![]() |
שתי שאלות- רצועות אחיזה, וחגורת גב.
שלום לכולם,
שאלה ראשונה היא חיפשתי רצועות אחיזה בכל החנויות ספורט בעיר ואין מישהו מכיר חנות שעושה משלוחים והיא מחזיקה במוצר? שאלה שניה אני רוצה לקנות חגורת גב (כן אני מעדיף חגורת גב ואל תגידו לי שזה סתם אני פשוט תעדיף את זה) איזה כדי לקנות חגורה עם ריפוד בחלק הגדול או ללא ריפוד? |
קנה חגורה כמה שיותר קשיחה למרות שאני מציע לך ללמוד מהטעות שלי וישר להזמין מחול .
הרצועה שלי כבר רכה וקניתי חגורה סטנדרטית . |
ציטוט:
|
ציטוט:
|
יש את החגורה של נייק שהיא קשיחה אתה אומר ללכת עליה? כמובן שאני אמדוד אותה לפני, ומה לגבי הרצועות?
|
אתה יכול למצוא במגה ספורט רצועות של נייק. אל תשאל את המוכר לגבי הרצועות כי סביר להניח שהוא לא ידע על מה אתה מדבר, פשוט תחפש אותם בעצמך בחנות.
|
חגורות לגב של נייק
ממה שאני ראיתי במגה ספורט זה פשוט בדיחה ! קניתי בינתיים "קשיחה" של ספין לבינתים עד שאני יזמין מחו''ל משהו יותר רציני |
רצועות מוכרים אצלי במכון (אתה מדבר על רצועות לדדליפט כן?)..
אם אתה לא מאשדוד אז זה לא רלוונטי לך.. |
בחנות של ישראלבודי יש רצועות אחיזה.
|
ציטוט:
|
ראיתי כמה חברה במכון שלי הקודם עם חגורה של york barbell, בהחלט בין האיכותיות ביותר.
אבל הם לבשו אותה כשעשו כפיפות בישיבה. |
ציטוט:
אני כרגע מתלבט עם להזמין את זה http://www.inzernet.com/detail_belt....LTS_BUCKLE10MM |
ציטוט:
לי ציפיתי מהם לזה. |
ציטוט:
|
למה טוב להשתמש בחגורה אם אפשר לשאול פה את החבר'ה שמתלהבים?
|
טוב בקיצור נראה לי אני יקנה את החגורה הכי קשיחה שאני ימצא והכי עבה כמה שהיא תחזיק שתחזיק, מה לגבי הרצועות איפה הכי כדאי לקנות? מגה ספורט?
|
ציטוט:
חגורה זה יותר מורכב... למה אתה צריך חגורה בכלל? |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 17:00. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ