![]() |
על כל קילו צריך לאכול 1.8 גרם חלבון?
איך זה הולך.
כרגע אני שוקל 56 ויש לי בתפריט 110-120 גרם חלבון , זה סביר? |
זה מה שאתה צריך
|
תוסיף עוד 15-20 גרם חלבון זה לא בעיה זה בערך קופסאת טונה
|
תגיד מה זה הדבר הזה צרות של שחיפים,
אני על 80 קילו מסים 4000 קלוריות עם 3 גרם חלבון לכל קילו ואני לא מתלולן אז אתה בא ומתלונן על עוד 10-20 גרם חלבון. |
בין 1.5 ל 2.5
|
אין לי שום בעיה להוסיף עוד 50 גרם חלבון אני אוהב לאכול חח.
אבל אני לא רוצה להגיע לעודף חלבון. אז ככה 120-130 מספיק? *איתי אני לא מתלונן חח אני מחזיק את עצמי לא לאכול עוד כי המדריך הבן זו__ אמר שיותר מידי חלבון ידפוק אותי |
ציטוט:
אני לא אומר שאין מציאות קורה ויש כמה טובים אבל הרבה לא יודעים כלום ומתעים את המתאמנים. ואם לי זה לא דפק כשאני לוקח פי 3 לך זה לא ידפוק, אלה אם כן ויש לך בעיה בכליות , |
עודף חלבון לא יעשה לך כלום חוץ מחור בכיס
|
ציטוט:
|
איתי אז אתה כנראה חי בסרט אם אתה חושב ש-3 גרם לקילו אשכרה יעזרו לך יותר מ-2
הבעיה שחלבון זה לא דבר זול ופשוט בזבוז לצרוך יותר מדי |
ציטוט:
דבר איתנו בעוד כמה שנים.. בהצלחה עם הכליות ;) בלי שום קשר שזה מיותר.. וחור בכיס |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
מה אתה רוצה סעמעמעמעמק ערס ינעל העולם, מלא היה פה fxp ההיתי מבין תתשובות האלה "אל קח אבקות זה יפגע לך בכליות", "קריאטין יוריד לך תזין" אבל על 3 גרם חלבון להגיד שילכו לי הכליות, כאילו אם חלק לוקחים 2.5 ואני 3 אז זהוא גמרתי אצלך אה, זה כמו אם הקלוריות רשום במאמר להוסיף 500 אז כולם מוסיפים לי 500 קלוריות, תפסיקו להיות מרובעים תצאו מהמסגרת, וכמו שאתה אומר לי שזה יהרוס לי את הכליות ,תגיד לי אם זה לא יעצבן אותך אם יבוא אליך שחיף ויגיד לך שאבקת חלבון פוגעת בכליות. , וחור בכיס אני מבתיח לך שאני בין האנשים שמוציאים על זה הכי פחות כסף,ולוקח מנה פעם ביום. |
ציטוט:
לגולש DANIELP ,אנא ממך תקרא מספר מאמרים באתר הראשי,www.israelbody.org ואתה תבין מדוע אינך צודק ובכלל כדי שתקבל רקע כללי בנושא תזונה כי נראה שחסר לך,בהצלחה. |
ציטוט:
|
ציטוט:
או שאתה פשוט אוהב לאכול או משהו כזה.. |
אני צורך יותר מ 2 גרם לקילוגרם, הסיבה היא פשוטה - אם לא הייתי עושה כך אז הייו חסרים לי הרבה קלוריות בתקופת מאסה, שאותם הייתי צריך להשלים מפחמימה או משומן אז אני מעדיף להשלים אותם עם החלבון.
אבל ההמלצה היא 2.2-1.8 גרם לקילוגרם... |
ההמלצה כמו שאלון אמר עומדת על 1.8-2.2 ג' חלבון פר קילוגרם,אבל בנוסף לזה לפעמים בונים תפריט לפי יחסים. נקח את היחס 40:40:20 יחס מאוד ידוע בקרב מפתחי גוף.
נניח שאותו מפתח גוף צורך כ-2600 קלוריות ביחס של 40:40:20,ניתן לראות שאותו אדם צריך לצרוך כ-1040 קלוריות מחלבון מה שאומר 260 ג' חלבון,נניח שאותו אדם שוקל 80 ק"ג אנו רואים שאותו אדם צורך כ-3.2 ג' חלבון פר קילוגרם ממשקל גופו. *סתם הבאתי דוגמה איך אנשים צורכים יותר מ-2.2 ג' חלבון. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 14:42. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ