ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   פיתוח גוף תחרותי (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=12)
-   -   אלי האנה יומן אישי 2008 מלך!! (https://israelbody.com/showthread.php?t=40620)

עלוש 09-09-08 21:05

אלי האנה יומן אישי 2008 מלך!!

http://www.nabba.co.il/eli2008_yoman.html

eyalamzleg 09-09-08 21:12

מעניין מאוד
אבל אני מאמין שעם הרצון שלו והרצון הטוב יש לציין
הוא יצליח!

ValkYriE 09-09-08 21:45

ציטוט:

פורסם במקור על ידי eyalamzleg (הודעה 639959)
מעניין מאוד
אבל אני מאמין שעם הרצון שלו והרצון הטוב יש לציין
הוא יצליח!

+1....

Philip1123 09-09-08 22:19

הוא כותב שסטס יתחרה באוקטובר הקרוב (ז"א בעוד חודש) במר יוניברס... יפה מאוד, אני לא מספיק מכיר את התחרות הזו - האם הרמה שלו הנוכחית מספיק לשם או שאולי לדעתכם הוא יזדקק אפילו לעוד מסה?...

gilsXM 09-09-08 22:29

סוף סוף יצא אחד חדש איזה כיף חולה עליו

arbel2 09-09-08 22:31

ציטוט:

פורסם במקור על ידי philip1123 (הודעה 640019)
הוא כותב שסטס יתחרה באוקטובר הקרוב (ז"א בעוד חודש) במר יוניברס... יפה מאוד, אני לא מספיק מכיר את התחרות הזו - האם הרמה שלו הנוכחית מספיק לשם או שאולי לדעתכם הוא יזדקק אפילו לעוד מסה?...

סטאס יכול לתת שם בראש

Pro_XXL_Universe 09-09-08 22:34

ואני אלי האנה היקר בתור ספורטאי של איגוד נאבא מודה לך על התחרות הנפלאה שהרמתה!ובאמת שלדעתי היה מדהים והסאונד היה מעולה והכל היה בסדר ומי שמקטר על הדברים הקטנים מוזמן ללכת לפריג' ביחד אם יואב טל הבכיין שאם הוא היה בוכה באיזור טבריה כמו שהוא בכה על מר ישראל 2008 אולי הכינרת שלנו הייתה מתמלאת קצת..
ואני אציין זאת שוב!קרובי משפחה שלי הגיעו מארצות הברית!!והם היו עדים לתחרויות באדיבילדינג מקצועיות והם רק נתנו שבחים לתחרות של מר ישראל 2008 של נאבא ויותר מזה שמחו שהתחרתי באיגוד הזה ושקבלתי מקום מאוד יפה!!ושהתיחסו אלי כמו ספורטאי ובכבוד ולא ירקו עלי כמו שקרה אצל סאדם חוסיין לפני שנה ב2007 במר ישרHELL שלו.

אני מאחל הצלחה עצומה :sbb4::sbb4::sbb4:לסטס:sbb4::sbb4::sbb4: שפשוט מדהים שהתחרות השניה בחיים שלו הולכת להיות תחרות מקצועית בחו"ל סטס כל הכבוד לך אחי ואנחנו מחזיקים לך כאן אצבעות!תהיה חזק כמו שאתה ותיתן בראש כמו שאתה יודע!!
כנ"ל לגבי עדאל חאג' שבאמת הגיע הזמן של המתחרה האיכותי הזה לצאת לחו"ל אני גם מחזיק לך אצבעות אחי אתה בן אדם זהב ומתחרה מקצועי ואני יודע שלא תאכזב!
וכמובן שוב בהצלחה לאלון צוקרמן ולאירה מעיין שהולכים כרגיל לתת בראש שוב פעם ולהוכיח לכולם שגם מישראל יוצאים באדיבילדרים איכותיים!

המשך לילה טוב לכולם:cool:

גלעד.

נ.ב
אני שמח שעכשיו כל הספורטאים שברחו לאשר קיבלו השעיה לצמיתות מנאבא בעיקר אני שמח שהשעו את יורי האפס הזה טפו!יודע ללכלך עלי ולהיתנהג אחרי זה כמו פחדן ?תשאר אצל אשר וניראה לאן תגיע חחחחחחחחחחח גם שם ילעסו אותך.

עלוש 09-09-08 22:36

חחח כמה חיכיתי להודעה שלך גילי :)

ניגרי ענק 09-09-08 22:46

איזה כיף לשמוע שיש לאלי את השאיפה להמשיך ולקדם את הספורט, והמוטיבציה שלו רק גוברת בעקבות ההצלחה השנה.
אכן אולם מלא עד אפס מקום וסיקור טלוויזיוני נרחב, זה תקדים נהדר עבור הספורט שלנו.
עם כל הצער שבדבר, אני חושב שנכון גם להשעות מתחרים, לאחר שניתנה לכולם מחילה בשנה שעברה והובהר חד משמעית שהפעם הם יצטרכו לבחור.
אניאוהב את אלי, אני יודע שהוא מתרגז מביקורת.
הייתי רוצה לקוות שהוא יודע להבדיל בין ביקורת בונה לביקורת שבאה מתוך מטרה להקניט וגם מחוסר ידע.
למשל מי שלא טרח להגיע לתחרות, אין לו זכות להגיד מילה אחת של ביקורת.
אבל יש דברים שטעונים שיפור, ובסך הכל ביקורת חיובית יכולה לעזור.
אני חושב שהדברים שאלון כתב, גם אם כנראה הרגיזו את אלי, היו ברובם מתוך רצון לשפר.
אני חושב שכמה הערות שאני העלתי, היו במקום ומתוך אהבה לאיגוד ולספורט.
צריך לאמץ את החיובי לתקן את הטעון שיפור, להוסיף עוד תבלינים - ולהמשיך להמריא.
בסך הכל אנחנו בדרך הנכונה!
תודה לך אלי על מה שאתה עושה עבור הספורט הזה.

דרך אגב יש שמועה שלאחר שאי אף בי בי ארגנו תחרויות במגרש כדורסל ומגרש טניס, אפשר שתתקיים בשנה הבאה תחרות באצטדיון כדורגל...

BIGROY 09-09-08 22:48

גלעד , נהנתי לאללה לקרוא את ההודעה שלך

בקשר לאלי , בהצלחה אני איתו עד הסוף .

מתחרה מקצועי 09-09-08 22:57

ציטוט:

פורסם במקור על ידי arbel2 (הודעה 640047)
סטאס יכול לתת שם בראש

יאכלו אותו בלי מלח,,,זאת דעתי

Pro_XXL_Universe 09-09-08 23:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתחרה מקצועי (הודעה 640126)

שוב פעם אתה יא נאצי קטן?
מה אתה יותר טוב מסטס?הוא יכול להשתין לך בפה ליטרים של פיפי ואתה תשתה כמו ילד טוב יא לוזר ואתה מתחרה במציצות ישראל תישב בלול היטלר יאלה סע

ניגרי ענק 09-09-08 23:02

סטאס מתחרה מדהים בכל קנה מידה, אין לי ספק שהוא ייצג אותנו בכבוד.

ניגרי ענק 09-09-08 23:03

בהצלחה גם לעאדל, לאלון, ולאירה.

zuko 09-09-08 23:06

למה אלי האנה עצמו לא נותן איזה תצוגת ראווה?,ניראה שהוא עדיין בשייפ(רק בן 40).
זה יהיה מעניין.

arbel2 09-09-08 23:20

בהצלחה ענקית לסטאס ,הגבר שבגברים שיוצא להתחרות ביוניברס
חבר'ה ,הוא עוד יכול לחזור עם תואר !!

Dr. Muscle 09-09-08 23:25

בהצלחה לסטאס , ספורטאי ברמ"ח איבריו.

מתחרה מקצועי 10-09-08 08:51

היתה אחלה תחרות אלי...
אני מקווה שבפעם הבאה לא תיתן לאנשים עם 15% שומן לעלות לבמה.
שלא נראה תגובה של באדיבילדר מכובד מאוד שאמר בטלויזיה
"אין בטן אין כלום"

Raffib 10-09-08 10:06

ציטוט:

פורסם במקור על ידי ניגרי ענק (הודעה 640101)
איזה כיף לשמוע שיש לאלי את השאיפה להמשיך ולקדם את הספורט, והמוטיבציה שלו רק גוברת בעקבות ההצלחה השנה.
אכן אולם מלא עד אפס מקום וסיקור טלוויזיוני נרחב, זה תקדים נהדר עבור הספורט שלנו.
עם כל הצער שבדבר, אני חושב שנכון גם להשעות מתחרים, לאחר שניתנה לכולם מחילה בשנה שעברה והובהר חד משמעית שהפעם הם יצטרכו לבחור.
אניאוהב את אלי, אני יודע שהוא מתרגז מביקורת.
הייתי רוצה לקוות שהוא יודע להבדיל בין ביקורת בונה לביקורת שבאה מתוך מטרה להקניט וגם מחוסר ידע.
למשל מי שלא טרח להגיע לתחרות, אין לו זכות להגיד מילה אחת של ביקורת.
אבל יש דברים שטעונים שיפור, ובסך הכל ביקורת חיובית יכולה לעזור.
אני חושב שהדברים שאלון כתב, גם אם כנראה הרגיזו את אלי, היו ברובם מתוך רצון לשפר.
אני חושב שכמה הערות שאני העלתי, היו במקום ומתוך אהבה לאיגוד ולספורט.
צריך לאמץ את החיובי לתקן את הטעון שיפור, להוסיף עוד תבלינים - ולהמשיך להמריא.
בסך הכל אנחנו בדרך הנכונה!
תודה לך אלי על מה שאתה עושה עבור הספורט הזה.

דרך אגב יש שמועה שלאחר שאי אף בי בי ארגנו תחרויות במגרש כדורסל ומגרש טניס, אפשר שתתקיים בשנה הבאה תחרות באצטדיון כדורגל...

מסכים עם כל מילה, אני גם מאמין באלי וכשיש אנשים כמו אלי בענף שלנו, השמים הם הגבול.
גם אותי מעצבנים כל המבקרים שלא הזיזו את התחת שלהם ולא הגיעו לתחרות ויודעים רק לבקר ולהקניט כאן על גבי הפורום.
כנ"ל לגבי הכתבה, אנחנו מקבלים זמן אוויר בפריים טיים של ערוץ מסחרי שלא מנסה להוציא אותנו קופים מנופחים ושובר את הסטגימה של בודיבילדר שכל מה שמענין אותו זה ניפוח ומראה שישנם בודי בידלרים שהם אנשים נורמטיבים, והתגובות כאן הם בסגנון של "חרא של כתבה" ומה זה אמר על ההוא.
בחיית חברים תתבגרו ותנסו לראות את התמונה הכללית !!

בנתיים אלי עשה כמעט את כל מה שהבטיח, אני מסכים שישנם דברים שניתן לשיפור, אבל שוב אני מאמין באלי ומאמין שאנחנו עם הפנים קדימה.

תודה לאלי, כן ירבו אנשים כמוך בתחום.
ושיתביישו כל העורקים לאיגוד השני :thumbdown: !!!

Bodybuilder 10-09-08 11:55

ציטוט:

פורסם במקור על ידי מתחרה מקצועי (הודעה 640126)

דעתך לא מעניינת את אף אחד !
ילד 0 שמתחבה מאחורי כינוי !

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 11:32.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ