![]() |
שיפור הדדליפט..
אני רוצה לשפר את הדדליפט שלי משמעותית ואני צריך תרגילים לגב תחתון, רגל אחורית וקדמית..
למישהו יש רעיון לתרגילים טובים? תודה |
קודם כל, כל השרירים האלה עובדים בסקוואט, אבל לשלב אותם ביחד באותה תוכנית (סקוואט ודדליפט) זה מוות.
לגב תעשה פשיטות גו בכיסא רומי. לרגליים, אני לא אחדש לך כלום, פשיטות, כפיפות ולחיצות. |
פרונט סקוואט,באק סקוואט דדליפט קלאסי,דדליפט רומני,סטיף לג דדליפט,לאנג'ים,כפיפות ברך
|
ציטוט:
באופן כללי סקוואטים כבדים ודדליפט רומני בשילוב עם עבודה אל האחיזה הקפיצו לי את ההדליפט . |
פשיטת גו
להאמסטרינג : כפיפה בעמידה/ישיבה, לאנצ' |
ציטוט:
|
ציטוט:
לא רק דדליפט אלא הכל . עם אין לך כח . אני אחפש יותר מאוחר. אגב את הדדליפט אתה מבצע כשהרגליים נמצאות במצב של 1/4 סקוואט ? |
ציטוט:
קראתי את המאמר הזה כאשר גוקר אעלה אותו. אין שם הסבר על טכניקת הדדליפט אם אני לא טועה. |
אתה יכול להוסיף תרגילים משלימים כמו דדליפט רומני לתכנית
|
אתה לא מנדב מידע כדי שנוכל לדעת
איך אתה עובד כרגע ? |
לא הייתי פה מצטער.., כרגע אני עובד בתוכנית של 3 ימים בשבוע יום סקוואט יום בנץ' ויום דדליפט, כששלושת התרגילים עולים כל שבוע במשקל ויורדים בחזרות, + תרגילים לשרירים המייצבים, עכשיו אני מרגיש שהתרגילים שאני עושה לא ממש מועילים, ואני נתקע בד"כ בשלב של לנתק את המוט מהרצפה, קראתי שבשביל זה צריך לאמן את הארבע ראשי..
|
ציטוט:
תהנה מאמר ממש טוב . |
אני בתוכנית abc : יום ראשון אני עושה בנץ' פרס,יום שלישי דדליפט,יום חמישי סקוואט
לא התייעצתי עם אף אחד בקשר לזה אבל אני מרגיש שאני לא ממצע את השרירים אז החלטתי להוסיף דדליפט מה דעתכם על זה? |
זה לא אומר כלום על התוכנית....חזרות ? סטים ? עצימות ? תפרט!
|
כל הזמנים הם GMT +3. השעה כרגע היא 12:05. |
מופעל על: vBulletin Version 3.7.2
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
כל הזכויות שמורות לישראלבודי בע"מ