![]() |
מיטות שיזוף/התזה?
אהלן עוד חודש וחצי יש לי טיול שנתי והחלטתי שאני רוצה לדפוק שם שואו ולהפתיע (ככה אני עושה כל טיול שנתי...בא עם גופיה של פיטבול ומפתיע :jockey: )
בכל מקרה מישהו פה יודע על איזה מיטת שיזוף/התזה טובה? מה עדיף? מה נשאר יותר? מה יותר משתלם? |
לטיול תעשה התזה.. מיטת שיזוף זה בכמה פעמים.
פתחו על זה פוסט פעם והרחבנו אותו מכל הצדדים. חפש אותו. |
אחי עוד חודש עדיין יהיה קר לא<??
יקפא לך הפוט |
התזה עולה המון כסף ומחזיקה ממש קצת במקום זה תתחיל כבר מעכשיו לעשות כמה טיפולים של שיזוף במיטת שיזוף
|
זה עולה בין 120-200 שקל.. אם זה כזה חשוב לו אז.. =/
שיעשה את השיקולים שלו. גם לדעתי זה לא שווה כי בטיול כמה פעמים כבר יראו אותך בלי חולצה..? חבל אחי |
ציטוט:
אתה לא רוצה שיתחרבן לך הטיול שנתי, כולה טיול יומיים אף אחד לא יבוא שזוף באמצע ינואר עזוב שטויות. |
יש לנו טיול ב31 בינואר אני חושב שיהיה קצת קר איפה אתה גר אליאב?
|
אתה חום כמו קובה מה אתה צריך מיטת שיזוף??:wacko:
|
ציטוט:
דוגרי אליאב אתה כבר שחום אין לך למה... תן להם בראש |
תנסה להיתקרב למיטת שיזוף אחי ואני לוקח תמיטה סם אותה בשייקר ונותן לך לשתות:diractor:
|
אליאב איזה בית-ספר אתה גם אני מחולון?
ועזוב אותך אל תעשה סתם פוזות עם הגוף אחי תיהיה צנוע רק עם מישהו מתחיל להשוויץ אז תחזיר זאת דעתי |
אחי אל תעשה את החרא הזה גם הרבה כסף וגם סתם שוויץ לחינם.
אל תשוויץ תיהיה אתה אחי וגם זה יצא חורף ואיזה בית-ספר אתה גם אני חולוני |
אחי, אתה מספיק חום.
היית חוסף תכסף |
ציטוט:
ובקשר אליך אליאב נשמה, יהיה קר פצצות בסוף החודש אז לא נראה לי שמתאים להסתובב עם גופיה.. אבל אם אתה רוצה בכל זאת אז עדיף התזה,למרות שזה סתם כסף מיותר |
אתה רוצה לעשות שיזוף?!!@?
אתה שחורר מה אתה מדבר אתה האחרון שצריך ראיתי תתמונה שלך איזה שיזוף אתה צריך ? יש לך צבע שאנשים חולמים אליו |
ציטוט:
והשיזוף הוא כעיקרון לפורים אני עומד לדפוק בבצפר שואו עם שיזוף עצבני ופאמפ אחרי אימון גב :1eye: |
אתה יענו מתחפש לbb?
|
ציטוט:
|
ציטוט:
שוב פעם אני אומר חבל לך על הכסף אתה כבר חום כמו קובה |
ציטוט:
לא רואים אותך בחושך ואתה רוצה להשתזף? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:47. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ