![]() |
האם אפשרי להתפתח בצורה הבאה:
תפריט כבר יש לי. השאלה אם בלי ללכת למכון ובלי להרים משקולות אני יכול להתפתח
אני פשוט מנסה לחסוך כמה שאפשר בכסף ככה אני עושה: 45x6 שכיבות שמיכה 7x6 מתח 120x6 כפיפות בטן 20x6 מקבילים 10x6 סקוואט אפשר לעלות מסה עם האימון הזה + תפריט טוב? או שאני סתם מבזבז את הזמן ומעלה את הסיבולת שלי |
ציטוט:
התוכנית דפוקה לגמרה! תוריד את מספר החזרות בשכיבות שמיכה,כפיפות בטן(מה זה 120!?). איך אתה עושה סקוואטים?(עם מוט ומשקולות?) ותחלק את האימונים /שרירים לימי אימון מסודרים(חפש באתר בתוכנית אימונים ביתית) |
שמע שאני עושה 30-20 שכיבות שמיכה אני לא מרגיש כלום , רק ב45 אני מרגיש מאמץ וגם זה לא המקסימום.
אותו דבר בכפיפות בטן... רק במתח אני מתקשה מאוד... עכשיו כל האימון הזה בערך לוקח לי כשעה, להוריד חלקים ממנו האימון הזה ימשך רבע שעה - חצי שעה נשמע הגיוני? אני לא רוצה להיות דינוזאור כזה, פשוט שיראו קצת שרירים. |
ציטוט:
http://www.israelbody.org/Index.asp?...ryID=82&Page=7 אימון לא צריך להיות יותר מ45 דקות. אין טעם לעבור את ה20, חזורות הפרטרופיה(גדילת שריר) זה לא יתן. תנסה להוסיף התנגדות(תיק מלא במישקולות) אם אין צויד בסיסי (משקולות) אתה לא ממש תגדל. |
גם אם אני מרגיש את השריר בוער ? יעני כל אימון אני מתאמץ , ואני אוכל טוב. גוף יכול לגדול אך ורק דרך משקולות?
אממ ועוד שאלה , אם אני אמשיך ככה סיבולת השריר שלי תגדל? או שאני פשוט סתם מזיק לשריר |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
ציטוט:
לא עדיף להגדיל את מספר הפעמיים מאשר לשים משקל? במיוחד שאין לי את הכלים לזה. אם היה לי את האפשרות הייתי הולך למכון. אגב תוכנית כזו יכולה לעזור לי בכושר הקרבי, לא? |
ציטוט:
שים עליך תיק עם ספרים ותעשה . |
3סטים של 8 10 12 עם תיק על הגב ותזונה טובה כן אפשר
|
ציטוט:
אפשר לאבד אחוזי שומן אבל אחוז שריר לא יעלה אם לא נתאמן ! |
ציטוט:
התערבות? |
^ יש לי חבר שוקל 120 קילו גובה 1.65 אוכל כל דבר שיש לו ריח בחיים שלא לא עשה ספורט ויש לו שרירים לא רעים.
( דוגמה טובה? ) |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
או שהוא שמן או שאתה סופר חרתטן
120קילו על גובה 165 הגזמתה |
התרגילים האלה זה תרגילי בסיס מתח מגבילים שכיבות שמיכה וכפיפות בטן אתה תתפתח איתם ותגיע לגבול מסוים אבל זה יכול לתת לך צורה לגוף מסה אני לא חושב
|
תוסיף אותי בפייסבוק אני יראה לך , השם שלי פה זה הכינוי שלי.
ולגבי האשכול הזה אני אנסה לשכנע את אבא שלי להרשם למכון , אם אני אמשיך ככה , ואגיע למכון יהיה לי יתרון בהרמת משקולות? |
תירשם לחדר כושר
|
ציטוט:
1.65 105 ק"ג אתה רוצה לחשוב על זה עוד פעם? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 23:27. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ