![]() |
סוכר ענבים-לא בריא..
שומעים יש לי חבר ששאל בבית מרקחת על סוכר ענבים ואמרו לו שזה לא בריא כלכך..מישו יודע משו על זה??
|
כן, זה כל כך לא בריא שמייצרים את זה במיוחד לתינוקות. אין גבול לטיפשות.
|
ציטוט:
וסוכר רגיל ברוב המקרים שמים יותר אז סוכר ענבים לא היה בריא? :wacko: |
חרטא ברטא תינוקות שותים את זה בלי סוף
|
לא יודע..אי אפשר לדעת ..יכולהיות שזה באמת לא בריא ובמיוחד הכמות שאנחנו לוקחים בוואת אחת..
|
אני פשוט לא יכול יותררררררררררררררררררררררררררררר עם הטיפשות של האנשים פה
איזה כמות ואיזה בטיח תגיד לי????? לך תדפוק את הראש 7 פעמים בקיר אולי יזוז משהו אמרו לך שאין בעיות מה אתה מנסה לזין פה תשכל תינקות לוקיים את זה מה לא יכול להיות בריא בזה? :disgust: |
לא יודע...
|
אז תשתוק ואל תזין תשכל סבבה?
|
הלוואי יקרה לך משו מהסוכר ענבים הזה
|
אני לוקח את זה כבר כמה חודשים טובים עשיתי איזה שתי בדיקות דם מאז ואין כלום אז שתוק
יא חתיכת שמוק דביל ולמה שיקרה יא טמבל אחרת לא יתנו את זה לתינקות תחשוב תחשוב?????????. טמבל!!!!!!!!!! ופעם הבאה שאתה מדבר דבר יפה שמעת??? יא קובן מטומטם |
סוכר ענבים יותר טוב מסוכר רגיל תינוקות לוקחים אותו בגלל שמערכת העיכול שלהם מתקשה עם סוכר רגיל
|
פקנמנגן תתחיל להרגיע יא חתיכת זין
|
סוכר רגיל מזיק לשיניים, סוכר ענבים לא
|
גם אני חושב ככה ..חבר שאל ואמרו לו אז אמרתי פה
|
ציטוט:
|
אם אני לא טועה גלוקוז הוא חד סוכר והוא הנפוץ והחשוב ביותר ממשפחת הסוכרים...הוא החומר המרכזי שמשמש להפקת אנרגיה והמגיב ראשון בתהליך הנשימה התאית....
נותנים אותו לתינוקות כי הוא מולקולה קטנה יותר (חד סוכר) ולכן מתפק ראשון ..... אין פה שום דבר לא בריא....זה חומר שלוקחים כל היום ומצוי בכל מאכל...אנחנו לוקחים כמויות גדולות יותר כי אנחנו צריכים יותר פחמימות (סוכרים( מאנשים רגילים.... אין מה לדאוג....במיוחד בגלל שנותנים את זה לתינוקות... |
בקיצור כולכם, אל תאכלו כלום, לכו תתאמנו ואל תוכל כלום כי הכל מזיק,
בבצים יש סלמונלה בעופות יש ארסן ושפעת בבקר יש נגיף כלבת שייק חלבון זה מסטרואידים בקיצור אתם לא צריכים את כל זה אפשר להגיע לתוצאות גם בלי חלבון, הנה תראו את מייקל לואיס... איזה סוס לא מהעולם הזה הוא והוא בכלל לא אוכל חלבונים.. |
ציטוט:
|
רעיון טוב..
|
ציטוט:
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:31. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ