ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   2 שאלות , בנט אובר רו עם מוט וסקוואט (https://israelbody.com/showthread.php?t=41643)

custello 25-09-08 16:15

2 שאלות , בנט אובר רו עם מוט וסקוואט

1) לאן צריך להוריד את המוט בתרגיל בנט אובר רו עם מוט? בכל סרטון זה אחר.
2) בסקוואט, האם אתה צריך לרדת ממש ממש עד למטה כדי שהתאומיים יעבדו, או שאפשר לרדת עד יעני ישיבה על כסא
ועוד משהו, מה זה full Squat ומה ההבדל בין הסגנון השני?

amir 25-09-08 16:43

צריך לרדת עד למטה. זה פול.

custello 25-09-08 16:51

ובבנט אובר רו עם מוט גם צריך להוריד את המוט עד למטה?

tsurohad 25-09-08 16:53

2. פול סקוואט-יורדים עד הסוף וההאמסטינגס פועלים יותר ובכללי זה יותר קשה לביצוע
בעיקרון זה שני תרגילים שונים במקצת, אפשר גם זה וגם זה

סאראמאגו 25-09-08 17:10

ב BOR המוט יורד עד שהמרפקים נעולים.
סקוואט זה שיורדים נמוך ככל שהגמישות מאפשרת. שאר הווריאציות זה חצי סקוואט, רבע או What ever

trx--->sus 25-09-08 19:05

בסקוואט תרד עד למטה ובנט אובר תוריד עד שהידיים ישרות

The Sun 25-09-08 21:36

בסקוואט תרד עד איפה שהגמישות מאפשרת תוך כדי שמירה על הטכניקה.
בבנט אובר עד שהידיים ישרות והמרפקים נעולים ואז תמשוך.

agrox 27-09-08 17:10

יש parallel squat שבו יורדים עד שיש זווית של 90 מעלות בין הירך לתאומים.
ויש deep squat שבו יורדים עד שהתחת כמעט נוגע בריצפה.
כמובן שהדיפסקוואט יותר קשה ולכן הרבה אנשים מעדיפים אותו.

custello 27-09-08 17:12

הdeepsquat עובד גם על התאומים נכון? אז עם אני עושה parallel סקוואט ואז תאומים במכונה זה לא ממש משנה?

The Sun 27-09-08 17:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי agrox (הודעה 655292)
יש parallel squat שבו יורדים עד שיש זווית של 90 מעלות בין הירך לתאומים.
ויש deep squat שבו יורדים עד שהתחת כמעט נוגע בריצפה.
כמובן שהדיפסקוואט יותר קשה ולכן הרבה אנשים מעדיפים אותו.

דיפ סקוואט זה לא חייב להיות עם התחת עד הרצפה, אלא הכי נמוך שאתה מסוגל להגיע בטכניקה נכונה מתחת למקביל.
וכן, כמה שתרד יותר נמוך אתה תגדיל את טווח התנועה ו"תרוויח" יותר כיווץ של התאומים.

לשאלה - אין שום בעיה לעשות פרלל ולהשלים עבודה על תאומים במכונה.

reshos123 28-09-08 00:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי The Sun (הודעה 655317)
דיפ סקוואט זה לא חייב להיות עם התחת עד הרצפה, אלא הכי נמוך שאתה מסוגל להגיע בטכניקה נכונה מתחת למקביל.
וכן, כמה שתרד יותר נמוך אתה תגדיל את טווח התנועה ו"תרוויח" יותר כיווץ של התאומים.

לשאלה - אין שום בעיה לעשות פרלל ולהשלים עבודה על תאומים במכונה.

כשאתה יורד מתחת לparallel (כשכותבים בעברית זה נראה מוזר) הגלוטס וההאמס נמתחים עוד
יש כולה מעט תרגילים שהם הבסיס, למה לא לעשות אותם כמו שצריך ואת הדאגות להשאיר לתרגילים הפחות חשובים...?

זה כמו לעשות רבע לחיצת חזה ולהשלים בפלייס חח זה דיי דבילי

ובכלל, אם לא עושים סקוואט כמו שצריך עדיף לא לעשות בכלל, איזה תועלת יש מרבע סקוואט

hypertrophy 28-09-08 03:55

תאכל'ס....אם הגמישות לא מאפשרת לך לרדת עד ל90 מעלות א ויותר [יענתו דיפ סקוואט] ועדיין לשמור על טכניקה נכונה אפשר לשים הגבהה לעקבים כי בד"כ ההגבלה נוצרת בגלל שריר תאומים מקוצר ואז אתה מרוויח עוד כמה מעלות של עבודה על שריר היעד....

custello 28-09-08 07:07

שמעו שאני יורד עד הסוף - ואני מצליח אז מתחיל לכאוב לי הגב בקטנה, יש לך גב די רגיש

The Sun 28-09-08 11:20

ציטוט:

פורסם במקור על ידי reshos123 (הודעה 655639)
כשאתה יורד מתחת לparallel (כשכותבים בעברית זה נראה מוזר) הגלוטס וההאמס נמתחים עוד
יש כולה מעט תרגילים שהם הבסיס, למה לא לעשות אותם כמו שצריך ואת הדאגות להשאיר לתרגילים הפחות חשובים...?

זה כמו לעשות רבע לחיצת חזה ולהשלים בפלייס חח זה דיי דבילי

ובכלל, אם לא עושים סקוואט כמו שצריך עדיף לא לעשות בכלל, איזה תועלת יש מרבע סקוואט

לא אמרתי לו לא לעשות סקוואט עמוק, אמרתי לו לרדת כמה שהוא יכול כל עוד הוא שומר על טכניקה.
אני מבין את הרצון לראות תאונות סקוואט נוראיות קורות, אבל תחסכו את זה ממתאמן מתחיל.

reshos123 28-09-08 16:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 655802)
לא אמרתי לו לא לעשות סקוואט עמוק, אמרתי לו לרדת כמה שהוא יכול כל עוד הוא שומר על טכניקה.
אני מבין את הרצון לראות תאונות סקוואט נוראיות קורות, אבל תחסכו את זה ממתאמן מתחיל.

חס וחלילה, אבל אם כבר ללמוד אז ללמוד איך עושים נכון
ודווקא למתחילים אני לא חושב שתהיה בעיה של תאונות כי המשקלים נמוכים והרבה פעים מישהו יסתכל כדי לראות איך הביצוע

custello 28-09-08 19:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the sun (הודעה 655802)

חח דבר ראשון תודה על הדאגה

ובנוגע לנושא , תראו אני יכול לעשות את זה כמו שצריך אני יורד ממש למטה הבעיה היא שקצת כואב לי הגב בירידה עד למטה, ת'אמת זה לא הבעיה שלי זה הבעיה של המאמן , הוא זה שאמר לי להפסיק.
הוא המליץ לי לעשות סקוואט פרלרל או איך שלא כותבים את זה , ולעשות תאומים במכונה.

The Sun 28-09-08 20:40

תבקש מהמאמן לתת לך ביקורת על הביצוע של התרגיל, תרד כמה שהגמישות מאפשרת לך ותשמור על קימור פנימה של הגב ובטן החוצה, תחת בחוץ.
חשוב מאוד שתבצע בטכניקה נכונה לפני שתעלה במשקלי עבודה.

!Demon! 28-09-08 21:37

אתה יכול 90 מעלוצת יכול יותר..
מה שהכי חשוב זה איך אתה מבצע מבחינת גב וברכיים לרדת הרבה עם התחת שהתרכיים לא יבלטו קדימה הרבה..

בנט אובר עד שהידיים נעולות ועד מתחת לפופיק תוך תחילת משיכה עם הגב ולא עם הידיים (זה נכון לכל חטירה) מה שרבים עושים...

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 07:02.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ