![]() |
קריאטין וקפה
ישנו מיתוס הגורס כי אסור לערבב ביניהם, כלומר אין לשתות כוס קפה באותה ארוחה בה מכניסים קריאטין.
לא מצאתי מאמר שיאשש את הסברה הזאת, לכן מעניין אותי לשמוע את דעתם של המבינים מבין חברי הפורום הזה. תפציצו. |
מדובר בכמיות גדולות של קפאין לא בכמות מעטה של כפית קפה
|
אוקי אבל מדוע?
|
בגלל שקפאין משתן וקראטין סופח
|
וואלה.
אם כך באמת מדובר בכמויות אדירות ולא בכפית נס קפה. תודה אייל. |
דברו על זה מלא פעמים, גם ממש לאחרונה. תריץ חיפוש..
הנה הדוגמא האחרונה: http://www.israelbody.com/showthread...F7%F4%E0%E9%EF וקשה לקרוא לזה מיתוס, כי מיתוס זה דבר שהוא לא נכון. |
ציטוט:
|
אני מכיר אישית בנאדם שמתאמן בחדר כושר שלי שאמר לי שהוא במשך תקופה של כמה חודשים יחד עם הקפה לפני אימון היה מערבב קריאטין מונו, ובתקופה הזאת הוא עלה כמו מטורף גם במשקלי עבודה וגם במשקל גוף ,ועליו זה עבד הכי טוב............ והוא לא איזה ילד אלה מישהו רציני משהו כמו 90 קילו על אחוז שומן נמוך יחסית, אז צריך להיכנס לפרופורציות עם המנטרות האלה.
אני אישית גם לא האמנתי שכל החברות הגדולות לתוספי המזון יערבבו את הרכיבים האלה על סמך כלום ובידיעה שזה כביכול לא יעזור בשום דבר... |
תקרא את הפוסט שהבאתי, יש שם דוגמא מובהקת ל"חכמה" של החברות הגדולות
בכל אופן לא ברור לי מה הקשר שהוא שוקל 90 קילו ו"לא ילד", אנחנו מדברים על אוכלוסיות ולא על פרטים. אני יכול גם להביא דוגמאות של אנשים שקריאטין לא עובד עליהם בכלל, אז מה? עכשיו נגיד שזה לא תוסף טוב? אנקדוטות זה חרטא. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
אני חושב שהסברה הייתה שקריאטין וקפאין משתמשים באותם קולטים ולכן הם מתחרים ביניהם על הקולטנים.
|
שוב ? :\
וזה לא מיתוס |
תראה איך זה משפיע עליך, אין מסקנה ברורה לפה או לשם.
אם כבר קפה אז שיהיה עם חלב, כיוון שחלב סותר-חומצה בקיבה. |
אני צרכתי קפאין לצד הקריאטין והוא השפיע עלי יופי. עליתי בנוזלים,עליתי בכוח,עליתי במשקל גוף.
|
ציטוט:
אתה לא יכול לייחס אף אחד מהדברים שרשמת לקריאטין במחשבה שניה - מצידי תזריקו קפאין עם אינפוזיה נמאס להתווכח על זה |
ציטוט:
בכל מקרה,שכל אחד יעשה מה שעובד בשבילו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 20:03. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ