![]() |
מזה אומר ראם בצבא?
אמרו לי היום בבקום לבוא מחר וראם ידבר איתי.. משהו כזה.. יש תפקיד כזה? עם כן מזה ומה הוא אמור להגיד לי?
|
רע"ן אולי
ראש ענף |
ראם זה שם של גבר. אתה תבוא מחר וראם ידבר איתך.
|
ר"מ? רמ"ד? רע"מ?
|
ר"מ זה לא רשימה מקובצת?
|
זה לא ישנה את העובדה שאתה צריך ללכת לבקו''ם חחח
|
ציטוט:
ומה הוא אמור להגיד לי או להציע? ופאניק יש לך מושג כמה פעמים בערך אני יכנס לכלא עד שיתנו לי אי התאמה או משאני רוצה שזה מדריך בחדר כושר... שזה כמעט בטוח לא יתנו לי.. |
אתה אולי תלך לתא רמ4ב בבקום , במדור סדיר. נשמע לי הגיוני.
|
ר"מ 2 ?
|
מבחינתך זה או לצאת מהצבא או מדריך חד"כ?
אתה תישב הרבה כלא... 100 יום ככה. |
ציטוט:
ובקשר ל100 יום אין לי בעיה.. אבל משהורג אותי זה שאני לא יודע כמה אני ישב אבל עם תאומר לי סביבות 100 אז סבבה |
ציטוט:
|
תא מעבר
|
קיצר בסוף זה היה ראן זה קצין מיון היה.. היינו 6 חברה מהכלא והוא נתן לכולם להיות שבועיים בתל השומר עבודות ראסר ואחרי השבועיים האלה טירונות ואז שואלים אותי שוב עם אני מתכוון ללכת לחייל חימוש ואני יגיד לא ואז שוב כלא..
|
אתה יושב על סירוב פקודה ????
וכמה זמן אתה יושב בכלא אולי אני ישב גם חח |
רע"ן - ראש ענף.
|
|
זה ראן.. לא יודע מה הראשי תיבות אבל בעיקר זה היה קצין מיון..
סתם הוא אמר לנו מה הולך להיות לא משו רציני וmad dog כה אני יושב על סירוב פקודה להתפנות.. ישבתי בהתחלה 14 אין לי מושג כמה אני ישב בכללי עכשיו אין מקום בכלא אז נותנים לנו להיות שבועיים בבקום ואחרי זה יש לנו טירונות.. שכבר השגתי את שלי כי זה לא טירונות לחייל חימוש.. ואחרי זה שוב כנראה כלא כמו שפאניק אמר זה סביבות 100 יום.. אבל זה גם מוגזם זה בערך חודשיים ככה.. |
אני גם אם אני יקבל שיבוץ לא לענין אחרי הקרוס שלי אני מסרב פקודה לנסוע לבסיס החדש מה אני יקבל על זה?
|
צומת ראם מסמיה p:
חח סתם |
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 18:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ