ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה| יד קידמית כנסו בבקשה מי שיכול לעזור : ) (https://israelbody.com/showthread.php?t=40804)

asulind 12-09-08 17:54

שאלה| יד קידמית כנסו בבקשה מי שיכול לעזור : )

סתכלו
יש קידמית אני עושה ככה
אני באימון ab
כפיפת מרפקים בישיבה 3x12
מוט w עמידה 3x12
פטישים 2x12

זה בסדר?
מישהו יש לו תוכנית ליד קידמית טובה ?
אני עובד 3 חודשיים על היד הקידמית וראיתי תוצאות נחמדות
חשבתי שבלושה חודשיים היד שלי תיגדל קצת יותר
עם מישהו יכול לתת לי את התרגילים הכי טובים ליד הקידמית אני ישמח

וכמה סטים לעשות תודה רבה אנשים
נ"ב מה דעתכם על זה ?
מוט W עמידה 3X12
פטישים 3X12
זה טוב ?

HardCor3 12-09-08 17:57

תתחיל עם מוט w בעמידה באחיזה רחבה ,לאחר מכן תעבוד עם משקולות בודדות על כסא בזוית 45 מעלות.

בתרגיל הראשון תעשה 4 סטים של 8 חזרות
בתרגיל השני תעשה 3 סטים של 10 חזרות

תוותר לכמה זמן על התרגיל השלישי.

the animal 12-09-08 17:58

ציטוט:

פורסם במקור על ידי hardcor3 (הודעה 642251)
תתחיל עם מוט w בעמידה באחיזה רחבה ,לאחר מכן תעבוד עם משקולות בודדות על כסא בזוית 45 מעלות.

בתרגיל הראשון תעשה 4 סטים של 8 חזרות
בתרגיל השני תעשה 3 סטים של 10 חזרות

תוותר לכמה זמן על התרגיל השלישי.

לא כדאי שיחליף את הw בעמידה לפריצ'ר? שיעביר קצת דגש לברכיאליס

asulind 12-09-08 18:01

מה זה פריצ'ר ?
ודרך אגב
מה עדיף יותר מוט w בעמידה
או מוט ' בישיבה ולמה ?
מה דעתכם על זה

מוט W עמידה 3X12
פטישים 3X12
זה טוב ?

HardCor3 12-09-08 18:04

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 642256)
לא כדאי שיחליף את הw בעמידה לפריצ'ר? שיעביר קצת דגש לברכיאליס

אני הייתי מחכה עם זה עוד קצת ואז להכניס את הפריצ'ר בנוסף.

Dark_Muse 12-09-08 18:05

מספיק שתבחר תרגיל אחד, איזה שאתה רוצה לכופפי המרפק, ותעשה ממנו 2 סטים וגמרת עניין. זה לא משנה פריצ'ר שמיצ'ר קריצ'ר בזוית, בשיפוע, בעמידה מכופפת בעמידה מאופסת בעמידה מקולקלת...

asulind 12-09-08 18:07

חח אז מה לעשות ?

HardCor3 12-09-08 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי asulind (הודעה 642270)
חח אז מה לעשות ?

תנסה את מה שאמרתי לך מוט w באחיזה רחבה 4 סטים וכפיפות מרפקים בישיבה בזוית של 45 מעלות 3 סטים.

the animal 12-09-08 18:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 642269)
מספיק שתבחר תרגיל אחד, איזה שאתה רוצה לכופפי המרפק, ותעשה ממנו 2 סטים וגמרת עניין. זה לא משנה פריצ'ר שמיצ'ר קריצ'ר בזוית, בשיפוע, בעמידה מכופפת בעמידה מאופסת בעמידה מקולקלת...

אם זה ככה אז כבר שיוותר על ידיים וזהו, אולי שלא יתאמן בכלל

Magic 12-09-08 18:39

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 642327)
אם זה ככה אז כבר שיוותר על ידיים וזהו, אולי שלא יתאמן בכלל

the animal למה אתה מדבר שטויות.
הוא צודק 100%.
ביד קדמית הוא יכול לעשות תרגיל אחד וזהו!

the animal 12-09-08 19:09

ציטוט:

פורסם במקור על ידי magic (הודעה 642330)
the animal למה אתה מדבר שטויות.
הוא צודק 100%.
ביד קדמית הוא יכול לעשות תרגיל אחד וזהו!

ומה הוא ייתן 6 סטים בשבוע ליד קדמית?!

Dark_Muse 12-09-08 19:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי the animal (הודעה 642379)
ומה הוא ייתן 6 סטים בשבוע ליד קדמית?!

נגיד והוא באימון גב שלו עושה מתח וחתירה במכונה סבבה?, תנסה לנתח לי איזו תנועה יש לו במפרק המרפק.

the animal 12-09-08 19:34

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 642418)
נגיד והוא באימון גב שלו עושה מתח וחתירה במכונה סבבה?, תנסה לנתח לי איזו תנועה יש לו במפרק המרפק.

ברור שהיד קדמית עובדת, בטח אם הוא עבוד בצורה לא נכונה, אבל צריך לתת יותר דגש לשריר קטן ולתת לו תרגילים מבודדים. לכתפיים, יד אחורית ובטן אתה גם נותן 5-6 סטים בשבוע?

Dark_Muse 12-09-08 19:40

מה קשור צורה לא נכונה? יש לך תנועה במפרק, השריר עובד ועובד קשה. אין שום צורך לתת דגש מיוחד לשריר קטן אחרי שאתה טוחן אותו בתרגילים מורכבים לשרירים גדולים. אם אתה רוצה בכל זאת לתת דגש אז מספיק 2-3 סטים ואתה יכול לגמור עניין.

התוכנית האחרונה שלי היתה סקוואט, מתח, לחיצות חזה ומילטרי פרס. בסוף עשיתי סופר-סט של סט אחד של פשיטת מרפקים\כפיפת מרפקים בפולי, והלכתי הביתה.

על הבטן כבר הרבה זמן לא עבדתי, אבל גם כאן, 3-4 סטים של כפיפת בטן מספיקים אם אתה חושב שהאימון שלך לא היה ממצה מספיק לעמוד השדרה שלך.

the animal 12-09-08 19:43

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 642429)
מה קשור צורה לא נכונה? יש לך תנועה במפרק, השריר עובד ועובד קשה. אין שום צורך לתת דגש מיוחד לשריר קטן אחרי שאתה טוחן אותו בתרגילים מורכבים לשרירים גדולים. אם אתה רוצה בכל זאת לתת דגש אז מספיק 2-3 סטים ואתה יכול לגמור עניין.

התוכנית האחרונה שלי היתה סקוואט, מתח, לחיצות חזה ומילטרי פרס. בסוף עשיתי סופר-סט של סט אחד של פשיטת מרפקים\כפיפת מרפקים בפולי, והלכתי הביתה.

על הבטן כבר הרבה זמן לא עבדתי, אבל גם כאן, 3-4 סטים של כפיפת בטן מספיקים אם אתה חושב שהאימון שלך לא היה ממצה מספיק לעמוד השדרה שלך.

תראה, מנסיון אישי, עם 12 סטים בשבוע+12 של עבודה בעקיפין, היקף היד שלי עלה בס"מ יותר מאשר בעבודה של 6 ישירים ו12 בעקיפין באותו פרק זמן (חודש וחצי)

Dark_Muse 12-09-08 19:50

תראה, היה לי חבר בקורס שבשבילו לעשות abcd ולטחון כל ראש בביספס היה תענוג. הוא גדל עם זה מצויין ונהנה מהאימונים שלו. אם זה עובד לך ואתה שלם עם זה, אז אני לא זה שיבוא ויגיד לך איך להתאמן.
למתאמנים שלי לא הייתי נותן לעשות 8 סטים לביספס, זה מיותר בעיניי ואני בטוח שהם היו גודלים מצויין.

אני יכול להגיד לך כשהתאמנתי פחות על הידיים, ונתתי יותר דגש לתרגילים המורכבים לשרירים הגדולים, גדלתי יותר מהר משעשיתי abc עם מלא סטים. חוץ מזה, והכי חשוב, ההרגשה הכללית של הגוף היתה טובה יותר (שהתאמנתי abc הייתי חולה כל חודש-חודשיים, עכשיו אני חולה פעם בשנה).

the animal 12-09-08 20:29

ציטוט:

פורסם במקור על ידי dark_muse (הודעה 642445)
תראה, היה לי חבר בקורס שבשבילו לעשות abcd ולטחון כל ראש בביספס היה תענוג. הוא גדל עם זה מצויין ונהנה מהאימונים שלו. אם זה עובד לך ואתה שלם עם זה, אז אני לא זה שיבוא ויגיד לך איך להתאמן.
למתאמנים שלי לא הייתי נותן לעשות 8 סטים לביספס, זה מיותר בעיניי ואני בטוח שהם היו גודלים מצויין.

אני יכול להגיד לך כשהתאמנתי פחות על הידיים, ונתתי יותר דגש לתרגילים המורכבים לשרירים הגדולים, גדלתי יותר מהר משעשיתי abc עם מלא סטים. חוץ מזה, והכי חשוב, ההרגשה הכללית של הגוף היתה טובה יותר (שהתאמנתי abc הייתי חולה כל חודש-חודשיים, עכשיו אני חולה פעם בשנה).

אז סיכמנו שזה אינדיבידואלי?

Dark_Muse 12-09-08 20:47

הכל בתחום הזה יחסית אינדיבדואלי :)

Benx 12-09-08 22:08

קח מוט ישר תעשה 8X4
אחרכך 2 מישקולות שיפוע 45 או 75 מעלות תעלה ביחד את הידים 8x3
ואחרו שים יד על הספה אם השיפוע של היד הקדמית ותעשה ככה כל יד 10x3

the animal 13-09-08 06:22

ציטוט:

פורסם במקור על ידי benx (הודעה 642603)
קח מוט ישר תעשה 8x4
אחרכך 2 מישקולות שיפוע 45 או 75 מעלות תעלה ביחד את הידים 8x3
ואחרו שים יד על הספה אם השיפוע של היד הקדמית ותעשה ככה כל יד 10x3

הגזמת... פוצצת לו את הידיים

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ