![]() |
Steroids Saved My Life
http://www.youtube.com/watch?v=vbp9rYmYhj4
סדרה נחמדה על בחור שהחלית "להשתמש" בסטרואידים, זה הפרק ה-7 מתוך 12 שעדין לא יצאו תהנו |
:):):):) יפה ...
|
פאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאק איזה נוסטלגיה
בדקה 1.20 3254365 43^%$&^%#u& ^%*^%# %^%$^%$^ %$^%$ דיאנבול של דיספסרי 435$#@%$#%$#%%$#% אני רוצה אותווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו וווווווווווווווווווווווווווווווווווווו עריך: הבחור הזה חייב טיפול ודחוף - חולה נפש מפגר, להישתמש ב AS במצב שלו :( איזה בדיחה עצובה. |
מה זה החרא הזה..
|
איזה שחיף ,
מה סטרואידים במצב שלו ..אמריקאים. |
סתם שחיף מפגר שלא ניראה אחד שמתאמן ברצינות.
ושהוא עושה בנט אובר אם הסלע(לפחות ככה זה אכשהו ניראה)הדבר היחידי שאני חושב עליו זה איך לקחת את הסלע ולרסק לו את זה על המוח. |
בא לי לחנוק אותו, איזה בזבוז של חומרים.. שחיף חי בסרט..
וואו הוא עצבן אותי |
חברה הוא לא באמת לוקח חומרים ניראה לי הוא בכלל לא מתאמן עשו את זה סתם בשביל הצחוק ואנשים פה אשקרה חושבים שזה רציני
|
ציטוט:
זה נראה לכם רציני? :| |
בואנה יצאתי שישליק
|
ציטוט:
|
"he's been more agressive, like one time i slapped him in the face and he said he was gonna kill me"
*******roid rage aleter***** חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח yay for steroids חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח girls won't fall in love with you just because you have a great personality כמה שזה דפוק ככה זה מצחיק |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:06. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ