![]() |
תגידו השוגי חלבון(קרונפלקס) הוא טוב לבניית השריר?
|
צריך לראות מה הערכים.
|
20.5 גרם חלבון ל100 גרם ...
נשמע די טוב |
מה בנוגע לפחמימות/שומן?
|
חרטה.
עשיר בחלבון= חלבון חסר- גלוטן,חלבון סויה וכל השאר. בקיצור----->חלבון Whey/ביצים/טונה וכו'. |
כמה פחממה ושומן ?
|
ציטוט:
|
אחי
לא קשור ...
מקור חלבון הכי טוב אבקות \ טונה\ קוטג\ עוף ... ואין על זה וויכוח בכלל :) לאכול שוגי זה תירוץ עלוב ל-" אני מנסה להתחמק מטונה או קוטג' " :) |
ציטוט:
|
ציטוט:
סבבה לפי ניסוח השאלה זה נראה כאילו רוצים פה אולי לצרוך פשוט חלבונים מהשוגי המעפן הזה... |
ציטוט:
מה שאני התכוונתי זה שלא מומלץ להתבסס על זה במקור לחלבון במשך היום. |
ציטוט:
2. ביצה 3. טונה 4. חזה עוף 5. קוטג' אין סיבה למה שלא תאכל אחד מהאלה - סידתי אותם לפי הערכים התזונתאים שלהם קודם אבקה אחרי זה ביצה אחרי זה טונה חזה עוף וקוטג'. בבוקר הכי סוס 3-4 ביצים עם הצהוב אחלה ארוחת בוקר עם שיבולת שועל. או סנג'וצ' טונה ענקי בבגט עם מלפפון ועגבניה חתוכים לשמה וקצת מיונז :o - חלומי |
ציטוט:
|
ציטוט:
זה כולסטרול טוב. |
ציטוט:
לא מומלץ בכלל לעבור את ה1-2 חלמוני ביצה ביום. |
ציטוט:
לא מומלץ לאכול הרבה טונה לא מומלץ לשתות יותר מ4-5 ליטר ביום לא מומלץ לעשן לא מומלץ לשתות אלכוהול לא מומלץ להביא ביד לפני אימון ואחרי כי מוריד את רמת הטוסטסטרון בגוף לא מומלץ לעשות סקס לפני ואחרי כי מוריד את רמת הטוסטסטרון בגוף לא מומלץ להסתכל טלויזיה יותר משעתים ביום לא מומלץ לא לאכול לא מומלץ להיות במשקל לא תקין לא מומלץ להיות לקפוץ כי זה פוגע בברכים לא מומלץ לישון פחות מ6 שעות wtf?. אפשר לאכול חלמוני ביצה כי זה כולסטרול טוב. |
בקיצור השוגי הזה זה יותר שילוב של סוכרים ושומנים מאשר חלבון אז ככה שאם רוצים חלבון עדיף ללכת על הדברים הישנים והטובים.
|
ציטוט:
|
ציטוט:
תאמין לי שלא מומלץ לאכול יותר מ-1-2 חלומנים ביום. יש בזה כלוסטרול טוב, כל עוד אתה לא חורג יותר מידי. |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 06:26. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ