![]() |
חוות דעת - תוכנית ab :)))))))))))))))
תוכנית AB חלוקה:
A - חזה, רגליים, קידמית B - גב, כתפיים, אחורית נתונים: בן 15.5 משקל 73 גובה מטר 70 A: חזה: לחיצת חזה עם מוט - 4x6,4,3,2,2 לחיצת חזה בשיפוע עליון - 3x8 פלייס - 2x12 רגליים: סקוואט - 4x6-8 פשיטה במכונה - 3x12 כפיפה במכונה - 3x12 תאומים: הרמת תאומים - 3x12 קידמית: פריצר - 3x12 כפיפת מרפקים בשיפוע - 3x10 B: גב: מתח - 1x10-12 דדליפט - 4x6-8 בנט אובר - 3x8-10 פולי עליון רחב לפנים - 3x12 כתפיים: לחיצת כתפיים בעמידה עם מוט אולימפי - 3x8 הנפה לצדדים - 2x10 הנפה אחורה - 2x12 טרפזים: שארגס - 3x12 אחורית: פשיטה בחבל - 3x10 פשיטה יד יד מאחורי הראש - 3x8-10 מקבילים - 1xMAX הערות: בלחיצת חזה אני תקוע במשקלים כבר המון זמן בגלל זה אני עושה אימוני כוח. מה דעתכם? |
שאלה:
במתח אתה עושה סט אחד של מקסימום חזרות בתחילת האימון?(כלומר- 10-12 בשבילך זה ההגעה לכשל?) עוד אחת- כשאתה אומר "הנפה אחורה" אתה מתכוון לכתף אחורית נכון? טיפ קטן- תוריד פשיטה יד יד מאחורי הראש, את הפשיטה בחבל תשים תרגיל שני אחרי לחיצה צרפתית\לחיצת חזה צר. לגבי הלחיצת חזה- אני במקומך הייתי מחליף תרגיל ללחיצה בדאמבלים לחודש חודשיים ואז חוזר ללחיצה במוט. |
ציטוט:
נכון. לגבי היד אחורית, אני לא מרגיש טוב עם עצמי בלחיצה צרפתית ובלחיצה צרה, עם פשיטות כאלו אני מרגיש יותר טוב. אקח את ההערה לצומת ליבי, תודה. |
אוקיי אז ככה:
*)אני משער שאתה מנסה לשפר את היכולת שלך במתח, אבל הבעיה היא שאחרי הגעה לכשל במתח רוב המשקלים שלך בתרגילי גב יורדים משמעותית, אז אני מציע ככה: אל תבטל את התרגיל, אלא פשוט אחת לכמה אימונים תעביר אותו לסוף האימון(אימון גב לא האימון הכולל), ככה שאחת ל3-5 אימונים תביא ם אימון אחד כבד יותר. *)סבבה. *)לגבי התרגילים ביד אחורית, בסופו של דבר ההחלטה היא שלך אני בסה"כ מביע דעה, לשיקולך. *)תשומת* בהצלחה! |
בכוונה אתה עובד על כוח בלחיצת חזה?
|
איתן אפשר לתת לך מונ' רוחני?:) כבר פוסט שני שאני רואה תגובה מפורטת שלך.. חזק ואמץ:)
לפותח הפוסט. באימון של התלת ראשי אתה עושה מקבילים.. עכשיו זה תרגיל שעובד ממש חזק על החזה גם שלא יצא לך יום אחרי יום כאילו יום חזה ויום אחרי זה יד אחורית ככה שזה מתנגש קצת... תחשוב אולי להעביר את היד אחורית לאימון של החזה.. לפי דעתי הכי אידיאלי זה: גב- יד קידמית- רגליים חזה - יד אחורית- כתפיים |
ציטוט:
החלוקה היא כזאת: Axbxaxb וכן הלאה.. |
עדיין יש לך התנגשות פעם בשבוע...
אני ממליץ לך לשנות את החלוקה של השרירים.. |
אחלה תוכנית, בהצ'.
|
ציטוט:
ובנוגע להודעה עצמה: אני אישית תומך בדעה של לאמן חזה עם אחורית וגב עם קדמית, אבל יש כ"כ הרבה שעושים הפוך(ומתקדמים, יש לציין) שכבר אני לא יודע כמה זה צודק או לא צודק. אני אישית נשאר בשיטה שאתה ציינת. |
לא חושב שיש פה צודק ולא... אם יש לך התנגשות בתוכנית כך ששריר עובד יום אחרי אימון עליו זה לא טוב...
יכול להיות עם חלוקה אחרת זה יותר נכון לעשות הפוך... לא לי... |
נראה לא רע
|
נראה בסדר בסה"כ, אני הייתי עושה באימוני רגליים פעם סקוואט ופעם דדליפט, ומוציא את הדדליפט מהאימון גב כי הרגליים שלך לא ינוחו מספיק.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
נאמר - בשבוע אחד פעמיים סקוואט ופעם דדליפט, ובשבוע אחריו פעמיים דדליפט ופעם סקוואט. |
ציטוט:
|
ציטוט:
אבל איפה דיברתי על הידיים? |
ציטוט:
לרגליים באמת יהיה קשה להתאושש מסקוואטים עצימים לדדליפטים חזקים תוך יומיים, אבל זה תלוי ביכולת ההתאוששות של הגוף שלו ובעצימות של התרגילים האלו. |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ