![]() |
חלוקת אימונים
אהלן אנשים אני מתאמן אי בי רציתי לשאול עם זה בסדר שיוצא לי להתאמן שבת ראשון שני שלישי רבעי
בצורה של אי בי וחמישי ושישי לא יוצא לי להתאמן בכלל זה יכול להשפיע באיזה שהיא דרך שלילית היומים האלה בלי אימון בכלל ושבת זה רק פקלים משקולות לידיים וריצה כי אני לא נוסע למכון בשבת אלה מתאמן בבית (רק בשבת) תודה על העזרה ... |
Ab עושים abxabxabx.
הגוף צריך מנוחה אי אפשר 5 ימים רצוף ab... תתאם את התדירות שאתה יכול להגיע למכון לחלוקה שלך... אתה יכול רק בראשון שני שלישי ורביעי להיות במכון? לא מוצא הרבה אפשרויות טובות בזה... חוץ מabcd- דבר שאני לא יודע כמה הוא יעיל כי לא יצא לי לעשות אי פעם. למה חמישי שישי שבת אתה לא מתאמן? |
אני מדבר רק השבוע הזה ספציפי אחי שלא יוצא לי היום מחר ובשבת יוצא לי ריצה בחוץאימון ביתי ככה בדרך כלל אני כן מתאמן בחמישי ושישי בכלל לא ושבת ביתי! רציתי לדעת ספציפי לשבוע עם יכול להיות איזה נזק כי בוא נגיד בשישי יש ארוע ואוכלים חריג ! (השבוע רק)
|
אתה יכול להתאמן חמישה ימים רצוף אם הווליום ועוצמת האימון לא גבוהים מידי לגופך, ואת זה רק אתה יכול לווסת. נתון לשיקולך.
|
ציטוט:
|
אההה רק השבוע?
לא נורא חפיף... תעשה פשטו 2 fbw או ab רגיל... לא קריטי אם זה שבוע אחד. אין צורך לעשות ababab רצוף... וגם אין צורך להתאמן בבית בשבת... |
תודה רבה אנשים ..... בל אתם יודעים יוצא שגם שני החדר כושר סגור ערב חג ובשלישי גם עם אני לא טועה ....אבל עוד הזה יוצא רק השבוע אז ככה שאני מקווה שלא יהיה שינוי או ההשמנה כי אוכלים הרבה בשישי ובחג
|
קח בקלות, שיהיה חג שמח
|
דניאל ברק?!במה זוכים לראות אותך פה?אם אתה לא זוכר אני taus.. לשעבר בניק..
|
אהלן ג'וני,
זנחתי את הפורום בעיקר כי לא היה לי זמן להיכנס על בסיס יומי, וגם כשכבר היה, היו כל כך הרבה נושאים חדשים, שלא היה לי כוח להתעדכן :) אז בשנה האחרונה פה ושם הגבתי עכשיו יש לי זמן, אז כפי שאתה רואה אני מגיב כשמתחשק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ