ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   תזונה ותוספים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=5)
-   -   למי שרוצה + הסבר (https://israelbody.com/showthread.php?t=41895)

St.SillaNF 30-09-08 01:32

למי שרוצה + הסבר

ציטוט:

פורסם במקור על ידי St.SillaNF (הודעה 657201)
רשמת שם "חלבון" - למה הכוונה?
וביצה? זה היסוד לעלייה במסה, למעשה.. הכולסטרול שם מעודד היפרטורופיה(עלייה בשריר)
אני כרגע אוכל 2 ביצים 3 פעמים בשבוע.. זמנית, עד שאני יעלה מינון - כי בפחות מהמינון הזה אני לא נמצא במצב טוב מבחינת אחוזי שומן אלא רזה יותר מדי, למעשה, אני פשוט רוצה שכל הערכים שלי בגוף ירדו משמעותית ואז גם התפריט שאני יעלה יהיה גדול משמעותית, והתוצאות בהתאם;)

התגובה של Shimonaz1 לתגובתי(התגובה שלי.. לא ה-דעה שלי!יש הבדל...............)

ציטוט:

פורסם במקור על ידי shimonaz1 (הודעה 657202)
תקרא מאמרים אתה כותב שטויות בערמות

הכנסתי את ההודעה הזאת כנושא, כי באמת חשוב לי "לכתוב שטויות"

יש "מאמרים" ויש גם הוכחות, אתה לא יכול להתווכח עם אנשי מקצוע
אבל לך תדע מי הבנאדם שרשם את המאמר הזה? אתה לא יכול לדעת, אתה גם לא יכול לדעת אם הוא איש מקצוע או לא.. נכון, כתוב לך שהוא "בוגר ווינגייט" - אבל מה זה ווינגייט? זה אנשים, שבאו ל-תאכלס למידה נכונה של הרמת משקולות!

לא מדובר פה על תזונאים, נכון, גיל גרנות הוא תזונאי.. ומי אני שיהיה כנגדו - אבל כל המאמרים שקראת עד היום "והשכלת".. באמת היו רשומים על אנשי מקצוע שיש להם מיקום מסויים בספר טלפונים וכן הלאה?...

זו בדיוק הבעיה,
שהיום.. יש אינטרנט - ובאינטרנט.. בנאדם שיודע קצת פוטושופ.. וקצת html.. יכול לפתוח אתר.. עם קצת כסף בצד לדומיין ולשרת איכסון - זה לא סכום גדול.. ובמיוחד אם האתר כולל תמונות וכן הלאה..

השורה התחתונה היא..
האנשים שכותבים מאמרים הם לא אנשים שאני יכול לסמוך עליהם,
כשאני בא לדיאטנית קלינית אני יכול להיות בטוח שיש לי על מי לסמוך, שהיא באמת בודקת את המצב הגופני והערכים שיש לי בגוף[אם זה (טמינים) b1,c או (מינרלים)ברזל.. מגנזיום.. וכן הלאה..] - ואת זה אפשר לבדוק בבדיקת דם פשוטה, שלא לוקח יותר מכמה ימים לקבל את התוצאות שלה.. אז תעשה לי טובה אוקי?
לך תקרא אתה מאמרים .

HardCor3 30-09-08 02:38

לא הבנתי על מה הויכוח כאן על נושא הביצה? אם כן אז זה נכון,כולסטרול תורם להיפרטרופיה וביצה היא מקור טוב לכולסטרול,אבל לא העיקרי. ניתן למצוא כולסטרול גם בבשר,גבינות וכ'ו.

מחקר שמראה שכולסטרול תורם להיפרטרופיה:

ציטוט:

effect of dietary cholesterol on muscle hypertrophy with resistance tvaining: Randomized double blind placebo-controlled tvial: 1768: Board #56 may 31 8:00 am 9:30 am
[c-26 free communication/poster - nutritional interventions: May 31, 2007 7:30 am 12:30 pm room: Hall e]

riechman, steven e.; gasier, heath g.
Texas a&m university, college station, tx. Email: sriechman@hlkn.tamu.edu
funded by: Us poultry and egg association

we have previously demonstrated a strong association of dietary cholesterol on lean mass and strength gains with resistance exercise training (ret) in older adults, independent of dietary protein.

Purpose: To follow up, we conducted a randomized trial in which we administered either 0 eggs/day (3.5 mg/kg lean/day cholesterol, the atp iii recommendation of <200 mg/day), ~ 1 egg/day (7.0 mg/kg lean/day, ~400 mg/day, average american diet) or ~3 egg/day (14.0 mg/kg lean/day, ~800 mg/day) mixed in a standard protein drink. Isocaloric supplemention was administered every 12 hours starting immediately post exercise.

Methods: Healthy, recreationally active 50–69 year old men and women performed a standard 12 week ret protocol, 3 times a week, 8 exercises, 3 sets of 8–12 repetitions at 70% of 1 repetition maximum. Prior to testing and training, subjects participated in 5 hours of diet education and 6 hours of exercise orientation. During ret, subjects restricted cholesterol to 3.5 mg/kg lean/day and consumed >1.0 g/kg protein. Dietary records were submitted 4x/week to assess compliance.

Results: Lean mass increased 2.4 ± 2.9% and gains were significantly different (p<0.05) between the 1 and 3 egg groups (0 egg=2.5 ± 4.0%, 1 egg 0.7 ± 2.0%, 3 eggs=3.6 ± 2.7 . Composite strength increases (chest +leg press) were significantly greater in the 3 egg group (0egg=14 ± 7%, 1 egg=8 ± 10%, 3 eggs=33 ± 19 . Blood cholesterol was significantly increased in the 1 egg group only (0 egg=+1 ± 23, 1 egg +17 ± 9, 3 eggs=+6 ± 9 mg/dl).

Conclusions: Our results suggest that dietary cholesterol may have a modest role in muscle mass and strength increases

Bono 30-09-08 08:22

הבעיה שאתה מתעסק בקקה ולא בעיקר!
אפשר לחשוב כבר בכמה תתרום לך 3 ביצים ביצה הזו מבחינת גדילה לעומת מה שהם יעשו לך עקב הוכלסטרול הגבוהה.
ולא הבנתי את המשפט הזה "פשוט רוצה שכל הערכים שלי בגוף ירדו משמעותית ואז גם התפריט שאני יעלה יהיה גדול משמעותית, והתוצאות בהתאם"

IsMe 30-09-08 08:50

יאא, תודה לא ידעתי את זה.
הייתי אוכל כל יום בבוקר 3 ביצים(שלמות)ושיבולת שועל והפסקתי לטובת החיטוב - יותר מידי קלוריות
אבל במסה זה מה שאני הולך להמשיך :o תודה!

custello 30-09-08 09:06

רגע - אז כמה ביצים שלמות עם חלבון וחלמון צריך לאכול במשך שבוע שלם?

VIKING 30-09-08 10:10

ציטוט:

פורסם במקור על ידי st.sillanf (הודעה 657251)
התגובה של shimonaz1 לתגובתי(התגובה שלי.. לא ה-דעה שלי!יש הבדל...............)

הכנסתי את ההודעה הזאת כנושא, כי באמת חשוב לי "לכתוב שטויות"

יש "מאמרים" ויש גם הוכחות, אתה לא יכול להתווכח עם אנשי מקצוע
אבל לך תדע מי הבנאדם שרשם את המאמר הזה? אתה לא יכול לדעת, אתה גם לא יכול לדעת אם הוא איש מקצוע או לא.. נכון, כתוב לך שהוא "בוגר ווינגייט" - אבל מה זה ווינגייט? זה אנשים, שבאו ל-תאכלס למידה נכונה של הרמת משקולות!

לא מדובר פה על תזונאים, נכון, גיל גרנות הוא תזונאי.. ומי אני שיהיה כנגדו - אבל כל המאמרים שקראת עד היום "והשכלת".. באמת היו רשומים על אנשי מקצוע שיש להם מיקום מסויים בספר טלפונים וכן הלאה?...

זו בדיוק הבעיה,
שהיום.. יש אינטרנט - ובאינטרנט.. בנאדם שיודע קצת פוטושופ.. וקצת html.. יכול לפתוח אתר.. עם קצת כסף בצד לדומיין ולשרת איכסון - זה לא סכום גדול.. ובמיוחד אם האתר כולל תמונות וכן הלאה..

השורה התחתונה היא..
האנשים שכותבים מאמרים הם לא אנשים שאני יכול לסמוך עליהם,
כשאני בא לדיאטנית קלינית אני יכול להיות בטוח שיש לי על מי לסמוך, שהיא באמת בודקת את המצב הגופני והערכים שיש לי בגוף[אם זה (טמינים) b1,c או (מינרלים)ברזל.. מגנזיום.. וכן הלאה..] - ואת זה אפשר לבדוק בבדיקת דם פשוטה, שלא לוקח יותר מכמה ימים לקבל את התוצאות שלה.. אז תעשה לי טובה אוקי?
לך תקרא אתה מאמרים .

כמה זיוני שכל בהודעה אחת, מאיפה אתה מפליץ את כל זה?

St.SillaNF 30-09-08 11:39

[quote=shimonaz1;657308]הבעיה שאתה מתעסק בקקה ולא בעיקר!
אפשר לחשוב כבר בכמה תתרום לך 3 ביצים ביצה הזו מבחינת גדילה לעומת מה שהם יעשו לך עקב הוכלסטרול הגבוהה.ולא הבנתי את המשפט הזה "פשוט רוצה שכל הערכים שלי בגוף ירדו משמעותית ואז גם התפריט שאני יעלה יהיה גדול משמעותית, והתוצאות בהתאם"[/quote]
1.אם לא הבנת עדיין, אני ספורטאי שעושה המון אירובי..
חסר לי כולסטרול עם 3 פעמים בשבוע ביצה 1, אני חייב 2 ביצים 3 פעמים בשבוע..
2.כשאתה ניגש לאנשי מקצוע, הדבר הפשוט שעושים לפניכן הוא בדיקת דם פשוטה - בשביל לבדוק את המצב הבריאותי שלך.. ובבדיקת דם יש את הכמויות ויטמינים ומינרלים וכן הלאה.. בגוף שלך - ככה, הם יודעים איזה תפריט לבנות לך, וזה גם תלוי באחוזי שומן כמובן.. שזה גם גורם חשוב, אני פשוט ממשיך לעשות ספורט עד שהמינון הנוכחי יהיה לא מספק.. ואז אני יגדיל מינון, הבנת?

The Sun 30-09-08 11:40

אתה אידיוט

St.SillaNF 30-09-08 11:41

ציטוט:

פורסם במקור על ידי isme (הודעה 657322)
יאא, תודה לא ידעתי את זה.
הייתי אוכל כל יום בבוקר 3 ביצים(שלמות)ושיבולת שועל והפסקתי לטובת החיטוב - יותר מידי קלוריות
אבל במסה זה מה שאני הולך להמשיך :o תודה!

אתה לא צריך לאכול כמוני, אתה לא טיינייג'ר.. מותר לך כל יום 3 ביצים - זה פשוט מינון זה הכל..
אבל אם זה כל כך חשוב לך - תעשה את מה שאני עשיתי, למרות שאני לא חושב שיש לך בעיה בכלל אחי

St.SillaNF 30-09-08 11:42

ציטוט:

פורסם במקור על ידי custello (הודעה 657329)
רגע - אז כמה ביצים שלמות עם חלבון וחלמון צריך לאכול במשך שבוע שלם?

אני לא תזונאית קלינית - כבר אמרתי את זה
ואני לא אוכל 2 ביצים 3 פעמים בשבוע על סמך דעתי שלי.. היא ייעצה לי לעשות את זה, כי הכל היה בסדר בבדיקת דם, ושאני אחכה עוד שנה פלוס מינוס...

Bono 30-09-08 11:59

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 657500)
אתה אידיוט

:king:
סוף סוף מישהו מסכים איתי

Bono 30-09-08 12:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי st.sillanf (הודעה 657498)
הבעיה שאתה מתעסק בקקה ולא בעיקר!
אפשר לחשוב כבר בכמה תתרום לך 3 ביצים ביצה הזו מבחינת גדילה לעומת מה שהם יעשו לך עקב הוכלסטרול הגבוהה.ולא הבנתי את המשפט הזה "פשוט רוצה שכל הערכים שלי בגוף ירדו משמעותית ואז גם התפריט שאני יעלה יהיה גדול משמעותית, והתוצאות בהתאם"[/quote]
1.אם לא הבנת עדיין, אני ספורטאי שעושה המון אירובי..
חסר לי כולסטרול עם 3 פעמים בשבוע ביצה 1, אני חייב 2 ביצים 3 פעמים בשבוע..
2.כשאתה ניגש לאנשי מקצוע, הדבר הפשוט שעושים לפניכן הוא בדיקת דם פשוטה - בשביל לבדוק את המצב הבריאותי שלך.. ובבדיקת דם יש את הכמויות ויטמינים ומינרלים וכן הלאה.. בגוף שלך - ככה, הם יודעים איזה תפריט לבנות לך, וזה גם תלוי באחוזי שומן כמובן.. שזה גם גורם חשוב, אני פשוט ממשיך לעשות ספורט עד שהמינון הנוכחי יהיה לא מספק.. ואז אני יגדיל מינון, הבנת?

הבנתי שאתה מתעסק בקקי

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 01:53.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ