ישראלבודי

ישראלבודי (https://israelbody.com/index.php)
-   אימונים (https://israelbody.com/forumdisplay.php?f=4)
-   -   שאלה בקשר לריצה ואימונים.. (https://israelbody.com/showthread.php?t=4034)

galx 04-01-07 16:33

שאלה בקשר לריצה ואימונים..

אני עושה במכון אימון Ab פעמיים 4 בשבוע ובנוסף לזה אני רץ בטראטלון שזה משהו כמו שעה של ריצה..
השאלה שלי זה שאם אני עושה אימון משקולות גב וכו' ואחרי זה רץ זה יפגע בנפח של הגוף יוריד מהנפח?

סליחה אם זה לא המקום לשאלה..

שכחתי לציין אני לא רוצה להיות בולדוזר מנופח וכו'..
אני רוצה גוף ספורטאי\דוגמן

Johnny 04-01-07 16:39

כמובן שהפעילות תפגע לך במסה.

Antonator1 04-01-07 17:18

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
כמובן שהפעילות תפגע לך במסה.

די לחרטט. אולי הוא לא יעלה במסה כמצופה, אבל הטריאטתלון בטח שלא יפגע במסה! חוץ מזה די כבר להיות פריקים של מסה, תריאטלון זה גם ספורט!

Johnny 04-01-07 18:07

אנטון שים לב שהבחור ערך את הודעתו אחרי שעניתי לו. אני מעריך מאוד את ספורט הסיבולת ואני חושב שהוא מאוד מתגמל, אבל לפי הודעתו הראשונית נראה כאילו הוא מעוניין במאסה, ועל כן אתה לא יכול להתווכח שעיסוק בטריאלתון יפריע לצבירת מאסה בצורה נכבדת.

Antonator1 04-01-07 18:08

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Johnny
אנטון שים לב שהבחור ערך את הודעתו אחרי שעניתי לו. אני מעריך מאוד את ספורט הסיבולת ואני חושב שהוא מאוד מתגמל, אבל לפי הודעתו הראשונית נראה כאילו הוא מעוניין במאסה, ועל כן אתה לא יכול להתווכח שעיסוק בטריאלתון יפריע לצבירת מאסה בצורה נכבדת.

יפריע קצת בצבירה כן, אבל בטח שלא יפרק הרבה שריר...

Johnny 04-01-07 18:12

קצת? אם הבנאדם סתם רץ טריאלתון בשביל לומר שהוא עשה טריאלתון אז את צודק, אבל אם הוא רציני ומתאמן לזה (אם כך אני לא מבין למה הוא מתאמן למאסה) הוא יגדל באופן נחות בבירור לעומת מישהו שלא עוסק בטריאלתון.

אופיר111 04-01-07 20:25

אחי עם אתה עוסק בריצות ארוכות אתה לא צריך כול כך מסה כי זה רק יקשה עלייך ובקשר לזה שאתה רץ ועושה הרבה אירובי ואתה רוצה גם לגדול אז כן אתה יוכל לגדול אבל יהיה לך קצת יותר קשה אתה צריך לאכול יותר ולהיות בערך קלורי חיובי של בערך +300-500 קלוריות אבל אתה לא צריך את זה אל תגדל הרבה עם אתה עוסק הרבה בריצות....

Nimrod 04-01-07 21:57

אם תאכל מספיק הטריאטלון בקושי יפריע למסה.
אבל בטוח שהמסה תפריע לטריאטלון!!!

Antonator1 04-01-07 22:00

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Nimrod
אם תאכל מספיק הטריאטלון בקושי יפריע למסה.
אבל בטוח שהמסה תפריע לטריאטלון!!!

לא שמסת גוף גדולה יחסית תפריע ממש לטריאתלון, אלא שקשה להתמקד באחד מהדברים האלה ולהמשיך להתקדם באותו קצב גם בשני. בודיבילדינג וטריאתלון אלה שני הפכים.

Nimrod 04-01-07 22:14

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
לא שמסת גוף גדולה יחסית תפריע ממש לטריאתלון, אלא שקשה להתמקד באחד מהדברים האלה ולהמשיך להתקדם באותו קצב גם בשני. בודיבילדינג וטריאתלון אלה שני הפכים.

משקל גוף יותר גבוה רק יפריע, לא משנה אם זה שריר או שומן..
לא צריך כוח לדברים האלו

Bullet 04-01-07 22:37

ציטוט:

פורסם במקור על ידי Antonator1
די לחרטט. אולי הוא לא יעלה במסה כמצופה, אבל הטריאטתלון בטח שלא יפגע במסה! חוץ מזה די כבר להיות פריקים של מסה, תריאטלון זה גם ספורט!

שני הדברים יפריעו אחד לשני.

כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 19:57.

מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ