![]() |
2 שאלות , בנט אובר רו עם מוט וסקוואט
1) לאן צריך להוריד את המוט בתרגיל בנט אובר רו עם מוט? בכל סרטון זה אחר.
2) בסקוואט, האם אתה צריך לרדת ממש ממש עד למטה כדי שהתאומיים יעבדו, או שאפשר לרדת עד יעני ישיבה על כסא ועוד משהו, מה זה full Squat ומה ההבדל בין הסגנון השני? |
צריך לרדת עד למטה. זה פול.
|
ובבנט אובר רו עם מוט גם צריך להוריד את המוט עד למטה?
|
2. פול סקוואט-יורדים עד הסוף וההאמסטינגס פועלים יותר ובכללי זה יותר קשה לביצוע
בעיקרון זה שני תרגילים שונים במקצת, אפשר גם זה וגם זה |
ב BOR המוט יורד עד שהמרפקים נעולים.
סקוואט זה שיורדים נמוך ככל שהגמישות מאפשרת. שאר הווריאציות זה חצי סקוואט, רבע או What ever |
בסקוואט תרד עד למטה ובנט אובר תוריד עד שהידיים ישרות
|
בסקוואט תרד עד איפה שהגמישות מאפשרת תוך כדי שמירה על הטכניקה.
בבנט אובר עד שהידיים ישרות והמרפקים נעולים ואז תמשוך. |
יש parallel squat שבו יורדים עד שיש זווית של 90 מעלות בין הירך לתאומים.
ויש deep squat שבו יורדים עד שהתחת כמעט נוגע בריצפה. כמובן שהדיפסקוואט יותר קשה ולכן הרבה אנשים מעדיפים אותו. |
הdeepsquat עובד גם על התאומים נכון? אז עם אני עושה parallel סקוואט ואז תאומים במכונה זה לא ממש משנה?
|
ציטוט:
וכן, כמה שתרד יותר נמוך אתה תגדיל את טווח התנועה ו"תרוויח" יותר כיווץ של התאומים. לשאלה - אין שום בעיה לעשות פרלל ולהשלים עבודה על תאומים במכונה. |
ציטוט:
כשאתה יורד מתחת לparallel (כשכותבים בעברית זה נראה מוזר) הגלוטס וההאמס נמתחים עוד יש כולה מעט תרגילים שהם הבסיס, למה לא לעשות אותם כמו שצריך ואת הדאגות להשאיר לתרגילים הפחות חשובים...? זה כמו לעשות רבע לחיצת חזה ולהשלים בפלייס חח זה דיי דבילי ובכלל, אם לא עושים סקוואט כמו שצריך עדיף לא לעשות בכלל, איזה תועלת יש מרבע סקוואט |
תאכל'ס....אם הגמישות לא מאפשרת לך לרדת עד ל90 מעלות א ויותר [יענתו דיפ סקוואט] ועדיין לשמור על טכניקה נכונה אפשר לשים הגבהה לעקבים כי בד"כ ההגבלה נוצרת בגלל שריר תאומים מקוצר ואז אתה מרוויח עוד כמה מעלות של עבודה על שריר היעד....
|
שמעו שאני יורד עד הסוף - ואני מצליח אז מתחיל לכאוב לי הגב בקטנה, יש לך גב די רגיש
|
ציטוט:
אני מבין את הרצון לראות תאונות סקוואט נוראיות קורות, אבל תחסכו את זה ממתאמן מתחיל. |
ציטוט:
ודווקא למתחילים אני לא חושב שתהיה בעיה של תאונות כי המשקלים נמוכים והרבה פעים מישהו יסתכל כדי לראות איך הביצוע |
ציטוט:
ובנוגע לנושא , תראו אני יכול לעשות את זה כמו שצריך אני יורד ממש למטה הבעיה היא שקצת כואב לי הגב בירידה עד למטה, ת'אמת זה לא הבעיה שלי זה הבעיה של המאמן , הוא זה שאמר לי להפסיק. הוא המליץ לי לעשות סקוואט פרלרל או איך שלא כותבים את זה , ולעשות תאומים במכונה. |
תבקש מהמאמן לתת לך ביקורת על הביצוע של התרגיל, תרד כמה שהגמישות מאפשרת לך ותשמור על קימור פנימה של הגב ובטן החוצה, תחת בחוץ.
חשוב מאוד שתבצע בטכניקה נכונה לפני שתעלה במשקלי עבודה. |
אתה יכול 90 מעלוצת יכול יותר..
מה שהכי חשוב זה איך אתה מבצע מבחינת גב וברכיים לרדת הרבה עם התחת שהתרכיים לא יבלטו קדימה הרבה.. בנט אובר עד שהידיים נעולות ועד מתחת לפופיק תוך תחילת משיכה עם הגב ולא עם הידיים (זה נכון לכל חטירה) מה שרבים עושים... |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:02. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ