ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   אימון גוף מלא (https://israelbody.com/showthread.php?t=4079)

Batito 05-01-07 22:43

אימון גוף מלא

חברה מה אתם אומרים על אימון גוף מלא או אימון ab למשל..
כלומר אם תסתובבו ברוב האתרים בחול היום אז תראו שרוב האנשים מתאמנים בתרגילים המורכבים אם דגש מינמלי לשרירים הקטנים...אז למה פה כמעט כולם מפציצים מליון סטים לכל מני שרירים שמקבלים מספיק עבודה מתרגילים כבדים...
בוא נגיד שאם בנאדם מתחזק בלחיצת חזה או בחתירה...חופשי כמובן..ועולה במשקלים לאט לאט ...אותו בנאדם יגדל הרבה יותר מהר וגם בצורה פרופורציולית מפני שהידיים והמון שרירים אחרים הם עזרים בתרגילים אלה...אז למה עדיין המון אנשים פה נותנים מאה אלף סטים לידדיים ואפילו לחזה...ובעצם לכל הגוף...
אני חושב שזה יותר עניין של אגו...אנשים חושבים שאם הם יפציצו הם יגדלו יותר מהר...
סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים?
:D

Nimrod 05-01-07 22:48

תוכיח מחקרית שאם אני אוסיף סטים לבייספס זה לא יגרום לי ליותר גדילה בייספס מאשר שאעבוד רק על גב ותוכיח לי שהab וfbw שלך יותר טובים מהabcde שלי.

Batito 05-01-07 22:52

סתם רציתי לצרף הודעה של גל

http://www.atraf-f.net/or/showpost.p...3&postcount=48

קראתי גם במלא מקומות שעבודה אם טווח חזרות נמוך אם משקלים גדולים יותר
תוביל לגדילה רצינית יותר למתאמן הטיבעי

Bullet 06-01-07 00:56

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
תוכיח מחקרית שאם אני אוסיף סטים לבייספס זה לא יגרום לי ליותר גדילה בייספס מאשר שאעבוד רק על גב ותוכיח לי שהab וfbw שלך יותר טובים מהabcde שלי.

יש גבול מסויים שאתה יכול לגדול בשריר מסויים, נניח אתה עובד 4 סטים ליד קדמית, אז יכול להיות שמסט 5 והלאה אתה לא תגדל יותר, ומסט 7 והלאה על אותו שריר אתה תגדל פחות מ4 סטים.

חוץ מזה, undertraining is always better than overtraining

Nimrod 06-01-07 01:09

בולט תוכיח את מה שאמרת, אני אומר שכמה שיותר סטים יותר גדילה.

רק דיבורים.. עוד לא ראיתי מחקר אחד שמראה בפירוש שיש קבוצה אחת שהתאמנה AB או fbw ואחת אחרת שנתנה לבייספס סטים כמו שצריך ושהab או fbw גדלו יותר :whistle:

Bullet 06-01-07 01:10

ציטוט:

רק דיבורים.. עוד לא ראיתי מחקר אחד שמראה בפירוש שיש קבוצה אחת שהתאמנה AB או fbw ואחת אחרת שנתנה לבייספס סטים כמו שצריך ושהab או fbw גדלו יותר :whistle:

אוקיי. איך אתה מתאמן?

Nimrod 06-01-07 01:12

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Bullet
אוקיי. איך אתה מתאמן?

ab, אבל זה לא רלוונטי לדיון הזה

Bullet 06-01-07 01:13

ציטוט:

ab, אבל זה לא רלוונטי לדיון הזה

עדיף שתתאמן ABCD.

Nimrod 06-01-07 01:15

ציטוט:

עדיף שתתאמן ABCD.

צודק אני עובד על התוכנית החדשה ;)
חבל שלא קראת לי קטנוני :1eye:

Ori-Silver 06-01-07 01:25

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Batito
חברה מה אתם אומרים על אימון גוף מלא או אימון ab למשל..
כלומר אם תסתובבו ברוב האתרים בחול היום אז תראו שרוב האנשים מתאמנים בתרגילים המורכבים אם דגש מינמלי לשרירים הקטנים...אז למה פה כמעט כולם מפציצים מליון סטים לכל מני שרירים שמקבלים מספיק עבודה מתרגילים כבדים...
בוא נגיד שאם בנאדם מתחזק בלחיצת חזה או בחתירה...חופשי כמובן..ועולה במשקלים לאט לאט ...אותו בנאדם יגדל הרבה יותר מהר וגם בצורה פרופורציולית מפני שהידיים והמון שרירים אחרים הם עזרים בתרגילים אלה...אז למה עדיין המון אנשים פה נותנים מאה אלף סטים לידדיים ואפילו לחזה...ובעצם לכל הגוף...
אני חושב שזה יותר עניין של אגו...אנשים חושבים שאם הם יפציצו הם יגדלו יותר מהר...
סתם רציתי לדעת מה אתם חושבים?
:D

מצויין סוף סוף מישהו שמפנים את הגישה הנכונה שמתאמן טבעי צריך להתאמן בתדירות גבוהה ולבסס את התוכנית על 80-90 אחוז תרגילים מורכבים אני אישית גודל מצויין כמו שלא גדלתי מכל האימוני סטייל abcd של זיליון סטים לשריר מאימוני ab של7-9 סטים לשריר גדול ו-3-5 לשריר קטן

Bullet 06-01-07 01:28

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ORI-SILVER
מצויין סוף סוף מישהו שמפנים את הגישה הנכונה שמתאמן טבעי צריך להתאמן בתדירות גבוהה ולבסס את התוכנית על 80-90 אחוז תרגילים מורכבים אני אישית גודל מצויין כמו שלא גדלתי בחיים מאימוני ab של7-9 סטים לשריר גדול ו-3-5 לשריר קטן

כן אורי, אבל הDOMS... אוי הDOMS בכל הגוף כל יום בשבוע :cry_1:

Ori-Silver 06-01-07 01:34

ציטוט:

הלוואי אני דווקא מאוד אוהב את ההרגשה של להיות תפוס אחרי אימון למרות שזה לא מדד אבל חוץ מהפעמים שאני מחליף לגמרי תוכנית אני אף פעם לא נתפס וגם שאני מחליף אני חוטף doms רק בשתי אימונים הראשונים

Batito 06-01-07 02:37

ככה צריך לעבוד!!

תרגילים מורכבים תדירות נכונה מעקב אחרי האימונים להיתקדם מאימון לאימון
ככה שתרימו כבד יותר ככה תהיו גדולים יותר

- Idan - 06-01-07 02:43

ציטוט:

חשבתי שאתה חובב אימוני TBT. :huh:

Batito 06-01-07 02:45

יאללה להפסיק להתאמן כמו כוסיותתתת להתחיל להרים משקלים
יאללה סקווטיםם יאללה מילטרי פרסס יאללה דדליפט

- Idan - 06-01-07 02:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Batito
יאללה להפסיק להתאמן כמו כוסיותתתת להתחיל להרים משקלים
יאללה סקווטיםם יאללה מילטרי פרסס יאללה דדליפט

אני אקח סקוואטים. כמה זה עולה?

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:36.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ