ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה | התפתחות גדילה גביהה בבקשה ממכם .. (https://israelbody.com/showthread.php?t=41019)

asulind 16-09-08 13:55

שאלה | התפתחות גדילה גביהה בבקשה ממכם ..

סתכלו אני קראתי פה מאמרים באתר והכול
אבל זה הולך ככה
אחד מהחדר כושר חתיכת סוס מזה מסה יש לו וגוף רצחני
בא וזה אומר לי בן כמה אתה אחי ? אמרתי לו 15
הוא אמר לי
שמע אחי (הוא באמת מזה גבר וזה ) עזוב אותך משקולות לך תתאמן תחזק תמפרקים שלך אתה סתם תהרוס לך תגדילה אתה נמוך
160 אתה כולה בן 15
חדר כושר הורס את הגדילה אז אמרתי לו מה הורס את הגדילה יש מאמרים וזה הוא אמר לי עזוב מאמרים
הוא עושה לי "השריר בנוי מרקמות ושאתה מתאמן בגיל צעיר אתה הורס את הריקמות האלה ואז יקח לך כמה שנים ואפילו לא אז שהם יחלימו לא כדאי לך להיתאמן הוא אמר לי בגיל שלך עושים קורדינאציה לא משקולות אתה תהרוס לך את כל הגוף לא כדאי לך .

עכשיו הבן אדם ביאס אותי הרס לי את כל האימון !
להאמין לו או לא ?
מה אני אמור לעשות

BodyKilo 16-09-08 14:00

הוא צודק תפסיק להתאמן זה פוגע בגדילה... אתה תהיה נמוך לכל החיים...

קורדינאציה זה הכי אחי.

HardCor3 16-09-08 14:06

הוכח כבר מיליוני פעמים שעבודת משקולות אינה פוגעת בגדילה.
תעבוד בטכניקה נכונה ולא יקרה שום דבר.

asulind 16-09-08 14:07

יש לי עוד שלושה שבועעות ונגמר לי המנוי ה זה : (((((((( אין אני מכור לחדר כושר איך אני עכשיו יפסיק להיתאמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((0 :'(

HardCor3 16-09-08 14:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asulind (הודעה 644882)
יש לי עוד שלושה שבועעות ונגמר לי המנוי ה זה : (((((((( אין אני מכור לחדר כושר איך אני עכשיו יפסיק להיתאמן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(((((((0 :'(

תחדש שוב את המנוי.

hypertrophy 16-09-08 15:16

אחי זה לא יפגע בגדילה וכבר הוכח מיליוני פעמים שזה אפילו תורם קצת כי אם אתה מתאמן הגוף מפריש יותר הורמון גדילה
בקשר לקואורדינציה יש מה שנקרא קואורדינציה בין שרירית ותוך שרירית...הבין שרירית מתייחסת לקואורדינציה ולתיאום בין השרירים בגוף בכל אחת מהפעולות והבין שרירית מתייחסת ליכולת של הגוף שלך להשתמש ביותר יחידות מוטוריות בכל פעולה[יחידה מוטורית=קבוצת סיבי שריר שמחוברות לעצב אחד]
הקואורדינצייות האלו מתפתחות אצל כל מתאמן בכל רמה כל הזמן וזה די שטותי לומר לך לעבוד על תרגילי קואורדינציה...[אלא אם כן נולדת עם פיגור או נכות :) ]
בקיצווווווווווררר תגיד לו: "סבבה אחי" ותמשיך להתאמן

G-G 16-09-08 15:26

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asulind (הודעה 644871)
סתכלו אני קראתי פה מאמרים באתר והכול
אבל זה הולך ככה
אחד מהחדר כושר חתיכת סוס מזה מסה יש לו וגוף רצחני
בא וזה אומר לי בן כמה אתה אחי ? אמרתי לו 15
הוא אמר לי
שמע אחי (הוא באמת מזה גבר וזה ) עזוב אותך משקולות לך תתאמן תחזק תמפרקים שלך אתה סתם תהרוס לך תגדילה אתה נמוך
160 אתה כולה בן 15
חדר כושר הורס את הגדילה אז אמרתי לו מה הורס את הגדילה יש מאמרים וזה הוא אמר לי עזוב מאמרים
הוא עושה לי "השריר בנוי מרקמות ושאתה מתאמן בגיל צעיר אתה הורס את הריקמות האלה ואז יקח לך כמה שנים ואפילו לא אז שהם יחלימו לא כדאי לך להיתאמן הוא אמר לי בגיל שלך עושים קורדינאציה לא משקולות אתה תהרוס לך את כל הגוף לא כדאי לך .

עכשיו הבן אדם ביאס אותי הרס לי את כל האימון !
להאמין לו או לא ?
מה אני אמור לעשות

למי אתה מעדיף להאמין , לבן אדם אחד ? או למאמרים שכתבו אנשים שמבינים ולעוד אנשים מביני עניין פה בפורום ?
תתאמן בכיף , תעשה את התרגילים נכון ולא יהיו לך שום בעיות

TheRock 16-09-08 15:28

כנראה שאותו בנאדם "סוס" לא שראיתי אותו ,פשוט נימאס לו לראות אותך והמציא לך תירוץ שתפסיק להתאמן

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 15:30.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ