![]() |
שומן טראנס
מאיפה מגיע השומן טרנאס ?
תיגון זה שומן טראנס ? חבר שלי אמר לי דבר כזה......... שצריך להימנע כמה שיותר מי שומן רווי אבל שומן לא רווי כמו דוגמא שיש מוצר עם 20 שומן מתוכם 3 שומן רווי אז הוא אמר עם ה20 שומן רווי אין בעיה בל תמנע כמה שיותר מי ה3 שומן רווי ...... אני אמור לבנאדם שכדאי להימנע מכמה שפחות שומן אז הוא עושה לי מה רע אבל בשומן ...... אבל מי שרוצה כמה שיותר גוף מחוטב צריך להימנע מי שומן לא אבל השומן הלא רווי לא..? גרעינים עד כמה זה גרוע ? (אני מדבר על גרעינים קלווים יענו מבושלים ) כי אי פשוט מכור לזה.. |
תיהיה בריא איזה שקשוקה עשית פה... אתה לא יכול לשאול מסודר???
שומן טראנס זה שומן צימחי שעובר תהליך כימי מיוחד עם מימן, (כמו שמכינים קריסטל מאפדרין). יש אותו מעט גם בבשר. השומן הטוב ביותר הוא חד בלתי רווי כמו שמן זית ואבוקדו, גרעיני חמניות ששאלת הם מקור לאומגה 6 שלא חסר לנו ממנו בכלל, דוורא חסר לנו אומגה 3 בתפריטים וזה חשוב מאוד. |
מאיפה ניתן לצרוך אומגה 3?
(חוץ מהקפסולות שנמכרות) |
דגי מים עמוקים, טונה, סלומון, סרדינים, מקרל ועוד...
המקור הצימחי הטוב ביותר הוא שמן פשתן אך יש הבדל ביניהים, הכי טוב דגים. |
ציטוט:
ומה עם גרעינים |
גרעינים הם מקור טוב לאומגה 6, אם אתה רוצה תשלב אותם בתפריט, אפשר לאכול הכל רק שיהיה בכמויות סבירות. אומגה 6 יש לנו בשפע כמעט בכל מקור שומן לא צריך לחפש אותו.
לא הבנתי כלום ממה ששאלת על השומן רווי, תסביר את עצמך, בכלל תשתדל שמקורות השומן לא יכילו יותר מ20% שומן רווי מסך השומן. |
ציטוט:
כי אם לא אז אני בקושי צורך , אולי פעם בחודש יוצא לי אכול איזה חתיכת סלמון טובה |
כן, קצת מאוד... אבל יש
|
ציטוט:
אני יודע שגריענים לא קולווים הם טובים אבל עם הם קלווים לא יודע מה אומר ? |
אם תעזוב את המלח אז מבחינת השומן אותו דבר.
|
ציטוט:
תקנה קפסולות, המחיר הוא זניח. |
ציטוט:
וואללה עד עכשיו הייתי בטוח שגרעינים לא קלווים הם טובים וקלווים הם לא טובים סוף סוףאני יוכל לפצח גרעינים חופשי בלי לדאוגגגג |
ציטוט:
וכמה זה זניח? , כמה עולה? |
ציטוט:
|
ציטוט:
טונה ביום, פעמיים בשבוע דגים שמנים זה מצויין ,גם שמן פשתן, אם תרצה להוסיף בכדורים יעלה לך הרבה יותר זול עם מרשם, לי יוצא חצי מחיר בידיוק. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:57. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ