גם שלא מחכים שעה או שעתיים

adimenia 06-10-08 09:29

ברור אחי אני לא אמרתי שלא שם לב למה שאני אומר מבחינת ההרגשה אני מסכים איתך ויכול להיות שהיו לך אימונים מדהימים גם לי היו ימים שהעניים נעצמו לי בעבודה ואמרתי לעצמי שאם אני רואה מיטה אני הולך לישון שבוע והגעתי למכון מת ושהתחלתי להתאמן פתאום קיבלתי כוחות מדהימים והיה לי אימון מהסרטים ומצד שני קרה גם ההיפך שהגעתי מלא אנרגיה לאימון והיה לי אימון מסריח. זה הכל טוב ויפה אבל לא משנה את העובדה שארוחה חצי שעה לפני אימון (ארוחה מלאה עם אוכל לא תוספים) זה יעיל כי הגוף לא יספיק לעכל את האוכל

The Sun 06-10-08 09:30

זה לא משנה כמה זמן תאכלו לפני האימון, אם בכלל

adimenia 06-10-08 09:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 663521)
זה לא משנה כמה זמן תאכלו לפני האימון, אם בכלל

:):):):) ולמה אתה אומר את זה?

The Sun 06-10-08 09:37

כי זה פשוט לא משנה

adimenia 06-10-08 09:41

למה אתה אומר את זה מאיפה הבאת את זה איפה זה מוכך? זרקת פה משהו איך אתה מגבה את מה שאתה אומר?

!Demon! 06-10-08 15:29

העיקר תנסה לא להיות רעב באימון וגם שהבטן שלך לא תיהיה מפוצצת...כמה ולמה זה די אישי אין משהו מוגבר אני אישית לפני אימון שעתיים לפני דופק ארוחה אבל מה לעשות אחרי שעתיים אני מרגיש טיפה רעב אז אני אוכל לפני שאני יוצא לאימון משהו קטן

the animal 06-10-08 16:47

ציטוט:

פורסם במקור על ידי adimenia (הודעה 663531)
למה אתה אומר את זה מאיפה הבאת את זה איפה זה מוכך? זרקת פה משהו איך אתה מגבה את מה שאתה אומר?

אתה תרגיש יותר חלש, אבל זה לא ישפיע על פירוק השריר באימון. הפירוק יתרחש בכל מקרה בגלל הירידה באינסולין והעלייה בקורטיזול שקורים במהלך האימון, לעומת זאת, פירוק שריר בעקבות צום יתרחש רק אחרי 14 שעות בלי אכילה.

adimenia 06-10-08 16:53

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 663762)
אתה תרגיש יותר חלש, אבל זה לא ישפיע על פירוק השריר באימון. הפירוק יתרחש בכל מקרה בגלל הירידה באינסולין והעלייה בקורטיזול שקורים במהלך האימון, לעומת זאת, פירוק שריר בעקבות צום יתרחש רק אחרי 14 שעות בלי אכילה.

ומה הקשר בדיוק? אני לא מבין? אני לא אמרתי שארוחה לפני האימון מונעת פירוק שריר ארוחה לפני האימון אמורה לספק אנרגיה לאימון ולהעלות את רמת הגלוקוז הדם על מנת שישמש לאנרגיה לאימון עצמו אני לא אמרתי שזה מונע פירוק שריר

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ