![]() |
עלייה מלוכלכת יותר אפקטיבית מעלייה נקייה ??
בבקשה תגידו לי שמי שאמר את זה סתם מדבר שטויות וזה לא נכון חחח
מה עדיף ? לעלות מלוכך במסה או נקי ? תודה מראש לעונים :) |
זה תלוי רק בך...
אם אתה רוצה לעלות מהר אבל גם הרבה שומן אז תעלה מלוכלך, מצד שני אם אתה רוצה להיות אם כמה שפחות שומן ולעלות יותר לאט במסת שריר תלך על נקי...אני אישית הייתי הולך על נקי... |
אומרים שעלייה מלוכלכלת יותר אפקטיבית כלומר כן אתה תצבור יותר שריר מעלייה נקייה.
אבל כמו זה שמעליי אמר אמר החלטה שלך... לדעתי אין צורך לעלות נקי ולחסוך בשומן כשאפשר לעלות איתו ביותר שריר... סהכ אף אחד לא רואה את הכרס שלך ואתה לא ניהיה ממש חזיר שמן קצת שומן אין מה לפחד זה חורף ולא רואים כלום. |
ציטוט:
|
תלוי במלוכלך מה שאומרים עולים יותר אבל חיטוב אחרי זה ארוך יותר
|
מלוכלך יותר אפקטיבי מבחינת עלייה במסת שריר
|
|
אני עושה עליה שברובה נקיה אבל אם נגיד בא לי לאכול עוד צלחת אורז בארוחה או להוסיף בשר אדום לארוחה אני מוסיף חופשי כנ"ל לגבי הפרוסות לחם לפעמים אני מוסיף אחת יותר בארוחה..רק ככה תעלה ולא עם מחשבון שיחשב כל גרגיר אורז שתכניס לגוף ואני מזה לא מבין את האנשים האלה שעושים עליה מלוכלכת עם כל הג'אנק שכולל לאפות,פיצות,מתוקים,מטוגנים ומה לא האנשים האלה סתם יעשו חיטוב ארוך יותר וקשה יותר וסתם יראו שמנים במסה.
|
בעליה מלוכלכת העליה במסת שריר תהיה יותר טובה, אבל החיטוב שיבוא אחריה יהיה יותר קשה ויותר ארוך. לדעתי, עדיף עלייה נקייה
|
כל אחד והגוף שלו
בעקרון עדיף נקי.. אם יש לך נטייה להשמנה אז בטח שנקי אני אם כמה שאני מנסה לעשות נקי אני מלא ציטים עושה יחסית לחיטוב שאני נאצי בו בפלה פה במבה שם מתוק אחרי ארוחה פיצה לאפה אבל שוב ברור שעדיף כמה שיותר נקי |
אין דבר כזה מאסה נקייה , מי שסיפר לך אגדה על איך שהוא עלה נקי שזיין לך בשכל , הסיבה הפשוטה היא שאתה לא יודע כמה קולוריות אתה שורף ביום במדוייק , וגם אם כן מגיע שלב שאתה צריך להיות בפלוס קולורי רציני בשביל להתפתח ואתה חייב להוסיף 2-3 צ'יטים שבועיים , אז מה נקי פה?
|
במאסה מלוכלכת אתה תעלה יותר שריר מבמאסה נקייה כמובן,אבל הבעיה במאסה מלוכלכת שבסיום המאסה כשתתחיל לעשות חיטוב יהיה לך הרבה יותר שומן להוריד מה שיביא לכך שבסוף המאסה סביר להניח שתפרק גם יותר שריר ממה שהיית מפרק כשהיית מחטב לאחר מאסה נקייה,כמובן שיש גם את הבעיה של עודף עור לאחר ירידה מאסיבית.
|
שמע אחי לעלות מלוכלך זה לא טוב כי אתה עולה יותר שומן מאשר שריר.
גם במאסה נקייה אתה כמובן עולה בשומן אבל אתה עולה גם בשריר. תתאמן נכון, תבנה תפריט מאסה נכון, תעזר באבקות אם בא לך וככה תעלה בשריר ובסוף החיטוב תיראה חיה! בהצלחה. |
עליה מלוכלכת מתאים רק לנערים מתבגרים בעלי חילוף חומרים מהיר שמתקשים לעלות במשקל.
רוב האוכלוסיה צריכה לשמור על קלוריות איכותיות וכן אם תהיו בעודף קלורי גבוה מידיי זה לא אומר שתעלו במסת שריר יותר כן תעלו במשקל במספרים אבל לא בשריר. |
למהב אני בעד נסה מלוכלכת,
יותר נוזלים יביאו יותר כוח, שלא יהיה חסר לשריר כלום חס וחלילה, כשלשריר יהיה כבר הרבה חלבון ויהיה רווי בו השריר ינצל עוד קלוריות (קראתי את זה בdxl) וחוץ מזה מסה מלוכלכת זה לא ג'אנג פוד זה פשוט אוכל טוב בכמויות. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
עלייה מלוכלכת, אבל בלי ממתקים ומתוקים עם מלא קלוריות לא יעילות...
רק דברים תזונתיים כמו ש"ש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 02:12. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ