![]() |
הספירה לאחור החלה
סוף העולם קרב ביום רביעי ניראה מה יהיה :D :):):):)
http://www.nrg.co.il/online/15/ART1/724/377.html המכונה הזו תוכיח אחת ולתמיד את קיום אלוהים באיזה דרך בכח שזה יצור מפץ קטן שיצר את החיים או שיצור חור שחור וישאב את כולנו |
לאאאאאאאאאא
אני רוצה לראות מפרץ האהבה ביום חמישי |
כל המהנדסים האלה שעשו אין ספור תארים בm.i.t ויש להם דוקטורט והם חרשו 20 שנה כדי להגיע לשם בעצם האנשים הכי מפגרים ולא מפותחים שכלית בעולם
אם יש סיכוי גדול שהדבר הזה יבלע את כדור הארץ,למה לעזעזאל הם בנו אותו?? אם הם רוצים להתאבד שיקפצו מאיזה בניין או שייקחו מלא כדורים |
איפה כתוב שיפעילו אותו יום רביעי?!?!?!
|
ציטוט:
אמת אמת |
|
ציטוט:
הסיכוי שייוצר חור שחור הוא קטן מאד וגם אם יווצר אנחנו מדברים על מסות זהירים ביותר, על חלקיקים בודדים (!!) שאף אחד פה לא יכול לתפוס גודל כזה קטן. הניסוי מנסה לדמות את אשר ארע בעת המפץ הגדול, השאלה היא בעצם ממה מורכבת המסה של האטום? ואיך מאיפה היא הגיע. המדענים מקווים להשיג תשובה באמצעות הניסוי הזה. |
ציטוט:
לא עוד לא בוצא הם רק סימו לבנות אותו לא מזמן |
זה הזמן למי שעוד בתול ללכת לזיין לפני שהעולם הולך :wiggle:
|
ציטוט:
הכתבה הזאת ישנה |
חחח קראתי ממש מזמן שעוד מעט בניית המכונה תושלם
חח סוף סוף |
נו אם זה קרה כבר אז מישהו יודע מה התוצאות של הניסוי ?
|
מישהו יכול בבקשה להסביר בספה שפוטה איך זה עובד וכמה wat זה צורך ? - אני רוצה אחת כזאת לבית
תודה מראש - מייקל ! ג'וקסון ! |
אני אומר אם למות
אז לא למות למען המדע .. למות ממנת יתר או מאיזה כדור בראש למות למען מדע זה המוות הכי לא כיפי |
איך אתה יודע שזה ביום רביעי?
|
איפו בכתבה כתוב שזה יהיה ביום רביעי ?
|
ציטוט:
פאק שלא יהרוס לי ת'זיון שקבעתי |
ציטוט:
קראתי בכתבה אחרת באנגלית .. וזה עדיין לא היה זה יהיה ביום רביעי אני ימצא אני ישים קישור לתאריך |
א. הניסוי לא בוצע עדיין, מתחיל השבוע.
ב. המורה שלי לפיזיקה עבד שם תקופה קצרה (בשוויץ), ואפילו עשה לנו על זה הרצאה קצרה ביום שני, והוא אמר שאפילו אם יהיה חור שחור - סיכוי פיצפון, אז החור הזה יתרחק מכדוה"א במהירות שקרובה להיות מהירות האור, (99.99999 % ממהירות האור כהגדרתו), כך שלפני שיספיק בכלל להיווצר חור שחור שיכול לאיים על משהו, הוא בכל לא יהיה קרוב ויתפרק.. |
אין כמו להרגיש בירה בפעם האחרונה :)
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 09:19. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ