![]() |
ציטים במסה
מעניין אותי לדעת מהחברה כאן ככשאתם בתפריט מסה..
אתם נוטים לאכול שטויות..? נגיד אם יש לי מגש פיצה בבית ברור שאני יכול לפרק אותו...אבל כמובן שאני מתאפק אבל לא לגמרי ואוכל נגיד 2 משולשים ללא שר לתפריט אותו דבר למשל לגבי לחמים נניח יש לי את הלחם המלא שלי אבל אם יש חלה למשל אני ידפוק אותה... ויוסיף חומוס במקום גבינה לבנה שעשירה בחלבון... איך אתם נוהגים? |
כל מה שאמרת אתה עושה ביום יום או בזמן צ'יט?
|
לא לא יום יום...
בזמן ציט אבל כמאט כל יום יש לי איזה ציט |
ציטוט:
למה כ"כ הרבה צ'יטים? |
ציטוט:
ולמה כל יום צ'יט? :confused: צ'יט עושים פעם בשבוע כל יום זה כאילו אתה אוכל את האוכל של התפריט + כל מיני מהצד.. מוסיף לך עוד קלוריות = שומן |
כי אני סמבה ואחרי חיטוב ז אני קצת משתולל...
קיצר אתם לא ככה..? במבה פעם בשבוע? משהו ? |
אני עד 2 צ'יטים בשבוע ..לא מתפרע בכמות הקלוריות שהם מכילים.
|
ציטוט:
תעשה צ'יט או 2 בשבוע לא יותר.. חבל שתשמין יותר מידי |
אחי תתפנק באמת כמו שאמרו לך פה על 2 צ'אטים בשבוע עם אתה אוהב חטיפים אתה יכול לעשות לך המצע שבוע מסעדה או לאפה או משהו בסגנון ויום שישי בירות עם פיצחים חטיפים וכו... אבל לא יותר מזה כי באמ זה כבר לא צ'ט זה קבוע
|
מה כ"כ ציט בלאפה אגב?
אם אני שם בלאפה 2 פרגיות כף טחינה וסלט ירקות זה אחלה ארוחה לא.? |
ציטוט:
למה לא לחם מלא? |
ציטוט:
|
אני עושה צ'יט בשבוע, כל יום שישי, פלוס של בערך 5000 קלוריות. מהרגע שאני פותח תפה הוא לא נסגר עד שאני נרדם.
|
לא עושה צ'יטים אף פעם, לא בגלל שאנלא רוצה, אלא בגלל שכבר התרגלתי לאכול טוב ולהנות מהאוכל בלי כל השטויות האלו כמו פיצות וממתקים, אבל כשאני נוסע או יוצא עם חברים וצריך לשנות אני משנה בכיף.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
|
^תהיה בריא גבר 3 גביעי גלידה?
|
ציטוט:
|
בירה, יותר מליטר וחצי בסופ"שים
|
אלכוהול אני לא מדבר בכלל...
זה גם בחיטוב אין מה לעשות עם כל הכבוד לגוף.... וודקה רדבול זה וודקה רדבול כוס וויסקי זה ווסקי פגלינ ייגררר |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 05:01. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ