![]() |
קוטג'
כמה מיכם אוכלים את הקוטג'\גבינה לבנה חצי אחוז? במסה
אני לא סובל את החצי אחוז וממש מתענג על ה3 אחוז אין לי צ'יטים כמעט בכלל רק רוצה לאכול ביום יום אוכל נורמלי עם טעם של אוכל כמו אנשים רגילים אחרים שלא חיים בדיאטה או וחרים במוצרים שהכי דיאטטיים שיש כמה זה משמעותי בכלל? לי זה נשמע פאנטי ומוגזם |
תאכל 3 אחוז לא יקרה לך כלום.
אני אוכל גם 5 (ככה אמא קונה) ומחשב את זה כמו שצריך בתפריט. |
למה סתם לסבול אחי ??? תאכל 3% אין כמעט הבדלים ..וההבדל של הטעם הבדל ענק ..
|
בכלל גם קראתי כתבה ש מתחת ל 3 % לא מומלץ ולא בריא לאכול,המוצר עובר תהליכים כימיים בשביל להוריד אחוזי שומן שכבר לא בריאים לגוף
3% זה בסדר גמור |
אני אוכל 0.5% ואני חיי עם זה בסדר גמור =]
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לפותח הפוסט, תאכל 3% כל עוד זה מתאים לך לשאר התפריט |
ה0.5 לא משהו אבל נסבל, ברור שה3% הרבה יותר טעים! 3>
בבית וגם במעונות הבנות קונות 3% וזה יראה מוזר אם אני אקנה 0.5 כי אני רזה אז זה לא כזה משנה במיוחד אם זה המקור היחיד לשומן רווי בתפריט אז זה יוצא בסדר |
קוטג' חצי אחוזה זה אחד המגעלים.. תאכל קוטג' 3 אחוז או גבינה חצי אחוז שזה גם טעים
|
הסקי חצי אחוז יותר טעים לי מגבינה 5 אחוז, בקשר לקוטג, איכס קוטג חצי אחוז זה סיד טהור, בין 3 ל5 אין הבדל. גבינה צהובה רק 9 מותכת של טוסטי.
|
תכלס למה בכל התפריטים יש קוטג' ולא גבינה?!... הרי ההבדל הוא בסביבות גרם חלבן ל100 גרם מוצר כש2.5 גרם חלבון פחות(קופסא) זה לא משהו רציני בעוד שהטעם שונה לגמרי (כשמדובר ב1.5 אחוז שומן הבדל שמיים וארץ בין גבינה לבנה לקוטג')
|
ציטוט:
לנושא.. אני יכול להוריד קופסא וחצי בארוחה עם זה 5%.. זה טעים, זה מה שחשוב =] |
הקוטג' חצי אחוז באמת על הפנים... תאכל גבינה לבנה חצי אחוז זה אפילו יותר טעים מ-5 אחוז...
|
אני אוכל קוטג' 3%. 2 ביום. אני רק מחכה לאכול אותם!!!!
|
ציטוט:
|
ההבדל בשומן בין 0.5% ל3% גדול.. תחשב את זה בתפריט ותעבור ל3%
|
הבדל 40 קלוריות לגביע ועוד 2-3 גרם שומן רווי.
מי שכל כך מזוכיסט לבריאות. |
תעשה לי טובה תאכל אפילו 5 אחוז תתפנק לא חייבים להיות כאלה סקפטים...
|
מי אוכל קוטג'
תאכל בשר!
|
אין שום בעיה עם ה 3 אחוז במאסה, ואפילו בחיטוב לא קיצוני.
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ