![]() |
ראיון באתר עם אור שרעבי
מגיע הרבה כבוד, נראה יוצא מן הכלל, פוטנציאל מדהים לעתיד, וגם בחור איכותי מאוד.
שימו לב לרגליים, מבחינת איכות אין דברים כאלה בגילאים האלה. http://www.israelbody.org/Index.asp?...&CategoryID=29 |
בן כמה הוא? 18 20 "?
|
יש לו ג'ינו רצחני.
|
ציטוט:
אין ספק שהבחור מאוד רציני ונראה מצויין... |
פייי הוא מזה שונה מהתחרות ומהשינוי באתר
|
רעיון יפה מאוד
רק עם אפשר לדעת בן כמה הוא השנה הוא הגיע לתחרות שהייתה בצורה יפה מאוד שימשיך כך ... |
ציטוט:
אז בן כמה הבחור הזה? http://i38.tinypic.com/w9zaec.jpg |
Zuko , הוא התכוון בארץ .
כן אור הוא בסדר . אהבתי תבחור |
אחד המבטיחים בארץ...
|
ציטוט:
|
גלעד זה מוטציית מאסה, ועאדל זה עאדל, הוא רמה אחרת, הוא בדרך להתחרות באירופה.
לא נכנס למקרים נדירים, אבל שים לב לפסים המגולפים בצדדים, לא כל יום רואים דברים כאלה. |
באמת איכות שריר יפה
|
ציטוט:
|
נראה מצויין,תודה רבה יא ענק;)
|
עאדל מבוגר בשנה שנתיים מאור, והוא באמת משהו ברמה של חו"ל (הכי פוטנציאלי להתחרות בחו"ל לדעתי ).
אור נראה מעולה והוא חבר טוב... אין לו ג'ינו, גבריאל (תשאל את ארבל)... אם הוא אשכרה יעשה אופסיזן השנה, מי יודע מה ייצא מהילד הזה. |
הפרדות מטורפות ברגליים! בייספס יפהפה.. אחלה גוף קיצור
|
הרבה לפני שהוא מפתח גוף איכותי מאוד ,קודם כל הוא בן אדם זהב
אני ואלון ישבנו איתו לא מזמן במוזס ובאמת שכמעט השתנתי מצחוק מהשטויות שלו ,בחור זהב עם לב טוב והרבה הרבה הומור כמפתח גוף כמובן שיש לו את הפגמים שלו ,כמו לכולנו ,אבל הוא עלה בתור ילד בן 20 וקצת עודף בקטגוריה עם חבר'ה בוגרים ממנו שמתאמנים יותר שנים ממנו ,והוא היה הכי איכותי בקטגוריה כשהיחידי שהתקרב אליו זה ישי אברמוב פה מהפורום כל הקרדיט שאור מקבל מגיע לו ,בזמנו אני לא הכי התרשמתי ממנו כשהוא עלה בנוער ב2006 ,חוץ מהגב שלו הוא לא היה ממש מרשים בזמנו ,אבל השנה הוא באמת הדהים אותי ,יעיד אלון שישב ממש לידי בתחרות ,השתוללתי כשראיתי אותו ,ממש הפתיע השנה. |
מצחיק איך אתם עושים מזבוב פיל....... בהצלחה בחו"ל פוטנציאל =)
|
ציטוט:
גוף מצויין! הגיעה לתחרות מספיק יבש. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:17. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ