![]() |
סימטריה
סימטריה זה דבר שמסתדר או אפשר לסדר אותו?
אין לי סימטריה בחזה זה מעצבן.. בידים זה לא נורא זה טיבעי ככה |
גבר, לי אין סימטרייה בחזה, בטרפזים, בבייספס, בטרייספס ובגב.
זה מחרפן אותי לפעמים, אבל חיים עם זה. אולי מתישהו אני אתקן את זה. (לאמן צד אחד לזמן ארוך) בבייספס למשל אני לא יכול לתקן, בגלל שהבייספ בצד שמאל ארוך יותר מיימין. |
סימטריה = נטו גנטיקה
פרופורציה אפשר לסדר זה כן... |
הבטן שלי גם לא סימטרית..לא נורא חיים עם זה באמת..
|
קודם כל תבדיל בין סימטריה לבין פורפורציה
סימטריה אתה משווה את אותו השריר רק בצד השני (בייספס ימין לבייספס שמואל) פורפורציה אתה משווב שריר לשריר אחר (ידיים לחזה) את הפורפורציה אתה יכול לשנות לגבי הסימטריה אני לא בטוח . אני אישית לא חושב שיש לי סימטריה באיזה שהו שריר בגוף .....אפילו לא אחד |
לי גם יש בעייה ובעיקר בעייה של סמטריה בגב שמנעה ממני להתאמן כמה חודשים ועכשו אני עושה פיזורתפיה לגב ובגלל החוסר סימטריות בגב נופל לי כל הלחץ על החוליות אז תגיד תודה לשלך אין את הבעיה הזאת!
|
ברוך השם אני דיי סימטרי
אבל הפרופורציות מעצבות אצלי רגל שמאל יותר גדולה מימן ויש ימין יותר מיד שמאל ואני ימני... |
תפסיקו לעבוד עם מכונות ותראו איך הסימטריה תשתפר :o
ואני גם דיי סימטרי חוץ מהכתפיים שכתף אחת קצת יותר רחבה מהשנייה וזה מעצבן אשש :s |
ברוך השם אני סימטרי מאוד , ופשוט כל שריר קופי מהשני :)
|
ציטוט:
|
חוץ מהבטן (ובאמת שאני לא שחצן ) הכל אצלי דיי סימטרי . אבל אין לי גנטיקה מי יודע מה... :mad:
|
ציטוט:
|
|
חח כן התכוונתי פרופרציות פשוט יש לי חזה אחד די שונה מהשני זה לא כלכך משמעותי אבל בתמונה רואים את זה בולט יותר
[IMG]http://img521.imageshack.us/img521/7...0150kk7.th.jpg[/IMG] ידים זה לא נורא טיבעי שההיקף אחד קצת קטן מהשני |
ציטוט:
זה כאילו עשו קופי פסט לצד השני..חחח :laughing: פשוט מושלם |
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 03:25. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ